turizam mora pasti
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: turizam mora pasti
pa ako ide po sistemu da mu je to samo sa strane onda ga nije ni brige za zaradu tj on ima ono zna koliko uvik može dobiti i brige gakserks_ wrote:RayMabus wrote:Isplanirat će oni kurac, evo ti Makarska, apartmanizacija, normalno prati je pad cijene noćenja, ljeti im je kaos
Meni stari ureduje kuću za odomora+bazen..usuo je dosada preko 50000 eura,s time da većinu toga "sam radi", još nije doveo kraju,s time da kuća je već bila ugrubo napravljenja otprije.. ne znam hoće li se to ikada otplatit,s obzirom na mas apartmanizaciju svuda oko nas.
Ali dobro to je njemu sigurnost za mirovinu, tj izvor prihoda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A nemam pojma...RayMabus wrote:pa ako ide po sistemu da mu je to samo sa strane onda ga nije ni brige za zaradu tj on ima ono zna koliko uvik može dobiti i brige gakserks_ wrote:RayMabus wrote:Isplanirat će oni kurac, evo ti Makarska, apartmanizacija, normalno prati je pad cijene noćenja, ljeti im je kaos
Meni stari ureduje kuću za odomora+bazen..usuo je dosada preko 50000 eura,s time da većinu toga "sam radi", još nije doveo kraju,s time da kuća je već bila ugrubo napravljenja otprije.. ne znam hoće li se to ikada otplatit,s obzirom na mas apartmanizaciju svuda oko nas.
Ali dobro to je njemu sigurnost za mirovinu, tj izvor prihoda.
Gost- Guest
Vile uz more i te neke u prirodi di gost hoće mir nisu dio ove priče
To je posebna klijentela
To je posebna klijentela
2014-04-11
Ti što im je bitna prostranost i širina i svoj mir to je druga priča
To je svijet za sebe
Baš ti nisu tamo gdje je apartmanizacija
To je svijet za sebe
Baš ti nisu tamo gdje je apartmanizacija
2014-04-11
ni bitno planiraju li ljudi ili ne, bitno je da država ne planiramaggie13 wrote:petoljetke se dobro pamte, vidim ja.:-Daben wrote:maggie13 wrote:iistina, treba isplanirat sve dobro.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
No, i dalje ne znaci da neke stvari nisu bile jeftine i da se neke uopce nisu naplacivale.
Do određenog rasta nekih cijena je svakako moralo doći. E sad, pitanje je procjene kakav se skok na kraju neće pokazati dugoročno kontraproduktivnim.
ali, ne valja planirati samo za sutra, nojbolje je napraviti plan za 5 godin
Neki zive bez plana, neki planiraju poslove i donose poslovne odluke na osnovi plana, predvidjanja i kretanja trzista.
Ima nas/ih raznih.
2014-04-16
aben wrote:maggie13 wrote:iistina, treba isplanirat sve dobro.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:
No, i dalje ne znaci da neke stvari nisu bile jeftine i da se neke uopce nisu naplacivale.
Do određenog rasta nekih cijena je svakako moralo doći. E sad, pitanje je procjene kakav se skok na kraju neće pokazati dugoročno kontraproduktivnim.
ali, ne valja planirati samo za sutra, nojbolje je napraviti plan za 5 godin
Tako je...ne daj disati uhljebima...oni bi nama petoljetke na mala vrata...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bahmut noćas mora pasti
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» Smije li Angela Merkel pasti?
Page 6 of 6