Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
Gost- Guest
Re: Direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana Hrvatskih voda u Splitu
Pa ko će ić gori, vidiš da su i Slobodnu vratili u gradkserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
a vidi koliko su prije vas napravili kolektor http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/22686/dugopolje-se-oprasta-od-septickih-jama--pocela-gradnja-kanalizacije
sposoban je Zevrnja.kic wrote:maggie13 wrote:ako cemo bas posteno, nije tako.kic wrote:e
Dugopolje je procvalo čisto radi lokacije i izlaza na autoput i odmah p65reko brda je 300.000 ljudi
why?
Ali je i tipicni hdz-ov kadar sto se tice pogodovanja, uhljebivanja, i sl.
2014-04-12
dobro, onda bi se moglo reći od kako je ževrnja oša sve ošlo u kurackserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
2014-04-19
ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
a vidi koliko su prije vas napravili kolektor http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/22686/dugopolje-se-oprasta-od-septickih-jama--pocela-gradnja-kanalizacije
Gost- Guest
maggie13 wrote:sposoban je Zevrnja.kic wrote:maggie13 wrote:ako cemo bas posteno, nije tako.kic wrote:e
Dugopolje je procvalo čisto radi lokacije i izlaza na autoput i odmah p65reko brda je 300.000 ljudi
why?
ergo znaš ga
jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
2014-04-19
naravno.prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
Split se mora spojit sa zaledjem.
Sad ce i tunel kroz Kozjak.
2014-04-12
ne poznajem ga.kic wrote:maggie13 wrote:sposoban je Zevrnja.kic wrote:maggie13 wrote:ako cemo bas posteno, nije tako.kic wrote:e
why?
ergo znaš ga
Pogledaj dugopolje prije 15 godina i danas.
Je da je nasim novcem bio snalazljiv, ali snasao se.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ja san priko dvista godina na toj mreži, stara kamena kuća u centru, odavno postoji kanalizacijakserks_ wrote:Moji su na kanalizacijskoj mrezi od 1975g..lokalna inicijativa par kuca u kvartu,nismo cekali da nas drzava spoji...mutava baštarda wrote:prostor ograničen na skladišta, ali ne i proizvodne pogone zbog vodno zaštičenog područja.RayMabus wrote:Štalekserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:ne poznajem ga.kic wrote:maggie13 wrote:sposoban je Zevrnja.kic wrote:maggie13 wrote:ako cemo bas posteno, nije tako.kic wrote:e
why?
ergo znaš ga
svejedno ne podržavam, ista stvar sa ZD..
naravno... s tim da je odgajat dite normalnije na periferiji nego u splitskoj gansonjeri... splićani znaju kupovat nekretnine i po sinju, a kako ne u dugoplju...prckov wrote:jesu li nekretnine jeftinijemutava baštarda wrote:ima toga... 3 puta jeftinije, a 10 min od splita brzom cestom...prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:
a sto nema
Znam zenu koja je tamo kupila stan..radnim danom je kod matere u splitu,pametnom dosta.prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
Gost- Guest
mogu i Vranjaču djeca istraživat, snimat Dalmatinske Gooniese tamo..
prolazio sam kroz to dugopoljemaggie13 wrote:naravno.prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:a sto nemakserks_ wrote:Meni ta zona u Dugopolju pari ko potemnikova sela..kulise i nigdi ljudi:-)
meni fino izgleda kolko se sjecam
2014-04-19
a pametni novinar misli da je ta funkcija izmišljena baš za Ževrnju?
vidim, čudi se ko pura glisti i jezik lomi na nazivu položaja
Hrvatske vode su od svog osnutka ustrojene po slivno gravitirajućim vodnogospodarskim odjelima, pa ni taj, za južni jadranski sliv, nije izmišljen da uhljebe Ževrnju.
tko radi s Hrvatskim vodama zna da se kod njih jako često radi rošada i mijenja kadar, kako po horizontalnoj, tako i vertikalnoj rotaciji.
no, ovaj je upao sa strane..i jedino to je indikativno, ne i sama funkcija.
vidim, čudi se ko pura glisti i jezik lomi na nazivu položaja
Hrvatske vode su od svog osnutka ustrojene po slivno gravitirajućim vodnogospodarskim odjelima, pa ni taj, za južni jadranski sliv, nije izmišljen da uhljebe Ževrnju.
tko radi s Hrvatskim vodama zna da se kod njih jako često radi rošada i mijenja kadar, kako po horizontalnoj, tako i vertikalnoj rotaciji.
no, ovaj je upao sa strane..i jedino to je indikativno, ne i sama funkcija.
ni ne govorimo o podrzavanju.kic wrote:maggie13 wrote:ne poznajem ga.kic wrote:maggie13 wrote:sposoban je Zevrnja.kic wrote:
why?
ergo znaš ga
svejedno ne podržavam, ista stvar sa ZD..
'Ko podrzava danasnju politicku scenu u Hrvata?!
2014-04-12
je, fino je.prckov wrote:prolazio sam kroz to dugopoljemaggie13 wrote:naravno.prckov wrote:kontam blizu je split, sto fali zivit tamo a radit u splitukserks_ wrote:Zato jer su prnili..nekada davno kada je otvorila lesnina,bilo je zivo,jer u splitu nije bilo niceg..ta i metro je od tamo pobiga u sucuracprckov wrote:
a sto nema
meni fino izgleda kolko se sjecam
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Šef mladeži HDZa bez kvalifikacija postao šef zaraznog odjela bolnice, mimo 50ak ostalih liječnika
» Šefica odjela za porezne prijevare primala tisuće kuna koje joj ne pripadaju i nije se bunila
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
Page 3 of 7