Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
bura je svuda... čim padne kiša, navuku se oblaci na dinaru, kamešnicu i okrene bura... prije 20 godina su se kao mjesto u divljini izdigli iznad divljeg zapada ( saluna, pogrebnog poduzeća, groblja i šerifa )....prckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:
jesu li nekretnine jeftinije
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Onda ne dobiješ baš puno pogotovo ako moraš ić radit u gradRayMabus wrote:Problem sa ovima šta su kupovali stanove gore je šta su opet u stanovima a ne kući s velikim vrtom
Hladna klima, grijanje, nemaš svoja drva pa trošak goriva
I tako
Zato stan gore nije riješenje
Kuća s vrtom i to već da
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
beri po burikserks_ wrote:Koja upravoo puse i neda mi obrat masliineprckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:
naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...
to je jedinstven dozivljaj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Uglavnom ovo vam je moje stručno mišljenje ako mislite gore nešto kupit od nekretnineRayMabus wrote:Onda ne dobiješ baš puno pogotovo ako moraš ić radit u gradRayMabus wrote:Problem sa ovima šta su kupovali stanove gore je šta su opet u stanovima a ne kući s velikim vrtom
Hladna klima, grijanje, nemaš svoja drva pa trošak goriva
I tako
Zato stan gore nije riješenje
Kuća s vrtom i to već da
Kuća s okućnicom, ima okolo, jevtino
2014-04-11
bez kafica ne dolazi u obzirRayMabus wrote:Ma imaprckov wrote:
ima li skola gore, prodavnice I to
Dicmo je poviše, tamo mi ovi jedan, troje dice
Ok je tamo kome paše
Ja sam u Kaštelima ali da moram birati između stančića u Splitu i kuće s vrtom tamo biram tamo a ne grad
dakle kolko kafica ima
2014-04-19
To je sve dio urbane algomeracije Splita, koja se proteze od Marine do Omisa cca 350k ljudi..dakle nastavak organskog rasta Splita,kakvo Dugopolje i Zevrnjamutava baštarda wrote:bura je svuda... čim padne kiša, navuku se oblaci na dinaru, kamešnicu i okrene bura... prije 20 godina su se kao mjesto u divljini izdigli iznad divljeg zapada ( saluna, pogrebnog poduzeća, groblja i šerifa )....prckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:
naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...
Gost- Guest
Pa ima, imaš dole na Klisu kafića, to je pet minuti ispodprckov wrote:bez kafica ne dolazi u obzirRayMabus wrote:Ma imaprckov wrote:
Ok je tamo kome paše
Ja sam u Kaštelima ali da moram birati između stančića u Splitu i kuće s vrtom tamo biram tamo a ne grad
dakle kolko kafica ima
Evo ti panorama
https://www.deviantart.com/tag/klis
2014-04-11
Prcko Ukucaj
Klis panorama pa gledaj slike
E to Dugopolje je iza toga dvije minute vožnje
Klis panorama pa gledaj slike
E to Dugopolje je iza toga dvije minute vožnje
2014-04-11
Kako bilo, svi ti uhljebi ne nestaju nakon odredjenih dogadjaja, vec se samo premjestaju s funkcije na funkciju.
2014-04-12
Stan ti se tamo ne isplati uzet nego kuća s okućnicom, negdje da nije na buri i ispod brda s južnu stranu jer gubiš sunce
Ima toga okolo i još uvik jevtino
A dokad će neznam
Ima toga okolo i još uvik jevtino
A dokad će neznam
2014-04-11
eh da mi je sad malo ovda protatatRayMabus wrote:Pa ima, imaš dole na Klisu kafića, to je pet minuti ispodprckov wrote:bez kafica ne dolazi u obzirRayMabus wrote:Ma imaprckov wrote:
Ok je tamo kome paše
dakle kolko kafica ima
Evo ti panorama
2014-04-19
malo je renovirana, ne izgleda više tako oronulo,baš sam bio prije dvi godine..šteta što nema neku korisnu funkciju..prckov wrote:eh da mi je sad malo ovda protatatRayMabus wrote:Pa ima, imaš dole na Klisu kafića, to je pet minuti ispodprckov wrote:bez kafica ne dolazi u obzirRayMabus wrote:Ma imaprckov wrote:
Ok je tamo kome paše
dakle kolko kafica ima
Evo ti panorama
Gost- Guest
Tamo kad se radila poslovna zona onda naravno ide i malo stambenih i ok, nisu skupi kvadrati ko dole no to je hladna klima a tko uzima tu sigurno ne uzima tko ima kuću okolo
Znači trošak grijanja i to dobro grijanja zimi
Pa trošak goriva ako netko radi u gradu
Nemaš ni komad vrtla
Jbga normalno da nema tu stambenog buma
Znači trošak grijanja i to dobro grijanja zimi
Pa trošak goriva ako netko radi u gradu
Nemaš ni komad vrtla
Jbga normalno da nema tu stambenog buma
2014-04-11
RayMabus wrote:T
Gost- Guest
obilaze li turisti ovu utvrdu
2014-04-19
Dugopolje je dvi minute vožnje iza ovoga
2014-04-11
nisam nikad bio na Klisu vidiš..
teško klisu jer je na kamenu i kamenu jer je klis na njemu...kserks_ wrote:malo je renovirana, ne izgleda više tako oronulo,baš sam bio prije dvi godine..šteta što nema neku korisnu funkciju..prckov wrote:eh da mi je sad malo ovda protatatRayMabus wrote:Pa ima, imaš dole na Klisu kafića, to je pet minuti ispodprckov wrote:bez kafica ne dolazi u obzirRayMabus wrote:
Ma ima
Ok je tamo kome paše
dakle kolko kafica ima
Evo ti panorama
Obilaze PM, ne obilaze ni ovo,a nalazi se u Splitu, tvrđava Gripe:prckov wrote:obilaze li turisti ovu utvrdu
za Tvrdavu Gripe ni ne znam 80% Splićana,teška palanka.
Gost- Guest
otidji...osjeca se cojstvo u zraku :-Dkic wrote:
nisam nikad bio na Klisu vidiš..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
Page 5 of 7