Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
englezi vas navatali da migraniti spavaju na srpskom groblju.
i on nama, bivsi srbin, da drzi slovo.
i on nama, bivsi srbin, da drzi slovo.
Last edited by pizzon on 24/9/2015, 13:52; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Šta, potapšali vas po glavi i vi zadovoljni?
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
I tako su čak i Srbi uspjeli ispasti civiliziraniji od nas. Treba to uspjeti. Koji tukan.
mrincredible-
2014-04-16
Ha, ha .... ''alles klar''. Natürlich ist es klar Herr Ministerpräsident.
Stribor-
2015-09-22
Naravno da samo ti možeš ovakve pizdarije pisati led te hebo mutavog. Ono popisani su i evidentirani u srbiji( one slike kako po grobljima spavaju su valjda fotomontaža) a u RH moraju stojati u redu 12 sati po kiši da ih se opet evidentira. Bistriji je ponekad stanojkov napoj za svinje od tebe.pizzon wrote:
"Zahvalan sam Srbiji što se odnosi profesionalno i odlučno u postupanju sa izbegličkom krizom", navedeno je u saopštenju i isitče da "Srbija obezbeđuje izbeglicama pristojne uslove za život u skladu sa međunarodnim standardima".
to je nama merodavno, a ne zoranova prica. kroz srbiju je proslo oko
160.000 izbeglica, najmanje. svi su oni popisani, nije tacno da nisu
evidentirani. a da li pokzuju papire van srbije, to nije nasa briga.
Guest- Guest
Čvrsto stoji na braniku domovine.dawson wrote:Zoki domoljub & katolik :)
Stribor-
2015-09-22
tre911 wrote:Naravno da samo ti možeš ovakve pizdarije pisati led te hebo mutavog. Ono popisani su i evidentirani u srbiji( one slike kako po grobljima spavaju su valjda fotomontaža) a u RH moraju stojati u redu 12 sati po kiši da ih se opet evidentira. Bistriji je ponekad stanojkov napoj za svinje od tebe.pizzon wrote:
"Zahvalan sam Srbiji što se odnosi profesionalno i odlučno u postupanju sa izbegličkom krizom", navedeno je u saopštenju i isitče da "Srbija obezbeđuje izbeglicama pristojne uslove za život u skladu sa međunarodnim standardima".
sta si ti uopste hteo da izjavis, smisleno ?? spavanje migranata na groblju je hr karakteristika. pitaj engleze.
jer, to, sto hrvatska vrsi evidentiranje migranata, ne znaci da nije isto ucinjeno u srbiji. sto on, zotan, izjavljaje.
to, sto zoran govori o srbiji niko drugi nije izjavio. zoran, a ni hrvatska, nisu merodavni da zvanicno ocenjuju ponasanje
srbije prema migrantima. o tome postoje mnogi izvestaji merodavnih eu institucija pre nego je zoran ugledo prvog
migranta na hr granici. vucic je dva tri puta odlazio u berlin, uglavnom zbog talasa migracije, pre nego je zoran
dosao na ideju da srbiju i migrante iskoristi za pobolsanje rejtinga, licnog. niko iz m.z.politicki ne prati njegove izjave.
Last edited by pizzon on 24/9/2015, 14:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zoky ubire političke poene, smiješi mu se novi mandat.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Temeljem čega ste ih popisali ako nimaju osobne isprave? Nisam vidil niti jedno središće va Srbiji ko skrbi ili popisuje emigrante. Pušćate ih nutra prez nadzora, masno im naplatite za prevoz do okolice Šida (taxi, bus, privat) i onda ih usmiravate kamo projti prik polj va Hrvatsku i EU. Zmazani posli s vami vik bili i ostali.pizzon wrote:
Stribor-
2015-09-22
mislim da bi i ludi zoka i picousti vucic morali stati na loptu i priznat neke stvari..zoka da ga je uvrijedio dil mađara i srba njemu iza leđa..sto je istina.i onaj tko to demantira cisti je lazov....a vucic da posteno prizna..da sklopili smo dil sa mađarima jer nam je preko kurtza vise njima slat izbjeglice...i stvar rijesena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stribor wrote:Temeljem čega ste ih popisali ako nimaju osobne isprave? Nisam vidil niti jedno središće va Srbiji ko skrbi ili popisuje emigrante. Pušćate ih nutra prez nadzora, masno im naplatite za prevoz do okolice Šida (taxi, bus, privat) i onda ih usmiravate kamo projti prik polj va Hrvatsku i EU. Zmazani posli s vami vik bili i ostali.pizzon wrote:
.......................................................................................................................................................................
to su vase zelje, to je vas cilj. da se srbija predstavi u tom svetlu. ali, opet pisem, postoje mnogi izvestaji, zvanicni,
eu institucija o radu srbije sa migrantima. mi nemamo problema sa mz. o nasem odnosu prema njima. mi pridike dobjamo iz hrvaske koja par dana ima taj problem. slobodno nastavite. postoje bilateralni kontati vucica sa angelom,
koji su bili operatvini, tokom leta, po pitanju migracije. sta sad, da slusamo zorana, koji od juce ima taj problem ):)
Last edited by pizzon on 24/9/2015, 14:27; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
pizzon....zoka nije rekao da nece primat izbjeglice ali da postoje i drugi pravci gdje mogu izbjeglice prolaziti...stvar je sto se neki dogovori rade iza leđa drugog..no to nije nista neobicno za ove prostore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koji je prijedlog gospodina gore, ima li prijedlog?pizzon wrote:
Evo i ja sam zahvalan.
