Puštajte bradu da ne budete gayevi
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Puštajte bradu da ne budete gayevi
teta.Sora kaze da su joj hormoni ponovno ozivjeli...Leviathan2 wrote:ajmekic wrote:Sora wrote:kic wrote:
ok tko je pokvario forum
Ne jebi ti fasist
kako cu se razmnozit onda
nes valjda sa sorom se razmnozavat
Guest- Guest
ne ljutite ezeka da preskočim bar jednom onu o smaku svijeta ..red wolf wrote:Makni se od mene stoko ljudska bolesna...Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:ma bjez s tim jebotepismejker wrote:
istina jest,da ima bradatih zena iznimne ljepote...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:ma bjez s tim jebotepismejker wrote:
istina jest,da ima bradatih zena iznimne ljepote...
Guest- Guest
kaja wrote::)kofein wrote:dzango wrote:Deobom.kic wrote:Sora wrote:
Ne jebi ti fasist
kako cu se razmnozit onda
Hahaha. Vrag te odnio ludog!!!
Jos je jednu jaku imao danas... da mu je cicina brada dobra...
Čudi me da vuk odmah nije stigao :)
Bude...
Vuka mobilisali. Valjda mu neko nameračio ženu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Lik je vrlo lucidan...pismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:
ma bjez s tim jebote
Gost- Guest
Itakako,a i zivi takticar..kserks_ wrote:Lik je vrlo lucidan...pismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:
Tko drka na ovo da cujemo?
Guest- Guest
Malošpre reče da ga je prskala po licu i bradi. Sad...pismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:
ma bjez s tim jebote
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa rekoh ja..yebe Levi cijeli forum ono u korijen mozgadzango wrote:Malošpre reče da ga je prskala po licu i bradi. Sad...pismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:
Guest- Guest
vjeruj sveto, to samo tako izgleda...na prvi pogledpismejker wrote:Pa rekoh ja..yebe Levi cijeli forum ono u korijen mozgadzango wrote:Malošpre reče da ga je prskala po licu i bradi. Sad...pismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:
ezek mozda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a jebate, moracu uslikat moju mjesalicu na bausteli, i moj kontejner da vas razuvjerim ;Dpismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:
ma bjez s tim jebote
budem posudio od gotfrija mobitel pa cu odma uslikat i passose
a stvarno ni ja sam sebi nebi vjerovao o takvim stvarima
Last edited by Leviathan2 on 24/10/2017, 23:39; edited 1 time in total
i spise, kad si kod togaLeviathan2 wrote:a jebate, moracu uslikat moju mjesalicu na bausteli, i moj kontejner da vas razuvjerim ;Dpismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:
2017-10-06
a ne, od spisa nista, to niti pod raznoNoor wrote:i spise, kad si kod togaLeviathan2 wrote:a jebate, moracu uslikat moju mjesalicu na bausteli, i moj kontejner da vas razuvjerim ;Dpismejker wrote:Jos na kraju bude ispalo da Levi neku kapitalnu curu zove Mješalica...a tutleci misle na onu bajuštelsku..po primanjima moze vrtiti i neku od 18 godina,da mu Mješa-lica bude..kserks_ wrote:Je se brines o mjeslici?i?Leviathan2 wrote:
ezek mozda
pa vidis da nije u formi, danas to nije nijedared spomenuo :Dkaja wrote:ne ljutite ezeka da preskočim bar jednom onu o smaku svijeta ..red wolf wrote:Makni se od mene stoko ljudska bolesna...Leviathan2 wrote:ezek mozdakserks_ wrote:Tko drka na ovo da cujemo?Leviathan2 wrote:
ma bjez s tim jebote
jbte, kad se osvrnem sto sam sve pisao na ovom forumu, bolje bi bilo da nam pisat knjige, mozda bi neku knjigu polufantastike napisao
i sto je jos najbolje niko ne vjeruje a bome nebi ni ja da nisam na svom mjestu, jedino svetac poceo kljuvit da tu ima nesto
i sto je jos najbolje niko ne vjeruje a bome nebi ni ja da nisam na svom mjestu, jedino svetac poceo kljuvit da tu ima nesto
2017-10-06
kserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
Kic, naravno...
darth_vader-
2014-04-17
ili kupit dobar kaišLeviathan2 wrote:u danasnjem svijetu nemos vise nikom vjerovatkserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
bolje guzu k zidu za svaki slucaj
Gost- Guest
ne ponavljajte već poznate stvarijasambrend wrote:kserks_ wrote:onda je ste se dogovorili tko je peder, onaj sa bradom ili bez brade?
Kic, naravno...
Gost- Guest
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura