turizam mora pasti
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: turizam mora pasti
istina, treba isplanirat sve dobro.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
No, i dalje ne znaci da neke stvari nisu bile jeftine i da se neke uopce nisu naplacivale.
Do određenog rasta nekih cijena je svakako moralo doći. E sad, pitanje je procjene kakav se skok na kraju neće pokazati dugoročno kontraproduktivnim.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Isplanirat će oni kurac, evo ti Makarska, apartmanizacija, normalno prati je pad cijene noćenja, ljeti im je kaos
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
šta će nam fiškali, javni bilježnici itd.. to su precjenjeni poslovi, donose tebi lovu, ali uzimaju ostalima dušu.. kamo sreće da nestanete, nije sve u BDPu u standardu, pa da ti kao gospodin čovik imaš 15 000 - 20 000kn mjesečno, nego da lomiš leđa u Todorićevom skladištu u noćnim smjenama za 3500kn..ali onda si sretan i imaš došu.. ovako si nesretan i nemaš dušu jer nije sve u BDPu i standardu.. ups osim ako se to nedira tvoga džepaTotenkopf wrote:taj turizam je ionako precijenjen, donosi lovu ali odnosi sve ostalo, uključujući duše ljudi...
kamo sreće da ga nestane, nije sve u bdp-u i standardu....
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/513814/prodana-jedna-od-najljepsih-zgrada-u-omisu-za-milijunski-iznos-kupio-je-lokalni-poduzetnik-turisti-ce-uskoro-izgurati-omiljenu-dalmatinsku-manistru
Evo i ok da se to uredi
A parkingu
A ceste
Evo i ok da se to uredi
A parkingu
A ceste
2014-04-11
Živi nered ha ha ha
Ja se još najmanje imam žaliti
Kaštela duga i prostrana
Pa napravilo cestu s dvi trake
Pa imam parking u centru iza kuće s dva parkinga mista
Plus ostali parkinzi di su mi stanovi
Pa u Trogiru rodbina pedeset metra poviše stare jezgre ogromna okučnica, samo kod tete parkiram
U Splitu kod babe tj u njenom kvartu uvik negdi bude neko misto
Šta će ovi u Omiš i to
Može se jebat
Ja se još najmanje imam žaliti
Kaštela duga i prostrana
Pa napravilo cestu s dvi trake
Pa imam parking u centru iza kuće s dva parkinga mista
Plus ostali parkinzi di su mi stanovi
Pa u Trogiru rodbina pedeset metra poviše stare jezgre ogromna okučnica, samo kod tete parkiram
U Splitu kod babe tj u njenom kvartu uvik negdi bude neko misto
Šta će ovi u Omiš i to
Može se jebat
2014-04-11
Daj zuknite još koji apartman na potezu Trogir Omiš
Jebe se mene
Pada cijena noćenja, gužve plus dižu se cijene robe da se zaradi na turistima
Ma tko vas jebe
Da Bog da vam se na glavu popeli
Jebe se mene
Pada cijena noćenja, gužve plus dižu se cijene robe da se zaradi na turistima
Ma tko vas jebe
Da Bog da vam se na glavu popeli
2014-04-11
Viš šta se dešava, potez od Omiš do Trogir dakle tu upada i Split vam je sve jedna zona
OK elitna lokacija uz more plus smještaj i usluga tj pet zvjezdica posebna priča
Sad još uzmi ove šta idu na otoke i to
Živi krkljanac plus apartmanizacija tj pada cijena noćenja tj mase navaljuju
OK elitna lokacija uz more plus smještaj i usluga tj pet zvjezdica posebna priča
Sad još uzmi ove šta idu na otoke i to
Živi krkljanac plus apartmanizacija tj pada cijena noćenja tj mase navaljuju
2014-04-11
maggie13 wrote:iistina, treba isplanirat sve dobro.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
No, i dalje ne znaci da neke stvari nisu bile jeftine i da se neke uopce nisu naplacivale.
Do određenog rasta nekih cijena je svakako moralo doći. E sad, pitanje je procjene kakav se skok na kraju neće pokazati dugoročno kontraproduktivnim.
ali, ne valja planirati samo za sutra, nojbolje je napraviti plan za 5 godin
2014-04-16
Šta je najveća baza ima jedna šema za koju ja znam i postoji ovdje kraj mene
Apartmanizacija
Nema parkinga a nekom ostala ledina tu
Ulaganje nula kuna Keš na ruke
Ovi okolo mu plaćaju da mu imaju di gosti parkirati jer se preizgradilo
Apartmanizacija
Nema parkinga a nekom ostala ledina tu
Ulaganje nula kuna Keš na ruke
Ovi okolo mu plaćaju da mu imaju di gosti parkirati jer se preizgradilo
2014-04-11
Cirkus
Ček nek se pročuje
Ljudi misle da parcelice male na kojima nemoš kučerdu napraviti ne vrijede
E da vidiš kako vrijede
Ček nek se pročuje
Ljudi misle da parcelice male na kojima nemoš kučerdu napraviti ne vrijede
E da vidiš kako vrijede
2014-04-11
Evo ti sad računice, stare jezgre su kalete, nema parkinga, pa se onda još oko toga izgradilo, pa nekad turisti dođu i sa dva auta, pa se parkiranje naplaćuje 3 kune sat, pa nema parkirati na nogostupi tokom noći i dana duže
400 kuna parking mjesto ako imaš na 100 metara od nečijeg apartmana a treba im parking
Tri mjeseca 1200 kuna
I sad računaj ako ih imaš pet npr
6000 kuna
400 kuna parking mjesto ako imaš na 100 metara od nečijeg apartmana a treba im parking
Tri mjeseca 1200 kuna
I sad računaj ako ih imaš pet npr
6000 kuna
2014-04-11
To je neusporedivo, radi se o ustavnoj kategoriji, sastavnom dijelu pravosuđa, zvanju za koje se treba pomučiti, koje je po definiciji pružanje pomoći ljudima koji je zatraže...Pinochet wrote:šta će nam fiškali, javni bilježnici itd.. to su precjenjeni poslovi, donose tebi lovu, ali uzimaju ostalima dušu.. kamo sreće da nestanete, nije sve u BDPu u standardu, pa da ti kao gospodin čovik imaš 15 000 - 20 000kn mjesečno, nego da lomiš leđa u Todorićevom skladištu u noćnim smjenama za 3500kn..ali onda si sretan i imaš došu.. ovako si nesretan i nemaš dušu jer nije sve u BDPu i standardu.. ups osim ako se to nedira tvoga džepaTotenkopf wrote:taj turizam je ionako precijenjen, donosi lovu ali odnosi sve ostalo, uključujući duše ljudi...
