ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down

Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 Empty Re: Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu

Post by L'âme 26/10/2017, 21:16

Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima,  e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalim
suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca.. rendeer
rebarca ipak vole grah vise :D
dobre su i domaće kobasice s kiselim kupusom..ali obavezno prilog pire ili pura geek
puru jedem iskljucivo sa ukiseljenom varenikom :D
volim ja  to cheers

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 Empty Re: Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu

Post by Kavran 26/10/2017, 21:16

kserks_ wrote:
Kavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....

:)
naškodit će ti ovako kasno pale

neće .... razrijedim masnoću s pivom. eto.

:P

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Kavran 26/10/2017, 21:17

maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji.. farao
jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jela
bucnica na primjer
il bunceki s kiselim zeljem
ajme
imamo i mi to.. jocolor
mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima,  e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalim
suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca.. rendeer

khm ... rebrica molim lijepo.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Gost 26/10/2017, 21:19

Kavran wrote:
kserks_ wrote:
Kavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....

:)
naškodit će ti ovako kasno pale

neće .... razrijedim masnoću s pivom. eto.

:P
i ja bi moga malo vodke, da bolje probavim večeru:)
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 26/10/2017, 21:20

Svinjske nogice, kupus, rebarca, stvarno vrhunski za razjebati ovu temu...Nešto slično kao i pozivanje na razgovor u istražno povjerenstvo Manolića i Mesića...HDZ-ovci su nenadjebivi...Što je je...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 21:35

Proučio sam malo dugovanja Agrokora

Nisu samo obveznice nego i bankovni zajmovi

Nema šanse da se to vrati
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 26/10/2017, 21:37

Evo, izgleda da smo sada i u ''hibridnom ratu''... :ming1 

http://net.hr/danas/hrvatska/plenkovic-predsjednica-nije-upucena-nalazimo-se-u-hibridnom-ratu-u-kojem-sudjeluje-mnogo-aktera/
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 21:39

Ako ne računamo doprinose i poreze prema državi koje i onako uglavnom zamaskirao u dogovoru s istom tu postoje čak četri načina na koji je on čupa lovu od drugih

Nebankovno kreditiranje

Obveznice

Bankovni zajam

Mjenice
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Gost 26/10/2017, 21:41

RayMabus wrote:Proučio sam malo dugovanja Agrokora

PBZ euronovčani fond je popušio 7% vrijednosti, jer su kupovali agrokorove komercijalne zapise

https://www.hrportfolio.hr/fond/pbz-euro-novcani-53
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Kavran 26/10/2017, 21:43

ebga ... rizikoooooo ....

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 21:49

kserks_ wrote:
RayMabus wrote:Proučio sam malo dugovanja Agrokora

PBZ euronovčani fond je popušio 7% vrijednosti, jer su kupovali agrokorove komercijalne zapise

https://www.hrportfolio.hr/fond/pbz-euro-novcani-53
Ma evo ovdje piše

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/konacno-se-zna-koliko-kome-i-zasto-je-duzan-agrokor-20170511/print

Nema šanse da Agrokor nebankrotira

Ovaj Knight je pokupova obveznice kad im je cijena bila niska

Sad dali još para

Znači moraju se vratiti te pare plus Knight i ekipa u istom tom iznosu imaju pravo odlučivati koji dug još se može prvo naplatiti a to su te njihove obveznice od prije

Ovo drugo a to su Rusi a jbga
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 26/10/2017, 22:04

Leviathan2 wrote:
kserks_ wrote:
Leviathan2 wrote:
kserks_ wrote:
Noor wrote:
jel ti uspjela pita? :D
to za burek od sira. :cleanteeth
 ne postoji burek od sira,
sirnica hebemu, sirnica
burek je iskljucivo s mesom i to onim otpadnim :D
tako je u vas u Bosni, mi ti ovde posebni:)

ovo ti je sirnica u Dalmaciji

Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 2Q==
burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa sirom
ja sam isto u sloveniji izletio da mi da burek sa sirom, i slovenc mi uredno kaze  a oces jeno sirnico
a to u dalmaciji, ko zna sto je to, al dalmaticnci nisu bas imali maste pa nazvali sirnicom :D
to je sirnica također, malo drugačija i slatka....sirnica ili pinca, i jako fina
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 26/10/2017, 22:10

dijagram wrote:
Kavran wrote:
dijagram wrote:
kserks_ wrote:Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 1b6293f9-dd4d-47d3-8163-31dce780aa7eRamljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 1b6293f9-dd4d-47d3-8163-31dce780aa7eevo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 Whatsa10
sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)
toliko sira ni yoda ne konzumira

a šunka? i što fali siru? ide uz pivo samo tako .... života mi! vrijedna namirnica. :streber
ma zafrkavam kao i obicno, sesnaest vrsta sira:)
posni prezident a i onaj vindijin u krpici su mi ok
ovo ti probaj...

Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu - Page 15 Sir-Dragec
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 22:12

http://net.hr/danas/hrvatska/koliko-im-se-moze-vjerovati-agrokor-objavio-kolika-su-im-ukupna-dugovanja-ali/

40 milijardi kuna

Ovi sad dali milijardu eura dakle oko sedam i pol milijardi kuna plus imaju pravo prvonaplate još toliko a ovaj Knight je na kupova obveznica prije pola godine po trećini cijene dakle to prvo ide na naplatu

Dakle 15 milijardi kuna pa država pa tek onda drugi a to je Serbank
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 22:18

http://slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/512692/rusi-namiruju-dugove-sberbank-zaplijenio-kiseljak-uskoro-ce-i-konzum-sarajevo-a-svoj-dio-agrokora-ce-uzeti-i-talijani

Po ovome Agrokor je dužan Serbank oko osam milijardi kuna
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/10/2017, 22:19

red wolf wrote:Evo, izgleda da smo sada i u ''hibridnom ratu''... :ming1 

presilkava se bitka anđela i demona, dobra i zla, sa viših sfera tu kod nas na zemlju

hibridni je rat u više sfera vertikalno

većina vas razmišlja samo horizontalno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 22:51

Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 22:54

Uglavnom ovdje ima dosta kompanija van hr odakle Serbank ipak može namiriti dobar dio duga

http://www.agrokor.hr/hr/kompanije/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/10/2017, 22:56

RayMabus wrote:Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe

možda neće ako Agrokor prije toga ode u stečaj zbog dugova prema američkim lešinarima, pa mu se imovina rasproda, ili dogovore nekakvo "restrukturiranje" kroz prodaju imovine

onda će Rusi dobiti samo dionice Agrokora, no Agrokor više neće imati nikakvu imovinu, imat će dionice tvrtke koja je prazna ljuštura
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/10/2017, 23:12

mamin sin wrote:
RayMabus wrote:Rusi će koliko vidim dio duga namiriti tužbama oko Hr i dobijat većinski paket dionica u vlasništvu Agrokor grupe

možda neće ako Agrokor prije toga ode u stečaj zbog dugova prema američkim lešinarima, pa mu se imovina rasproda, ili dogovore nekakvo "restrukturiranje" kroz prodaju imovine

onda će Rusi dobiti samo dionice Agrokora, no Agrokor više neće imati nikakvu imovinu, imat će dionice tvrtke koja je prazna ljuštura
pa ćuj kad postaneš većinski vlasnik neke tvrtke u sastavu Agrokora vani vlasnik si i te imovine

Pričam o Srbiji i Bih trenutno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics