ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade - Page 3 Empty Re: Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade

Post by bora-corba 25/10/2017, 10:22

marcellus wrote:sjetite se proročanskih riječi marčela od prije dvije tri godine, dok je agrokor bio stabilan. "Drumovi će se zaželjeti Todorića, ali Todorića neće biti".

Neće biti ni domaće poljoprivredne proizvodnje, lidl će imat praktički monopol a oni ako otkupljuju nešto domaće otkupljuju po cijeni koju oni diktiraju

i sigurno neće zapošljavat 60 000 ljudi jer u lidlu radi trećina ljudi koliko ih je u konzumu iste veličine

pjevat će se druže toda ti si krao al si i nama dao, ovi kradu a ništa ne dadu

socijalizam je dobar dok ima tuđih para, lako je zapošljavat i 200.000 ljudi ako neko drugi plaća

bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade - Page 3 Empty Re: Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade

Post by kic 25/10/2017, 10:22

tehnički monopol i nije moguć..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:22

marcellus wrote:
asilovski wrote:Destruktivna uloga ruskih banaka hehe koje kontroliranje štete nakon tebe indexa i fižulića

daš milijardu i pol dolara i onda kad ti kažu da ti neće vratiti novac i da moraš pristati na otpis 70% glavnice a istovremeno američkim lešinarima daš 600 % kamata na uložen novac onda si destruktivan
nije da im branim, ali brate koja ti je to matematika?

kupili su obveznice po 20% nominale, za nekih 80 milja, dakle imaju 400 milja starog duga, pa su to zarolali sa novim kreditom od 400 milja i kamatom od 4%...dakle uložili cca 500 milja, dobivaju 850 milja, po meni je to i ok što bi davao lovu za crnu rupu bez ektsra zarade. Suspect
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:23

marcellus wrote:sjetite se proročanskih riječi marčela od prije dvije tri godine, dok je agrokor bio stabilan. "Drumovi će se zaželjeti Todorića, ali Todorića neće biti".

Neće biti ni domaće poljoprivredne proizvodnje, lidl će imat praktički monopol a oni ako otkupljuju nešto domaće otkupljuju po cijeni koju oni diktiraju

i sigurno neće zapošljavat 60 000 ljudi jer u lidlu radi trećina ljudi koliko ih je u konzumu iste veličine

Ja neću

Potegni vodu neka govna odu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/10/2017, 10:23

asilovski wrote:
kserks_ wrote:
asilovski wrote:
mutava baštarda wrote:
asilovski wrote:Crkva vidim ima pune ruke posla sa istanbulskom konferencijom i jugo orjunom
Brzo će svjetsko prvenstvo u nogometu pa će novinare koji su ispred todine vile poslati na stadione...
Hehe mi se smijemo africi keb te jebo ovi premeću 1 mild eura u privatni đep svi bleje
ali zato pričaju o 2 milja kuna žita iz 1994godine..sitni šibičari i džepari, ala Mesić 1944 u Orahovici:)

dosta je vidit kad se fažol dili na prvi svibnja kako se grebu i laktavaju,a neki čak fejkaju nesvjestice.
Prošle godine su dijelili šarane, maltene su 10-tak riba rastrgali a onda skupljali dijelove po podu, kao da si došao u Katangu, pa vidi samo kako režimski mediji u cijelsoti ignoriraju priču o lešinarskim fondovima i stalno fejkaju sa Todom kao on se sakriva, a vidim i naš veliki filozof Raspudić se isto rano sa istog valova

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:25

jučer kupovao u interspara, istina pun je domaćih proizvoda, ali ti isti domaći proizvodi skuplji 10-20%, nego kod konkurencije, samo domaći fažolaši nemaju kapaciteta za razumit to.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:29

asilovski wrote:
marcellus wrote:
bora-corba wrote:
marcellus wrote:obvezu prodavati bar 80% domaćih proizvoda,
koje domaće? Domaće domaće ili uvozno domaće?

domaće u vlasništvu agrokora
Konzum je pokojan, sada ce samo sve jos raskupusit i ćao đaci, a ovaj kazneni tkz postupak protiv Tode je vrh cirkusa
Istina, prvenstveno jer je narod sa sjajem u očima prestao ići u Konzum ove godine, čak su ga malo pridržali nožicom da ostane ispod vode, nedaj bože da preživi...naš najveći problem je jalnuški mentalitet, teški autodestruktivizam zadnjih 40 godina...

sreća u nesreči jest da su jalnuši podkapacitirani pa većina ne zna da su Belje, Jamnica, Pik itd agrokorovi brendov,i inače bi i njih s radosti bojkotirali, kažem vam ja teški jalnuši, koji će te pridržati pod vodom da se utopiš.