kamo sreće da ga nestane, nije sve u bdp-u i standardu....
Dok iznajmljivanje soba i apartmana sve to nije i time se može baviti tko hoće, ne treba imati ni osnovnu školu...
Što se tiče džepa, moji iznajmljuju kuću i dva stana te i ja osobno imam koristi od toga...
Ali, osobna mi korist odnosno džep nije na prvome mjestu, dapače sam sebi sam na nekom 4-5 mjestu, kako kada...
Općenito smatram da djelatnost turizma pozitivno djeluje na standard ili bdp dok na sve ostalo djeluje negativno, od okoliša, infrastrukture, mentalnog zdravlja ljudi koji žive u turističkim mjestima i sl. ...
Uzgred, to skladište više nije todorićevo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
petoljetke se dobro pamte, vidim ja.:-Daben wrote:maggie13 wrote:iistina, treba isplanirat sve dobro.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
ali, ne valja planirati samo za sutra, nojbolje je napraviti plan za 5 godin
Neki zive bez plana, neki planiraju poslove i donose poslovne odluke na osnovi plana, predvidjanja i kretanja trzista.
Ima nas/ih raznih.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zavisi kako gdje, ako je apartmanizacija onda daTotenkopf wrote:
Općenito smatram da djelatnost turizma pozitivno djeluje na standard ili bdp dok na sve ostalo djeluje negativno, od okoliša, infrastrukture, mentalnog zdravlja ljudi koji žive u turističkim mjestima i sl. ...
Uzgred, to skladište više nije todorićevo...
2014-04-11
Pa na to se misli, nitko nema ništa protiv normalnog turizma, hotela, kampova...
Al ovo brate nije normalno, nek im uvedu nekakve ispite, testove, znanje jezika, pola ih ne zna ni hrvatski...
Al ovo brate nije normalno, nek im uvedu nekakve ispite, testove, znanje jezika, pola ih ne zna ni hrvatski...
Dosta toga zavisi, ja sam nedavno od Vrulje do Splita iša, a ono je živi užas
Apartmanizacija, dole uz more moraju proširivat plaže, onda im opet tu dođu parkirati sa strane pa opet kurac, pa mora naplaćivat pa ti imaš apartman dole ali je gostima daleko
Apartmanizacija, dole uz more moraju proširivat plaže, onda im opet tu dođu parkirati sa strane pa opet kurac, pa mora naplaćivat pa ti imaš apartman dole ali je gostima daleko
2014-04-11
Iznajmljuju krevet po 5 eura...
Kakav je to gost koji će leć za 5 eura, to su štale, bunkeri, to nisu sobe...
I onda još dođu s autom kojeg parkiraju negdje na nogostupuTotenkopf wrote:Iznajmljuju krevet po 5 eura...
2014-04-11
I onda normalno nakon par godina općina uvede plaćanje parkinga tuRayMabus wrote:I onda još dođu s autom kojeg parkiraju negdje na nogostupuTotenkopf wrote:Iznajmljuju krevet po 5 eura...
I sad zbog takvih i ti ispaštaš a domaći si
2014-04-11
RayMabus wrote:Isplanirat će oni kurac, evo ti Makarska, apartmanizacija, normalno prati je pad cijene noćenja, ljeti im je kaos
Meni stari ureduje kuću za odomora+bazen..usuo je dosada preko 50000 eura,s time da većinu toga "sam radi", još nije doveo kraju,s time da kuća je već bila ugrubo napravljenja otprije.. ne znam hoće li se to ikada otplatit,s obzirom na mas apartmanizaciju svuda oko nas.
Ali dobro to je njemu sigurnost za mirovinu, tj izvor prihoda.
Gost- Guest
pa ako ide po sistemu da mu je to samo sa strane onda ga nije ni brige za zaradu tj on ima ono zna koliko uvik može dobiti i brige gakserks_ wrote:RayMabus wrote:Isplanirat će oni kurac, evo ti Makarska, apartmanizacija, normalno prati je pad cijene noćenja, ljeti im je kaos
Meni stari ureduje kuću za odomora+bazen..usuo je dosada preko 50000 eura,s time da većinu toga "sam radi", još nije doveo kraju,s time da kuća je već bila ugrubo napravljenja otprije.. ne znam hoće li se to ikada otplatit,s obzirom na mas apartmanizaciju svuda oko nas.
Ali dobro to je njemu sigurnost za mirovinu, tj izvor prihoda.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bahmut noćas mora pasti
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» Smije li Angela Merkel pasti?
Page 5 of 6