Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/u-reziji-plenkovica-i-buzina-americki-lihvari-dobivaju-milijardu-dolara-na-ulozenih-300-milijuna-1082082/
Last edited by asilovski on 25/10/2017, 07:33; edited 1 time in total
Kermit-
2014-04-17
Re: Dok je Toda u bjegu Ramo je taj koji krade
I dok Kolinda pokušava controle damage vlada i režimski mediji idu ka punoj konfrontaciji sa Rusima hehe a ramo trpa kese, tko zna šta će biti do kraja Lex Rame
Kermit-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ramljak-nije-u-misiji-spasavanja-agrokora-nego-bogacenja-americkih-strvinara/1003031.aspx
Kermit-
2014-04-17
Vjerojatno ce ici na produljenje lexa a sigurno je da se pune i privatni računi Rame, plenkija i dalićke
Kermit-
2014-04-17
Crkva vidim ima pune ruke posla sa istanbulskom konferencijom i jugo orjunom
Kermit-
2014-04-17
Ima se para, uvest će vlada porez na nekretnine i sve dugove pokriti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moraju ovo ce biti rupčaga samo takva da ne govorim gubitak maloprodaje to će biti paljenje vlastitog žitaRayMabus wrote:Ima se para, uvest će vlada porez na nekretnine i sve dugove pokriti
Kermit-
2014-04-17
Bolje onda da prodamo direkt državu Rusima da namirimo dug nego novi porez
2014-04-11
Neće se uvesti novi porez zato jer ga ovi narod više ne može podnijeti
Odlazi na desetke tisuća mladih vani godišnje a natalitet je krahirao
Sad ćeš ti fino prodat željeznice, luke, zračnu flotu, energetiku, vodu, obalu i fino od tih para vrati Rusima ili prodaj i direktno njima
Vidit ćeš da nećeš novi potez uvesti
Odlazi na desetke tisuća mladih vani godišnje a natalitet je krahirao
Sad ćeš ti fino prodat željeznice, luke, zračnu flotu, energetiku, vodu, obalu i fino od tih para vrati Rusima ili prodaj i direktno njima
Vidit ćeš da nećeš novi potez uvesti
2014-04-11
Brzo će svjetsko prvenstvo u nogometu pa će novinare koji su ispred todine vile poslati na stadione...asilovski wrote:Crkva vidim ima pune ruke posla sa istanbulskom konferencijom i jugo orjunom
Nema novih poreza jer moram onda ja ić radit u Keln a ako je tako što će mi hrvatske željeznice i sve gore nabrojano
Lipo ćeš ti to lipi moj sve prodat i namiriti taj dug a ne nove poreze a onda svi ti uhljebi šta su se tamo uhljebili će letit u Keln a ne ja
Lipo ćeš ti to lipi moj sve prodat i namiriti taj dug a ne nove poreze a onda svi ti uhljebi šta su se tamo uhljebili će letit u Keln a ne ja
2014-04-11
Hehe mi se smijemo africi keb te jebo ovi premeću 1 mild eura u privatni đep svi blejemutava baštarda wrote:Brzo će svjetsko prvenstvo u nogometu pa će novinare koji su ispred todine vile poslati na stadione...asilovski wrote:Crkva vidim ima pune ruke posla sa istanbulskom konferencijom i jugo orjunom
Kermit-
2014-04-17
Jučer se vozim autom od poreča pa do kuće i jedno60 x su ponovili pad duga od 4% a ako im je to glavno onda znači nije dobro
Kermit-
2014-04-17
Nek oni premeću ali netko se gadno iskalkulira da će meni nabit novi porez
Ide fino sad i rasprodaja Jadrolinije pa će svi oni kurci palci po kancelarijama ća drkaju kurac ić u Keln
Ide fino sad i rasprodaja Jadrolinije pa će svi oni kurci palci po kancelarijama ća drkaju kurac ić u Keln
2014-04-11
Ljudi su ovdje glupi ko kurac, ja nisam, imam par stanovau
E pa lipo dragi moj ovako ti novi porez nećeš dignit na više NIŠTA
Jel to bi značilo da ja moram ići u Keln a ako je tako onda meni te hrvatske nešto npr šume neznaće ama baš ništa
PA ĆEŠ TI TO PRODAT
KRAJ RASPRAVE
E pa lipo dragi moj ovako ti novi porez nećeš dignit na više NIŠTA
Jel to bi značilo da ja moram ići u Keln a ako je tako onda meni te hrvatske nešto npr šume neznaće ama baš ništa
PA ĆEŠ TI TO PRODAT
KRAJ RASPRAVE
2014-04-11
Ja sam tri godine bija u Italiji, ja jako dobro znam da ako ja opet budem mora ić tamo da meni netreba ni HŽ ni croatia Airlines ni Jadrolinije ni hrvatski vode i šume itd itd itd
E sad nećete nove poreze dizat nego ćete vi gospodo draga sve to rasprodat pa ćete vi ić vanka trbuhom za kruhom a ne JA
E sad nećete nove poreze dizat nego ćete vi gospodo draga sve to rasprodat pa ćete vi ić vanka trbuhom za kruhom a ne JA
2014-04-11
vid ekipe
https://www.knightheadannuity.com/OurBoard.aspx
https://www.knightheadannuity.com/OurBoard.aspx
asilovski wrote:Jučer se vozim autom od poreča pa do kuće i jedno60 x su ponovili pad duga od 4% a ako im je to glavno onda znači nije dobro
šta ti nemaš neku muziku za slušat u autu
strava
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-ubrzava-se-rasplet-u-agrokoru-proces-ce-ici-znatno-brze-nego-sto-su-mnogi-ocekivali-doznali-smo-kljucnu-novost-za-buducnost-koncerna/6680649/
dakle sve treba dati lešinarima odmah jer su lex ekipu uhvatili s prstićima u k+ marmeladi
ruse izbaciti, i povesti rat protiv ruske propagande
potom ako je moguće uvesti zakon po kom agrokor ima monopol na maloprodaju u RH i obvezu prodavati bar 80% domaćih proizvoda, naravno uz cijene 300% veće od sadašnjih kako bi se poljoprivredu u hrvatskoj učinilo isplativom
mislim kad već imamo bušmanske zakone.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-ubrzava-se-rasplet-u-agrokoru-proces-ce-ici-znatno-brze-nego-sto-su-mnogi-ocekivali-doznali-smo-kljucnu-novost-za-buducnost-koncerna/6680649/
dakle sve treba dati lešinarima odmah jer su lex ekipu uhvatili s prstićima u k+ marmeladi
ruse izbaciti, i povesti rat protiv ruske propagande
potom ako je moguće uvesti zakon po kom agrokor ima monopol na maloprodaju u RH i obvezu prodavati bar 80% domaćih proizvoda, naravno uz cijene 300% veće od sadašnjih kako bi se poljoprivredu u hrvatskoj učinilo isplativom
mislim kad već imamo bušmanske zakone.
Zaboravio usb, potpuno sam poludio, popušio sam 3 kutije i jebo matermarcellus wrote:asilovski wrote:Jučer se vozim autom od poreča pa do kuće i jedno60 x su ponovili pad duga od 4% a ako im je to glavno onda znači nije dobro
šta ti nemaš neku muziku za slušat u autu
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zelensky: Porošenko je kao paket turist koji zadnje minute krade sapune i ručnike u hotelu umjesto da je već na aerodromu
» Tko laže(Stazić) taj i krade, a tko krade taj i...ako bi bio u prilici
» Zločinačka krade
» 'Ko laže taj i krade...
» Tko laže taj i krade
» Tko laže(Stazić) taj i krade, a tko krade taj i...ako bi bio u prilici
» Zločinačka krade
» 'Ko laže taj i krade...
» Tko laže taj i krade
Page 1 of 5