Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
Page 1 of 1
Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
http://www.slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/pausalna-izjava-zorana-milanovica-o-ne-sigurnosti-u-splitu-usporediva-je-s-najboljim-izdanjima-kolinde-grabar-kitarovic-s-jednom-bitnom-razlikom-1000455
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
dobar komentar...biljezim plus s obzirom da novinar ove kolumne dolazi sa lijevog spektra
2015-09-08
Re: Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
zoki je dobio najvise glasova na izborima u splitu ali nastavi li sa kenjavom na sljedecim izborima bi mogao dobiti duplo manje
2015-09-08
"Šokiralo me to u Splitu. Nije baš siguran grad, kao što tvrdi gradonačelnik, ali nije ni najgori. Treba raditi više na prevenciji. Mogu razumjeti ljude što pišu na Facebooku, ali to sad treba prestati i Vlada u tome ima moju podršku", Milanovićeve su riječi"
Više je File Kalaš napravio kada je prevencija u pitanju i usput protresao institucije nego sve vlade zajedno...
Više je File Kalaš napravio kada je prevencija u pitanju i usput protresao institucije nego sve vlade zajedno...
...dolazimo do toga opet da se daju streberske izjave i da se na koncu nece nista poduzeti sa vrha da se to rjesi..'neka institucije rade svoj posao ' sto znaci nije me briga...ok...za sljedece izbore pozdravi se sa glasovima dolje ako nastavis takomutava baštarda wrote:"Šokiralo me to u Splitu. Nije baš siguran grad, kao što tvrdi gradonačelnik, ali nije ni najgori. Treba raditi više na prevenciji. Mogu razumjeti ljude što pišu na Facebooku, ali to sad treba prestati i Vlada u tome ima moju podršku", Milanovićeve su riječi"
2015-09-08
Similar topics
» Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» U BOJ, U BOJ uz vokalnu pratnju sopranistice Kolinde Grabar Kitarović
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» U BOJ, U BOJ uz vokalnu pratnju sopranistice Kolinde Grabar Kitarović