Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
volim ja toLeviathan2 wrote:puru jedem iskljucivo sa ukiseljenom varenikom :Dmaggie13 wrote:dobre su i domaće kobasice s kiselim kupusom..ali obavezno prilog pire ili puraLeviathan2 wrote:rebarca ipak vole grah vise :Dmaggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:
mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalim
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kserks_ wrote:naškodit će ti ovako kasnoKavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....
neće .... razrijedim masnoću s pivom. eto.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
maggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:imamo i mi to..Leviathan2 wrote:jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:
ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..
bucnica na primjer
il bunceki s kiselim zeljem
ajme
khm ... rebrica molim lijepo.
2017-10-12
i ja bi moga malo vodke, da bolje probavim večeru:)Kavran wrote:kserks_ wrote:naškodit će ti ovako kasnoKavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....
neće .... razrijedim masnoću s pivom. eto.
Gost- Guest
Svinjske nogice, kupus, rebarca, stvarno vrhunski za razjebati ovu temu...Nešto slično kao i pozivanje na razgovor u istražno povjerenstvo Manolića i Mesića...HDZ-ovci su nenadjebivi...Što je je...
red wolf-
2016-02-10
Proučio sam malo dugovanja Agrokora
Nisu samo obveznice nego i bankovni zajmovi
Nema šanse da se to vrati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo, izgleda da smo sada i u ''hibridnom ratu''...
http://net.hr/danas/hrvatska/plenkovic-predsjednica-nije-upucena-nalazimo-se-u-hibridnom-ratu-u-kojem-sudjeluje-mnogo-aktera/
http://net.hr/danas/hrvatska/plenkovic-predsjednica-nije-upucena-nalazimo-se-u-hibridnom-ratu-u-kojem-sudjeluje-mnogo-aktera/
red wolf-
2016-02-10
Ako ne računamo doprinose i poreze prema državi koje i onako uglavnom zamaskirao u dogovoru s istom tu postoje čak četri načina na koji je on čupa lovu od drugih
Nebankovno kreditiranje
Obveznice
Bankovni zajam
Mjenice
Nebankovno kreditiranje
Obveznice
Bankovni zajam
Mjenice
2014-04-11
PBZ euronovčani fond je popušio 7% vrijednosti, jer su kupovali agrokorove komercijalne zapiseRayMabus wrote:Proučio sam malo dugovanja Agrokora
https://www.hrportfolio.hr/fond/pbz-euro-novcani-53
Gost- Guest
ebga ... rizikoooooo ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Ma evo ovdje pišekserks_ wrote:PBZ euronovčani fond je popušio 7% vrijednosti, jer su kupovali agrokorove komercijalne zapiseRayMabus wrote:Proučio sam malo dugovanja Agrokora
https://www.hrportfolio.hr/fond/pbz-euro-novcani-53
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/konacno-se-zna-koliko-kome-i-zasto-je-duzan-agrokor-20170511/print
Nema šanse da Agrokor nebankrotira
Ovaj Knight je pokupova obveznice kad im je cijena bila niska
Sad dali još para
Znači moraju se vratiti te pare plus Knight i ekipa u istom tom iznosu imaju pravo odlučivati koji dug još se može prvo naplatiti a to su te njihove obveznice od prije
Ovo drugo a to su Rusi a jbga
2014-04-11
to je sirnica također, malo drugačija i slatka....sirnica ili pinca, i jako finaLeviathan2 wrote:burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa siromkserks_ wrote:tako je u vas u Bosni, mi ti ovde posebni:)Leviathan2 wrote:ne postoji burek od sira,kserks_ wrote:to za burek od sira.Noor wrote:
jel ti uspjela pita?
sirnica hebemu, sirnica
burek je iskljucivo s mesom i to onim otpadnim :D
ovo ti je sirnica u Dalmaciji
ja sam isto u sloveniji izletio da mi da burek sa sirom, i slovenc mi uredno kaze a oces jeno sirnico
a to u dalmaciji, ko zna sto je to, al dalmaticnci nisu bas imali maste pa nazvali sirnicom :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ovo ti probaj...dijagram wrote:ma zafrkavam kao i obicno, sesnaest vrsta sira:)Kavran wrote:dijagram wrote:sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
toliko sira ni yoda ne konzumira
a šunka? i što fali siru? ide uz pivo samo tako .... života mi! vrijedna namirnica.
posni prezident a i onaj vindijin u krpici su mi ok
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
http://net.hr/danas/hrvatska/koliko-im-se-moze-vjerovati-agrokor-objavio-kolika-su-im-ukupna-dugovanja-ali/
40 milijardi kuna
Ovi sad dali milijardu eura dakle oko sedam i pol milijardi kuna plus imaju pravo prvonaplate još toliko a ovaj Knight je na kupova obveznica prije pola godine po trećini cijene dakle to prvo ide na naplatu
Dakle 15 milijardi kuna pa država pa tek onda drugi a to je Serbank
40 milijardi kuna
Ovi sad dali milijardu eura dakle oko sedam i pol milijardi kuna plus imaju pravo prvonaplate još toliko a ovaj Knight je na kupova obveznica prije pola godine po trećini cijene dakle to prvo ide na naplatu
Dakle 15 milijardi kuna pa država pa tek onda drugi a to je Serbank
2014-04-11
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/512692/rusi-namiruju-dugove-sberbank-zaplijenio-kiseljak-uskoro-ce-i-konzum-sarajevo-a-svoj-dio-agrokora-ce-uzeti-i-talijani
Po ovome Agrokor je dužan Serbank oko osam milijardi kuna
Po ovome Agrokor je dužan Serbank oko osam milijardi kuna
2014-04-11
red wolf wrote:Evo, izgleda da smo sada i u ''hibridnom ratu''...
presilkava se bitka anđela i demona, dobra i zla, sa viših sfera tu kod nas na zemlju
hibridni je rat u više sfera vertikalno
većina vas razmišlja samo horizontalno
Guest- Guest
Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe
2014-04-11
Uglavnom ovdje ima dosta kompanija van hr odakle Serbank ipak može namiriti dobar dio duga
http://www.agrokor.hr/hr/kompanije/
http://www.agrokor.hr/hr/kompanije/
2014-04-11
RayMabus wrote:Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe
možda neće ako Agrokor prije toga ode u stečaj zbog dugova prema američkim lešinarima, pa mu se imovina rasproda, ili dogovore nekakvo "restrukturiranje" kroz prodaju imovine
onda će Rusi dobiti samo dionice Agrokora, no Agrokor više neće imati nikakvu imovinu, imat će dionice tvrtke koja je prazna ljuštura
Guest- Guest
pa ćuj kad postaneš većinski vlasnik neke tvrtke u sastavu Agrokora vani vlasnik si i te imovinemamin sin wrote:RayMabus wrote:Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe
možda neće ako Agrokor prije toga ode u stečaj zbog dugova prema američkim lešinarima, pa mu se imovina rasproda, ili dogovore nekakvo "restrukturiranje" kroz prodaju imovine
onda će Rusi dobiti samo dionice Agrokora, no Agrokor više neće imati nikakvu imovinu, imat će dionice tvrtke koja je prazna ljuštura
Pričam o Srbiji i Bih trenutno
2014-04-11
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
Page 15 of 16