Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
http://www.vecernji.hr/hrvatska/milanovic-prije-sjednice-vlade-u-12-sati-daje-izjavu-o-situaciji-na-granici-1026630
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Izjava za javnost premijera Zorana Milanovića
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pratite-uzivo-milanovic-ce-dati-izjavu-o-blokiranju-granice/843822.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hahahahaha...ovaj postao ko ona picousta gnjida... Self marketing, red naricanja, red kurcenja, red patetisanja... :)
nije istina, uopste ne tumaraju po srbiji. samo ih ima na punktovima.
Guest- Guest
Hahah "država to sam ja - Zoka!"
Kako je tip dočekao svoju slavu upravu u zadnjem krugu utrke.
Guest- Guest
Mislim da je prerano počeo sprint i da je prerano počeo slaviti. Dovoljna je iskra u jednom trenutku sa izbjeglicama i da se zatvore granice prema EU a onda će ići opet kuknjava i prebacivanje odgovornosti na druge ako ne budemo mogli slati dalje ljude a nastavi se kod nas nekotroliran ulaz. Za sada u svojoj ludosti dobro i prolazi osim što gospodarstvo trpi milijunske štete svakodnevno.Fénix wrote:Hahah "država to sam ja - Zoka!"
Guest- Guest
....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
Guest- Guest
Tako je! Nijemci žele ljude kad već ne trpaju svoje žene dovoljno dobro.
Trpaj!
Trpaj!
Guest- Guest
kako cemo proci mozda je vazno tebi, a vlastima je vazna vlast:)tre911 wrote:Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
dijagram-
2015-08-09
Mi ih ne želimo ali ćemo ih dobiti onako pride ko u priči a natalitet nam je u kujcu tako da najebasmo kako god okreneš.Fénix wrote:Tako je! Nijemci žele ljude kad već ne trpaju svoje žene dovoljno dobro.
Trpaj!
Guest- Guest
Tako nekako, naće oni shemu za nagornokarabah a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.dijagram wrote:kako cemo proci mozda je vazno tebi, a vlastima je vazna vlast:)tre911 wrote:Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
Guest- Guest
Nemoj tako, znas koliko se zoki srcani borio, sve za hrvatsku:)tre911 wrote:Tako nekako, naće oni shemu za nagornokarabah a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.dijagram wrote:kako cemo proci mozda je vazno tebi, a vlastima je vazna vlast:)tre911 wrote:Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
dijagram-
2015-08-09
Junaštvo u rangu kraljevića marka i muse keseđžije :DDDdijagram wrote:Nemoj tako, znas koliko se zoki srcani borio, sve za hrvatsku:)tre911 wrote:Tako nekako, naće oni shemu za nagornokarabah a ja i ti opet u rovove mamicu im svima odreda.dijagram wrote:kako cemo proci mozda je vazno tebi, a vlastima je vazna vlast:)tre911 wrote:Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Očekujem uskoro da zatraži od Željke Markić da uđe u koaliciju sa njima.dawson wrote:Zoki domoljub & katolik :)
Guest- Guest
Evo nađoh nešto zanimljivo o toj jeftinoj radnoj snazi.."tre911 wrote:Radi se vuče o sto milijuna ljudi koji hrle prema EU i granice će prije ili kasnije biti zatvorene, samo je pitanje kako ćemo mi proći u tom trenutku.vuksadinare wrote:....nece biti zatvaranja..svabama i eu treba jeftina radna snaga
Porazna statistika: I nakon 5 godina samo jedan od deset imigranata ima stalan posao s punim radnim vremenom, 83% na socijali!
Guest- Guest
"Zahvalan sam Srbiji što se odnosi profesionalno i odlučno u postupanju sa izbegličkom krizom", navedeno je u saopštenju i isitče da "Srbija obezbeđuje izbeglicama pristojne uslove za život u skladu sa međunarodnim standardima".
to je nama merodavno, a ne zoranova prica. kroz srbiju je proslo oko
160.000 izbeglica, najmanje. svi su oni popisani, nije tacno da nisu
evidentirani. a da li pokzuju papire van srbije, to nije nasa briga.
Guest- Guest
englezi vas navatali da migraniti spavaju na srpskom groblju.
i on nama, bivsi srbin, da drzi slovo.
i on nama, bivsi srbin, da drzi slovo.
Last edited by pizzon on 24/9/2015, 13:52; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
» Umro otac Zorana Milanovića
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
» Umro otac Zorana Milanovića
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Vlada Zorana Milanovića suodgovorna je za razornu izbjegličku krizu
Page 1 of 3