Puštajte bradu da ne budete gayevi
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Puštajte bradu da ne budete gayevi
ne ponavljajte već poznate stvarijasambrend wrote:kserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
Kic, naravno...
Gost- Guest
pismejker wrote:
Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..
Guest- Guest
zavrsio sam s fantasticnim pricama, jos vam poslikam pasose i mjesalicu te kontajner,Noor wrote:ma nemoj...samo svetac, a?Leviathan2 wrote:jbte, kad se osvrnem sto sam sve pisao na ovom forumu, bolje bi bilo da nam pisat knjige, mozda bi neku knjigu polufantastike napisao
i sto je jos najbolje niko ne vjeruje a bome nebi ni ja da nisam na svom mjestu, jedino svetac poceo kljuvit da tu ima nesto
od sad pricam samo o ustasama i partizanima sto god to znacilo :D
bio unuk kod mene na bausteli u nedelju sa curom, zene se uskoro pa dosli da kao mene prvog obavjeste, a ja se raspricao o kamcatki i bla bla, spomenem da cu sledece godine vjerojatno tamo na izlet
a idem i ja stobom, reko nemos, odjebi, imas zenu pa odi s njom, nisam ja bebisiter
jes jadan razocaran bio, a ja skoro odgrizao jezik, koji mi kuratz treba da stalno lajem
Last edited by Leviathan2 on Tue 24 Oct - 23:57; edited 1 time in total
joj jebote, stanovao sam s jednim likom kad sam bio u portugalu na terenu,kserks_ wrote:ili kupit dobar kaišLeviathan2 wrote:u danasnjem svijetu nemos vise nikom vjerovatkserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
bolje guzu k zidu za svaki slucaj
na kraju baustele veli men jedan lik, a nisam znao da si i ti gey,
u samo sto mu nisam oci iskopao, pa sto se ljutis, onaj tvoj cimer jest pa ja mislio da si i ti,
aupickumaterinu
mjesec dana sam imao tikove poslije
2014-04-17
ili je "Rujka" paravan?!jasambrend wrote:Svele je isto malo čudan...da nema ta Rujka kvrgave mudante...
Gost- Guest
nije losa mala,mamin sin wrote:pismejker wrote:
Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..
da vidis moju sheficu, 37 godina, talijanka
boli glava, da sam mladji uvaljivao bi joj se za pomocnika i napustio bi mjesalicu
vako, drzim se sigurnijeg
ma zajebi to da nemoš ni počiniti u miruLeviathan2 wrote:joj jebote, stanovao sam s jednim likom kad sam bio u portugalu na terenu,kserks_ wrote:ili kupit dobar kaišLeviathan2 wrote:u danasnjem svijetu nemos vise nikom vjerovatkserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
u samo sto mu nisam oci iskopao, pa sto se ljutis, onaj tvoj cimer jest pa ja mislio da si i ti,
aupickumaterinu
Gost- Guest
ma dobro, nismo spavali u istoj sobi, al opet, peder pod istim krovom,kserks_ wrote:ma zajebi to da nemoš ni počiniti u miruLeviathan2 wrote:joj jebote, stanovao sam s jednim likom kad sam bio u portugalu na terenu,kserks_ wrote:ili kupit dobar kaišLeviathan2 wrote:u danasnjem svijetu nemos vise nikom vjerovatkserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
aupickumaterinu
upickumaterinu
ono za mjerit debljinu cijevi, odvijač, naočale...
Guest- Guest
nismo skupa, tako mi svegaLeviathan2 wrote:utekli svele i norka
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
samo koliko vidim ovo je oprema koja se nikako ne uklapa u ambijent,mamin sin wrote:Leviathan2 wrote:nije losa malamamin sin wrote:
ima svu opremu
to je neki pogon a ne baustela
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neznam ja, al malo sumnjivo, odjedared ste nestaliNoor wrote:nismo skupa, tako mi svegaLeviathan2 wrote:utekli svele i norka
curke bjeste vi iza mene ja cu vas branit of ovih uspaljenaca
2014-04-19
hahahaNoor wrote:da još zna šta je za šta :)mamin sin wrote:Leviathan2 wrote:nije losa malamamin sin wrote:
ima svu opremu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne bi on.....nisam njegov tip, on voli rujke :)kserks_ wrote:nema izvlačenja, prokužili smo vas...Noor wrote:nismo skupa, tako mi svegaLeviathan2 wrote:utekli svele i norka
ruke?Noor wrote:ne bi on.....nisam njegov tip, on voli rujke :)kserks_ wrote:nema izvlačenja, prokužili smo vas...Noor wrote:nismo skupa, tako mi svegaLeviathan2 wrote:utekli svele i norka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nema zaštitu protiv penetracijemamin sin wrote:Leviathan2 wrote:nije losa malamamin sin wrote:
ima svu opremu
Gost- Guest
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’