Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
je, fino je.prckov wrote:prolazio sam kroz to dugopoljemaggie13 wrote:naravno.prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:
a sto nema
Split se mora spojit sa zaledjem.
Sad ce i tunel kroz Kozjak.
meni fino izgleda kolko se sjecam
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
a vidi koliko su prije vas napravili kolektor http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/22686/dugopolje-se-oprasta-od-septickih-jama--pocela-gradnja-kanalizacije
Šta je sad u biti poprilično porazno da si se baš meni išao pohvaliti kako ste eto vi prije nas
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Skupilo se njih 10tak,maskline u ruke i spojili se na kanalizaciju..dobro to je bila tezacka generacija koja sdse naucila radit.RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
a vidi koliko su prije vas napravili kolektor http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/22686/dugopolje-se-oprasta-od-septickih-jama--pocela-gradnja-kanalizacije
Gost- Guest
ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:
Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucurac
2014-04-19
ti prestani fantazirat inace cu I ja pocetkic wrote:
mogu i Vranjaču djeca istraživat, snimat Dalmatinske Gooniese tamo..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tada nije čardak bio na vlasti...RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
kada bi investitori dolazili u sinj, naše bi ih čardaklije pitale kakvu će korist imati njihove babe od toga. a kada su njemci željeli kupiti dalmatinku koja je imala oko 1000 zaposlenih otišli su jer nisu željeli s čardakom imati posla u njihovim igricama oko punjenja džepova od prodaje državne firme. kasnije su dali firmu lešinarima iz italije koji su je rasturili. i onda opletu po ževrnji, ja im samo toplo preporučujem da sjedu u auto i provozaju se do dugopolja i da poslije izguglaju kako je to izgledalo 20 godina prije...
Citaj boljeRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:
Štale
Šta je sad u biti poprilično porazno da si se baš meni išao pohvaliti kako ste eto vi prije nas
Gost- Guest
prckov wrote:ti prestani fantazirat inace cu I ja pocetkic wrote:
gomenasai
koja kanalizacija, bog te jebo kada su svi išli raditi tako kanalizaciju po kaštelima nije se od gada moglo tamo više kupati...kserks_ wrote:Skupilo se njih 10tak,maskline u ruke i spojili se na kanalizaciju..dobro to je bila tezacka generacija koja sdse naucila radit.RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:
Štale
Ma imaprckov wrote:
ima li skola gore, prodavnice I to
Dicmo je poviše, tamo mi ovi jedan, troje dice
Ok je tamo kome paše
Ja sam u Kaštelima ali da moram birati između stančića u Splitu i kuće s vrtom tamo biram tamo a ne grad
2014-04-11
jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...prckov wrote:
kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitu
Nista ti prazni septicke,koje ionako teku u more...bdw i mi smo na kolektoru ima tri godine..mutava baštarda wrote:koja kanalizacija, bog te jebo kada su svi išli raditi tako kanalizaciju po kaštelima nije se od gada moglo tamo više kupati...kserks_ wrote:Skupilo se njih 10tak,maskline u ruke i spojili se na kanalizaciju..dobro to je bila tezacka generacija koja sdse naucila radit.RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:
prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.
Gost- Guest
U suštini imam tri lika gore, čak i još njih par ako računaš Klis
OK je, bolje nego stančić u Splitu ako je to kuća s dosta vrta okolo
OK je, bolje nego stančić u Splitu ako je to kuća s dosta vrta okolo
2014-04-11
e ne moze sa strane se upadatNoor wrote:a pametni novinar misli da je ta funkcija izmišljena baš za Ževrnju?
vidim, čudi se ko pura glisti i jezik lomi na nazivu položaja
Hrvatske vode su od svog osnutka ustrojene po slivno gravitirajućim vodnogospodarskim odjelima, pa ni taj, za južni jadranski sliv, nije izmišljen da uhljebe Ževrnju.
tko radi s Hrvatskim vodama zna da se kod njih jako često radi rošada i mijenja kadar, kako po horizontalnoj, tako i vertikalnoj rotaciji.
no, ovaj je upao sa strane..i jedino to je indikativno, ne i sama funkcija.
naljutice se yoda
2014-04-19
ja sam na kolektoru od kako sam se ostavio pelena...kserks_ wrote:Nista ti prazni septicke,koje ionako teku u more...bdw i mi smo na kolektoru ima tri godine..mutava baštarda wrote:koja kanalizacija, bog te jebo kada su svi išli raditi tako kanalizaciju po kaštelima nije se od gada moglo tamo više kupati...kserks_ wrote:Skupilo se njih 10tak,maskline u ruke i spojili se na kanalizaciju..dobro to je bila tezacka generacija koja sdse naucila radit.RayMabus wrote:Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:
Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...
ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:
ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...
2014-04-19
prckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:
ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...
ima i požara i jama :^^
Problem sa ovima šta su kupovali stanove gore je šta su opet u stanovima a ne kući s velikim vrtom
2014-04-11
koniciuakic wrote:prckov wrote:ti prestani fantazirat inace cu I ja pocetkic wrote:
gomenasai
2014-04-19
Koja upravoo puse i neda mi obrat masliineprckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:
jesu li nekretnine jeftinije
Gost- Guest
bura je svuda... čim padne kiša, navuku se oblaci na dinaru, kamešnicu i okrene bura... prije 20 godina su se kao mjesto u divljini izdigli iznad divljeg zapada ( saluna, pogrebnog poduzeća, groblja i šerifa )....prckov wrote:ne zajebavam, po vasim upisima sam steko utisak da je tamo samo buramutava baštarda wrote:jel se zajebaješ? ako ima dice ima života...prckov wrote:ima li skola gore, prodavnice I tomutava baštarda wrote:naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:
jesu li nekretnine jeftinije
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
Page 4 of 7