Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:khmmmmLeviathan2 wrote:burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa siromkserks_ wrote:
tako je u vas u Bosni, mi ti ovde posebni:)
ovo ti je sirnica u Dalmaciji
ja sam isto u sloveniji izletio da mi da burek sa sirom, i slovenc mi uredno kaze a oces jeno sirnico
a to u dalmaciji, ko zna sto je to, al dalmaticnci nisu bas imali maste pa nazvali sirnicom :D
a mogli smo je nazvat sirojajara recimo :D
bucnica na primjer
il bunceki s kiselim zeljem
ajme
sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:khmmmmLeviathan2 wrote:burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa siromkserks_ wrote:
tako je u vas u Bosni, mi ti ovde posebni:)
ovo ti je sirnica u Dalmaciji
ja sam isto u sloveniji izletio da mi da burek sa sirom, i slovenc mi uredno kaze a oces jeno sirnico
a to u dalmaciji, ko zna sto je to, al dalmaticnci nisu bas imali maste pa nazvali sirnicom :D
Gost- Guest
a znas kak dobro idu sunka i sir s pivom, :DKavran wrote:dijagram wrote:sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
toliko sira ni yoda ne konzumira
a šunka? i što fali siru? ide uz pivo samo tako .... života mi! vrijedna namirnica.
uznes tanke snjite sunke u umotas sir unutra te puknes u rernu i malo natheras za se sunjka zaznoji,
ni ne primjetis da se gajba prazni
imamo i mi to..Leviathan2 wrote:jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:khmmmmLeviathan2 wrote:
burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa sirom
bucnica na primjer
ajme
2014-04-12
ma zafrkavam kao i obicno, sesnaest vrsta sira:)Kavran wrote:dijagram wrote:sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
a šunka? i što fali siru? ide uz pivo samo tako .... života mi! vrijedna namirnica.
posni prezident a i onaj vindijin u krpici su mi ok
dijagram-
2015-08-09
mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:imamo i mi to..Leviathan2 wrote:jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:
khmmmm
bucnica na primjer
ajme
rekoh arome..kora od naranče i limuna te ružin liker..stavim i soka malo od tih agruma..kserks_ wrote:sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:khmmmmLeviathan2 wrote:
burek je bosansko jeli i oni kazu da je burek burek, u okolicni a narocito u dnrh zbog istog nacina motanja i pripreme i sirnicu su nazvali burekom sa sirom
2014-04-12
suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:imamo i mi to..Leviathan2 wrote:jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:
pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :P
bucnica na primjer
ajme
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jooj, kod mene doma baba koja je rodom iz neplemena donijela neki recepat onih malih medenjaka, malijeh sitnih, za zalogaj, i unutra stavi naribane narandzine kore,maggie13 wrote:rekoh arome..kora od naranče i limuna te ružin liker..stavim i soka malo od tih agruma..kserks_ wrote:sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :Pmaggie13 wrote:
khmmmm
svaki put mi pozli kad pece, od prezderavanja
rebarca ipak vole grah vise :Dmaggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:imamo i mi to..Leviathan2 wrote:jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jelamaggie13 wrote:
ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..
bucnica na primjer
ajme
Leviathan2 wrote:a znas kak dobro idu sunka i sir s pivom, :DKavran wrote:dijagram wrote:sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
uznes tanke snjite sunke u umotas sir unutra te puknes u rernu i malo natheras za se sunjka zaznoji,
ni ne primjetis da se gajba prazni
eh ... prokletniče!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
došao si na svoje, priča ti se o hrani:)Leviathan2 wrote:jooj, kod mene doma baba koja je rodom iz neplemena donijela neki recepat onih malih medenjaka, malijeh sitnih, za zalogaj, i unutra stavi naribane narandzine kore,maggie13 wrote:rekoh arome..kora od naranče i limuna te ružin liker..stavim i soka malo od tih agruma..kserks_ wrote:sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:
pa kod mene nest slicno u plemenu zovu uljevachom, isto ide lisnaato tjesto red, pa se uljeva razmucena jaja sa sirom, pa red tjesta, pa opet tako, fino i prefino :P
Gost- Guest
volim ja i medenjake..i medenu pituLeviathan2 wrote:jooj, kod mene doma baba koja je rodom iz neplemena donijela neki recepat onih malih medenjaka, malijeh sitnih, za zalogaj, i unutra stavi naribane narandzine kore,maggie13 wrote:rekoh arome..kora od naranče i limuna te ružin liker..stavim i soka malo od tih agruma..kserks_ wrote:sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..Leviathan2 wrote:
2014-04-12
ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa necu valjda o seksu, dis mislit na seks kad je stol pun :Dkserks_ wrote:došao si na svoje, priča ti se o hrani:)Leviathan2 wrote:jooj, kod mene doma baba koja je rodom iz neplemena donijela neki recepat onih malih medenjaka, malijeh sitnih, za zalogaj, i unutra stavi naribane narandzine kore,maggie13 wrote:rekoh arome..kora od naranče i limuna te ružin liker..stavim i soka malo od tih agruma..kserks_ wrote:sa dosta narančine kore izgratane, bez toga je bljutavomaggie13 wrote:
ovdje je u pitanju dizano tijesto s puno jaja, dosta masnoće i aromama..dosta se dugo ostavlja dizati jer je zbog masnoće proces sporiji..
dobre su i domaće kobasice s kiselim kupusom..ali obavezno prilog pire ili puraLeviathan2 wrote:rebarca ipak vole grah vise :Dmaggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:imamo i mi to..Leviathan2 wrote:
jeo sa v zagorju nes slicno, imaju i zagorci dobrijeh jela
bucnica na primjer
ajme
2014-04-12
ajoooj e spominji, sve me nest zaziga oko srca, nisam jeo cvarke brat bratu 5 godina, uvjek me ne zapadnuKavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....
cvarci, nema sanse, da je izvadio neki parizer onda bi al cvarci, moze samo naskodit ako nema pive domakserks_ wrote:naškodit će ti ovako kasnoKavran wrote:ajte u kurac ... sad sam mor'o čvarke izvadit ....
puru jedem iskljucivo sa ukiseljenom varenikom :Dmaggie13 wrote:dobre su i domaće kobasice s kiselim kupusom..ali obavezno prilog pire ili puraLeviathan2 wrote:rebarca ipak vole grah vise :Dmaggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalimmaggie13 wrote:
imamo i mi to..
volim ja toLeviathan2 wrote:puru jedem iskljucivo sa ukiseljenom varenikom :Dmaggie13 wrote:dobre su i domaće kobasice s kiselim kupusom..ali obavezno prilog pire ili puraLeviathan2 wrote:rebarca ipak vole grah vise :Dmaggie13 wrote:suhe svinjkse nogice s kiselim kupusom..dobra su i rebarca..Leviathan2 wrote:
mi nismo imali dok se ja nisam poceo druzit sa zagorcima, e sad je to u plemenu ravnopravno jelo sa ostalim
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
Page 14 of 16