Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
Kad je ova tema u pitanju, ja sam pričekao što struka misli o svemu tome...I dočekao pomalo...
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/premijer-i-ramljak-cijeli-dan-uvjeravaju-kako-je-agrokorov-ugovor-uobicajen-strucnjaci-se-bas-i-ne-slazu/
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/premijer-i-ramljak-cijeli-dan-uvjeravaju-kako-je-agrokorov-ugovor-uobicajen-strucnjaci-se-bas-i-ne-slazu/
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
svabija je samo uredjenija hrvatska,pismejker wrote:yebote..!! ..dojdite u Svabiju..ovdje je nirvana samo takva...radis i uzivas..ili ne radis pa opet uzivas(thx to my brother)..naravno,samo treba biti pametan,i malo Uk..
istina,malo me yebala adaptacija na novu okolinu,kao i na financijsku urednost(citaj:opustenost)
Čekam shopinng subotu ..sutra jos malo šuleta i malo posla sa bruderom..
gazde i hrpa robova
al svatko ima pravo izbora da li zeli gazdu ili ne
Ne razumijem ni ja, ali mi se cini da su mi novci nestali..
2014-04-12
na zalost nista, ali imaju oni sa mnom...moju lovuTriny wrote:Šta ti imaš s Agrokorom?maggie13 wrote:ovog ceda ne bi ni bilo bez drzave, a drzava to smo mi.Triny wrote:što država takne...propadne...maggie13 wrote:nece drzava ostavit svojeTriny wrote:
To se i trebalo odmah napraviti.
Bez države.
cedo..stvorila ga i .....
U tome je problem.
:-P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
dijagram-
2015-08-09
nisu ni Švabe bubice, koliko je VW afera proizveo zadnjih godina,a tek Deutsche Bankpismejker wrote:yebote..!! ..dojdite u Svabiju..ovdje je nirvana samo takva...radis i uzivas..ili ne radis pa opet uzivas(thx to my brother)..naravno,samo treba biti pametan,i malo Uk..
istina,malo me yebala adaptacija na novu okolinu,kao i na financijsku urednost(citaj:opustenost)
majko mila...
Gost- Guest
kupovala dionice?maggie13 wrote:na zalost nista, ali imaju oni sa mnom...moju lovuTriny wrote:Šta ti imaš s Agrokorom?maggie13 wrote:ovog ceda ne bi ni bilo bez drzave, a drzava to smo mi.Triny wrote:što država takne...propadne...maggie13 wrote:
nece drzava ostavit svoje
cedo..stvorila ga i .....
U tome je problem.
:-P
Gost- Guest
dobro je dok vrate kusurdijagram wrote:i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Leviathan2 wrote:
ja nisam drzava a nisi ni ti,
drzava su oni koji su u vladajucim relacijama, pocevsi od najnizih tj onijeh sitnih lupaca pecata policije do onih koji vedre i oblace,
ti si samo drzavna imovina
ja taj odnos pokusavam izbjeci na sve znane i neznane nacine
zato i smatram svaku drzavu neprijateljem, jer da smo mi drzava onda nebi radili protiv svojih interesa
nu, to je dublje stivo
Levi,Levi..sa drzavama ne mos kao pojedinac,pa niti clan Plemena ratovati..i najslabija drzava je jaca od pojedinca-ono u okvirima normale.
Ja Svabiji zahvalno platjam porez,uredno platjam zdravstveno,i sve sto trosim..nisam na Šufa listi i svaki kredit mi je dostupan,i sa jos povoljnijim kamatama,jerbo sam dao trajni nalog,da se banke pogoste ratom ,koju sam im duzan mjesecno..drzava pazljivo prati sto radim u smislu financija,a pošto sam Šuler trenutno,i blagodarim financije Drzave,koje sam prethodno kroz porez platio pošteno,ispada da smo Drzava i ja partneri..Ono sto svakako placam Šule,ce mi se kasnije vratiti,od drzave,jerbo to ide pod integracijski plan stranca..Ono sto platja ex-firma,pod ugovorom koji smo napravili,platrim lovom koju slazem u staru carapu,posto mi se ne da odradjivati vise u toj branski,no to im nisam rekao..a od posela je sa bratom iz svicarske,oporezovano..e sad,nije bitno,ugl.posteno..svodi se na kraju da cu za stvarno sitnis,dobiti cijenjenu diplomu,u zadnje dvije godine,nis stresno ne radim,vratim ono sto platim drzavi,i jos imam benefita od svega toga...
drzava je oke,ako znas naplatiti ono sto si joj prethodno calovao...
Guest- Guest
haha, navikao si ihdijagram wrote:i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kserks_ wrote:nisu ni Švabe bubice, koliko je VW afera proizveo zadnjih godina,a tek Deutsche Bankpismejker wrote:yebote..!! ..dojdite u Svabiju..ovdje je nirvana samo takva...radis i uzivas..ili ne radis pa opet uzivas(thx to my brother)..naravno,samo treba biti pametan,i malo Uk..
majko mila...
Ma Paydo,meni dobro,a i svima ostalima koji rade..treba biti Uman,pa raditi sto manje i sto lakse(vrijedi i za intelektualni rad),a zaraditi sto vise..afere...ma plati se to i idemo dalje..
Guest- Guest
assad bježi u podmornici za pyonogyangkserks_ wrote:nas troje i svi imamo oprečna mišljenja o stvari, ali on se sa svima slaže, svi smo u pravu...toliko o tome koliko uopće razumi o čemu tipka.Noor wrote:yodica se sapleja, nemoj takokserks_ wrote:ma ti si bloketa:)Pinochet wrote:kserks_ wrote:
gore sam ti nalipio link koji objašnjava što je roll up, tako da sad ne moram 50 puta trubit isto..
otkupili su stari dug nominalne vrijednosti 100 jedinica za 30 jedinica, dali su 100 jedinica agrokoru novog kredita po sistemu roll up, što znači da se 100 jedinica novog i 100 jedinica starog duga spaja u novi kredit od 200 jedinica i 4% kamate te se stavlja na 1. mjesto po prvenstvu naplate:
Ulaze: sa 30 jedinica(kupili 100 jedinica)+100 jedinica novog kredita=130 jedinica
Izlaze: sa 200 jedinica +8 jedinica kamate(4%)= 208 jedinica
---------------------------------------------------------------
razlika ulaz/izlaz 78 jedinica ili ti 60% dobiti.
pičku materinu ti meni objašnjavaš stvari što sam ja i marc i deda napisali 10 stranica prije :D
jedino ti nisi bio valjda toliko inteligentan da zaključiš da je to već marc napisao u svojoj kolumni i ja ponovio , i onda vrijeđaš sve i postavljaš se kao neki intelektualni autoritet na nešto što je već objavljeno . tvoj jedini doprinos je što si lijepo objasnio roll-up model
prvo se čudiš da zašto bi ameri ulagali za samo 4% kamate, pa kad ti se kaže da je dobit 60%, pitaš kako 60%, pa kad ti se objasni, onda trabunjaš da to već znaš.
zali bože ekonomije koju si studira.
i onda kad mu kažeš da je komad blokete, onda se uvridi:)
:) eto, na 10oj stranici napišeš stvari što smo mi napisali na trećoj stvari i onda glumiš mozak :) i vrijeđaš dedu kada ti kaže istinu, da je tvoja argumentacija logičko trolanje i vrijeđanje. i odmah se na tebe nalipe ovi čardak priljepci
guštajte u čardak orgijama
Guest- Guest
imas onaj drugi post..sve objasnjeno..Leviathan2 wrote:svabija je samo uredjenija hrvatska,pismejker wrote:yebote..!! ..dojdite u Svabiju..ovdje je nirvana samo takva...radis i uzivas..ili ne radis pa opet uzivas(thx to my brother)..naravno,samo treba biti pametan,i malo Uk..
gazde i hrpa robova
al svatko ima pravo izbora da li zeli gazdu ili ne
Guest- Guest
vrate kad kupe mlijeko i odnesu dvadesetak kuna.Noor wrote:dobro je dok vrate kusurdijagram wrote:i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
ovo od dvjesto gledaju smuvati:)
dijagram-
2015-08-09
vrate kad kupe mlijeko i odnesu dvadesetak kuna.Noor wrote:dobro je dok vrate kusurdijagram wrote:i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
dijagram-
2015-08-09
evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
Gost- Guest
ma znam....i prilično im dobro to idedijagram wrote:vrate kad kupe mlijeko i odnesu dvadesetak kuna.Noor wrote:dobro je dok vrate kusurdijagram wrote:i meni nestaju, vise se i ne pita, samo kazu, o, evo nemas sitnog, uzet cu dvjesto kuna idem van:)maggie13 wrote:dijagram wrote:nista ja to ne razum8in, al seke ce mi sve objasniti, potanko i polako[/quote:-D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bloketo pali.Pinochet wrote:
assad bježi u podmornici za pyonogyang
:) eto, na 10oj stranici napišeš stvari što smo mi napisali na trećoj stvari i onda glumiš mozak :) i vrijeđaš dedu kada ti kaže istinu, da je tvoja argumentacija logičko trolanje i vrijeđanje. i odmah se na tebe nalipe ovi čardak priljepci
guštajte u čardak orgijama
Gost- Guest
jel ti uspjela pita?kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
u kojem si dijelu Reicha?pismejker wrote:kserks_ wrote:nisu ni Švabe bubice, koliko je VW afera proizveo zadnjih godina,a tek Deutsche Bankpismejker wrote:yebote..!! ..dojdite u Svabiju..ovdje je nirvana samo takva...radis i uzivas..ili ne radis pa opet uzivas(thx to my brother)..naravno,samo treba biti pametan,i malo Uk..
majko mila...
Ma Paydo,meni dobro,a i svima ostalima koji rade..treba biti Uman,pa raditi sto manje i sto lakse(vrijedi i za intelektualni rad),a zaraditi sto vise..afere...ma plati se to i idemo dalje..
Gost- Guest
sir sir sir i jos dva tri sira i,...vrecica :)kserks_ wrote:evo jedan račun iz Konzuma od danas, na račun od 189 kuna, popust od 68 kn, gotovo 30%, pa sad vi kažite da je skupo:)
toliko sira ni yoda ne konzumira
dijagram-
2015-08-09
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
» ‘Čekat ću koliko treba, dolazi mi svećenik, pa neću mu dati 20 kuna?‘
» Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
» Ruža Tomašić za više oružja: Građanima treba dati puške u ruke
» Slovenski politicar:Slovenija treba dati Trumpu slovensko drzavljanstvo da zamjeni Jansu
Page 12 of 16