Ne šaljite izbjeglice i bit ćemo vam zahvalni do groba. Je li vam gospodin i to rekao?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
To nisu hrvatske želje, to su činjenice. To ča vi lažete sebi i svitu, to je drugi par postol.pizzon wrote:Stribor wrote:Temeljem čega ste ih popisali ako nimaju osobne isprave? Nisam vidil niti jedno središće va Srbiji ko skrbi ili popisuje emigrante. Pušćate ih nutra prez nadzora, masno im naplatite za prevoz do okolice Šida (taxi, bus, privat) i onda ih usmiravate kamo projti prik polj va Hrvatsku i EU. Zmazani posli s vami vik bili i ostali.pizzon wrote:
.......................................................................................................................................................................
to su vase zelje, to je vas cilj. da se srbija predstavi u tom svetlu. ali, opet pisem, postoje mnogi izvestaji, zvanicni,
eu institucija o radu srbije sa migrantima. mi nemamo problema sa mz. o nasem odnosu prema njima. mi pridike dobjamo iz hrvaske koja par dana ima taj problem. slobodno nastavite. postoje bilateralni kontati vucica sa angelom,
koji su bili operatvini, tokom leta, po pitanju migracije. sta sad, da slusamo zorana, koji od juce ima taj problem ):)
Stribor-
2015-09-22
Tupane ne šetaju nama po državi imigranti bez dokumenata kako ih volja nego kod vas, niste nijednog evidentirali jer bi se u tom slučaju u RH zadržali minimalno a nebi satima čekali na kiši radi evidencije i registracije. Te tvoje baljezgarije teško da itko može i u srbiji progutati.pizzon wrote:tre911 wrote:Naravno da samo ti možeš ovakve pizdarije pisati led te hebo mutavog. Ono popisani su i evidentirani u srbiji( one slike kako po grobljima spavaju su valjda fotomontaža) a u RH moraju stojati u redu 12 sati po kiši da ih se opet evidentira. Bistriji je ponekad stanojkov napoj za svinje od tebe.pizzon wrote:
sta si ti uopste hteo da izjavis, smisleno ?? spavanje migranata na groblju je hr karakteristika. pitaj engleze.
jer, to, sto hrvatska vrsi evidentiranje migranata, ne znaci da nije isto ucinjeno u srbiji. sto on, zotan, izjavljaje.
to, sto zoran govori o srbiji niko drugi nije izjavio. zoran, a ni hrvatska, nisu merodavni da zvanicno ocenjuju ponasanje
srbije prema migrantima. o tome postoje mnogi izvestaji merodavnih eu institucija pre nego je zoran ugledo prvog
migranta na hr granici. vucic je dva tri puta odlazio u berlin, uglavnom zbog talasa migracije, pre nego je zoran
dosao na ideju da srbiju i migrante iskoristi za pobolsanje rejtinga, licnog. niko iz m.z.politicki ne prati njegove izjave.
Guest- Guest
a ja bum u minkensku i znam da u us ima jedan minken. pa ću tamo.tre911 wrote:a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.
2014-12-30
Poanta je da će opet neko drugi glavu u torbu a majmuni koji su ovo skuvali će uvatiti pedalu i opet se vrattiti kad sve prođe.veber_1 wrote:a ja bum u minkensku i znam da u us ima jedan minken. pa ću tamo.tre911 wrote:a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.
Guest- Guest
I evo još jedne mirovine....tre911 wrote:Poanta je da će opet neko drugi glavu u torbu a majmuni koji su ovo skuvali će uvatiti pedalu i opet se vrattiti kad sve prođe.veber_1 wrote:a ja bum u minkensku i znam da u us ima jedan minken. pa ću tamo.tre911 wrote:a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Stanojko wrote:Hahahahaha...ovaj postao ko ona picousta gnjida... Self marketing, red naricanja, red kurcenja, red patetisanja... :)
zatvorit picoustog i dezertera u sobu, naoružat ih, two man enter one man leave. Pa ili ćemo se mi ili ćete se vi riješiti bijede...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a što kaže mali sloba, orban i hdz..imaju oni nekog zajedničkog glasnogovornika da da njihovu izjavu ili..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
» Umro otac Zorana Milanovića
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
» Umro otac Zorana Milanovića
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
Page 2 of 3