Last edited by kserks_ on 25/10/2017, 10:33; edited 1 time in total
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:30

Puca mi kurac za domaće proizvode, mogu ja i srpske čokoladice, šta zna želudac odakle je ali zna takujin
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:31

kserks_ wrote:
asilovski wrote:
marcellus wrote:
bora-corba wrote:
marcellus wrote:obvezu prodavati bar 80% domaćih proizvoda,

Konzum je pokojan, sada ce samo sve jos raskupusit i ćao đaci, a ovaj kazneni tkz postupak protiv Tode je vrh cirkusa
Istina, prvenstveno jer je narod sa sjajem u očima prestao ići u Konzum ove godine, čak su ga malo pridržali nožicom da ostane ispod vode, nedaj bože da preživi...naš najveći problem je jalnuški mentalitet, teški autodestruktivizam zadnjih 40 godina...
Ja sam s guštom bojkotirao Konzum i kupujem u Ribole, isto hr vlasnik ali nema veze s ovim Konzumom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:34

RayMabus wrote:
kserks_ wrote:
asilovski wrote:
marcellus wrote:
bora-corba wrote:

Ja sam s guštom bojkotirao Konzum i kupujem u Ribole, isto hr vlasnik ali nema veze s ovim Konzumom
kupuj kad si bogat čovjek:),a i vjerovatno ti je ispod ponistre dućan.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:36

A to da je istina da je narod glup pa trč u stranca to stoji

Ja ne trčim u Lidla, mogu ali imam bolju šemu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by bora-corba 25/10/2017, 10:38

RayMabus wrote:
kserks_ wrote:
asilovski wrote:
marcellus wrote:
bora-corba wrote:

Nikakav bojkot nema veze, tržište je reklo svoje, a  Todino gutanje Balkana bez osnove je došlo na naplatu, problem je što jalnuši znaju održavati neku industriju samo iz državne poticaje pa bi brodogradnju aviogradnju regionalni retail a nisu u stanju ni jednu banku držati u svojim rukama bez da je raščereče do zadnjeg atoma, a nisu amerika pa da mogu štampati bailoute,
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:38

Ima nešto što se zove protok novca

Svi trče u strance i na kraju će oni držat monopol

Konzuma san tija zgaziti ali nisam ja otrča u stranca
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:39

RayMabus wrote:A to da je istina da je narod glup pa trč u stranca to stoji

Išao sam i ja u Lidla prvu godinu,dvi,a onda sam svatija da probavne smetnje imam od njihove "hrane"...doduše ovi naši prvomajski fažolaši bi pojili i lopatu zemlje samo da je mukte. :cleanteeth
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:42

Ja ne idem u Lidla, bmk di je jeftinije, uđem kupim, ako je ok sve eto me opet
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:43

kserks_ wrote:
RayMabus wrote:A to da je istina da je narod glup pa trč u stranca to stoji

Išao sam i ja u Lidla prvu godinu,dvi,a onda sam svatija da probavne smetnje imam od njihove "hrane"...doduše ovi naši prvomajski fažolaši bi pojili i lopatu zemlje samo da je mukte. :cleanteeth
 U Americi je jedna firma iz zajebancije prodavala sušena govna u kutiji, sa akcijskom cijenom od -50% popusta u 7 dana su imali 20000 narudžbi za kutije sa govnima lol!

Što ti to govori o low IQ stoci?
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/10/2017, 10:44

I uostalom šta je to jeftinije

Očeš jeftinije

NA

EVO TI PURE JEBI MATER
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Gost 25/10/2017, 10:47

RayMabus wrote:I uostalom šta je to jeftinije

Očeš jeftinije

NA

EVO TI PURE JEBI MATER
npr. Srdela se u Dalmaciji podcijenjuje, jer je jeftina..deboto te sa podsmijehom gledaju kad je kupuješ..da stave cijenu 100kn, ta ista ekipa bi čekala u redu da je kupe, a slikice bi se lipile po FB :hem
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/10/2017, 10:53

kserks_ wrote:
RayMabus wrote:I uostalom šta je to jeftinije

Očeš jeftinije

NA

EVO TI PURE JEBI MATER
npr. Srdela se u Dalmaciji podcijenjuje, jer je jeftina..deboto te sa podsmijehom gledaju kad je kupuješ..da stave cijenu 100kn, ta ista ekipa bi čekala u redu da je kupe, a slikice bi se lipile po FB :hem
kao nekada crni kruh, ali pravi crni kruh, a ne ofarbani današnji...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus 25/10/2017, 11:34

"Zaključno, doznajemo da će se cijeli proces voditi sukladno odredbama britanskog prava. Iako to isprva zvuči kao pomalo neobično rješenje, stručnjaci su nam objasnili da takav pristup donekle spušta razinu inače visokog pravnog rizika. Riječ je o tome da najvećem broju vjerovnika pravno-knjigovodstveno više odgovaraju anglosaksonska pravna rješenja nego naša, kontinentalna."

pišanje na pravnu državu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 25/10/2017, 11:40

kserks_ wrote:

jučer kupovao u interspara, istina pun je domaćih proizvoda, ali ti isti domaći proizvodi skuplji 10-20%, nego kod konkurencije, samo domaći fažolaši nemaju kapaciteta za razumit to.

gle u konzumu nisam kupovao baš često ni prije a sad još manje jer ne želim financirat lihvare lešinare i mito rami i plenkiju, ne želim ni nabit sam sebi trošak tužbi sberbanke kao porezni obveznik.

interspar svakako, cijene nisu veće nego u konzumu, samo je ponuda puno bolja

kaufland, jeftiniji od konzuma za većinu stvari u biti jednako (ne)kvalitetna ponuda

konzum je bio dobar za svježe meso i neke stvari, ali pitanje je li više i to. Povrće je variralo jer je kupovao od malih dobavljača koji variraju u kvaliteti, pa ono u konzumu na sveticama imaš super povrće a na črnomercu otpad i smeće.

za sve pakirano je kaufland u biti jeftiniji od konzuma, samo što oni imaju jako lošu ponudu svježeg mesa i svježeg povrća ok imam mesnicu u kvartu koja je dobra.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics