Puštajte bradu da ne budete gayevi
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Puštajte bradu da ne budete gayevi
Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:znamo, rugamo se B-)red wolf wrote:Brada nema nikakve veze s time hoćete li biti homoseksualac ili nećete...Biti ćete ako vam je određeno da ćete biti...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
u maloj bocici se otrov drzi :DNoor wrote:sitne dinamitnekserks_ wrote:Kad sve neke sitne nadem,zivahneNoor wrote:pa kud da stane, to sve usko, skućeno...ima da se izubijakserks_ wrote:I onda mi jos nogom stane na centralnu konzolu...tu puknemNoor wrote:
evo i tebe..pa zglancaš poslije, šta sad
To se zove zrelost :~
znas onu,
rodila majka blizance, jedno djete jako jako pametno, zavrsilo sve skole a drugo djete je ..... ????
ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:znamo, rugamo se B-)red wolf wrote:Brada nema nikakve veze s time hoćete li biti homoseksualac ili nećete...Biti ćete ako vam je određeno da ćete biti...
sad sam se nasekirored wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:znamo, rugamo se B-)red wolf wrote:Brada nema nikakve veze s time hoćete li biti homoseksualac ili nećete...Biti ćete ako vam je određeno da ćete biti...
2014-04-19
Svetac pomislit cu da si trandza..pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Gost- Guest
uuuuuuu, ebate ove poze nema ni u kamasutri :DNoor wrote:levi, pogle ovu nadzornuLeviathan2 wrote:baustelac i inteligencija eeeee beba bebamaggie13 wrote:ti si poceo padat na inteligenciju :-DLeviathan2 wrote:ja sam jeben7o ostario,
kad udjem u restoran zanima me samo odrezak i piva, zenske i ne pogledam
znas onu,
rodila majka blizance, jedno djete jako jako pametno, zavrsilo sve skole a drugo djete je ..... ????
Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:znamo, rugamo se B-)red wolf wrote:Brada nema nikakve veze s time hoćete li biti homoseksualac ili nećete...Biti ćete ako vam je određeno da ćete biti...
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:levi, pogle ovu nadzornuLeviathan2 wrote:baustelac i inteligencija eeeee beba bebamaggie13 wrote:ti si poceo padat na inteligenciju :-DLeviathan2 wrote:ja sam jeben7o ostario,
kad udjem u restoran zanima me samo odrezak i piva, zenske i ne pogledam
znas onu,
2014-04-19
aaaaaa...nis..skriveno je u ladici...pod muskih gacova...Noor wrote:kaj rujki veliš, otkud ti to? :pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Guest- Guest
Red wolf je izasao iz bakina ormaraprckov wrote:sad sam se nasekirored wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:znamo, rugamo se B-)red wolf wrote:Brada nema nikakve veze s time hoćete li biti homoseksualac ili nećete...Biti ćete ako vam je određeno da ćete biti...
Gost- Guest
ma miči to, jer ako nađe, gotov si :)pismejker wrote:aaaaaa...nis..skriveno je u ladici...pod muskih gacova...Noor wrote:kaj rujki veliš, otkud ti to? :pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jebo taku prirodured wolf wrote:Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:
znamo, rugamo se B-)
nego da ti nisi mozda jedan od njiha
neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomocred wolf wrote:Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:ja nisam imo pojmamaggie13 wrote:
znamo, rugamo se B-)
2014-04-19
u jebote, velki broj nosis :Dpismejker wrote:evo,ne budi lijen..
ma imamo pravilo..ne kopamo jedno drugom po stanu..ali..slucajnosti s dogadjaju..imas ti pravo..Noor wrote:ma miči to, jer ako nađe, gotov si :)pismejker wrote:aaaaaa...nis..skriveno je u ladici...pod muskih gacova...Noor wrote:kaj rujki veliš, otkud ti to? :pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Guest- Guest
Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...prckov wrote:neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomocred wolf wrote:Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...prckov wrote:
ja nisam imo pojma
red wolf-
2016-02-10
ko kazered wolf wrote:Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...prckov wrote:neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomocred wolf wrote:Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za menered wolf wrote:
Sad imaš priliku nešto naučiti...Homoseksualnost je prirodna...Ma koliko vama desničarima to teško pada...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...prckov wrote:neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomocred wolf wrote:Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?Leviathan2 wrote:
ja nisam desnicar pa je pederluk bolesnost za mene
red wolf-
2016-02-10
Ja kad odu,sve skupim i bacim u skovacepismejker wrote:a jok...toc su relikvije nekih proslih dana i proslih ljubavi,koje su osle..kserks_ wrote:Svetac pomislit cu da si trandza..pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Gost- Guest
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’