Puštajte bradu da ne budete gayevi
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Puštajte bradu da ne budete gayevi
Ja kad odu,sve skupim i bacim u skovacepismejker wrote:a jok...toc su relikvije nekih proslih dana i proslih ljubavi,koje su osle..kserks_ wrote:Svetac pomislit cu da si trandza..pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Gost- Guest
Ja pustio bradu. Ovi ostali sa foruma su pederi.
I jesmo se složili da su bradice, brade bas napete.. kome stoje jelte?
Jesmo.
Evo ja čak takvom ne bi ni držala noge na kontrolnoj ploči ... barem pola sata . ... bi se suzdržala.
Jesmo.
Evo ja čak takvom ne bi ni držala noge na kontrolnoj ploči ... barem pola sata . ... bi se suzdržala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma jok..to se ja hvalim svojom Mješalicom..Leviathan2 wrote:u jebote, velki broj nosis :Dpismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Guest- Guest
jes ti doktorred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...prckov wrote:neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomocred wolf wrote:
Onda je i priroda za tebe bolesna...Zapravo, tko je bolesnik, ti ili priroda?
2014-04-19
neka neka, i ja sam imao pravilo sa mojom bivsom zenom da ne kopa po mojim stvarima, pa slucajno nasla 5000 franaka za koje sam zaboravio da postoje vec duzi niz godina, ostao ja bez franaka, veli nalaznik nosi sve :Dpismejker wrote:ma imamo pravilo..ne kopamo jedno drugom po stanu..ali..slucajnosti s dogadjaju..imas ti pravo..Noor wrote:ma miči to, jer ako nađe, gotov si :)pismejker wrote:aaaaaa...nis..skriveno je u ladici...pod muskih gacova...Noor wrote:kaj rujki veliš, otkud ti to? :pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Ne...Ali vidim da si bolesnik...Ne trebaš neko potrebno znanje za to...prckov wrote:jes ti doktorred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...prckov wrote:
neb ja da sam na tvom mjestu zvao prirodu upomoc
Last edited by red wolf on 24/10/2017, 22:38; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Brada je tu. Noge idu u vis.kaja wrote:I jesmo se složili da su bradice, brade bas napete.. kome stoje jelte?
Jesmo.
Noor wrote:nisi me zval ni na trešnju, nemoj zmišljat sad...veber wrote:Noor wrote:to i uggsice ne nosim :)veber wrote:Jebga Norka, uz čizmice, pošaljemo ti i balerinke.
a bome niti martensice.
A nisu ti ostavila? Širi, ali možda ti pašu?
u stvari, jesi, kad su bile gotove
Znači ipak jesam. Čizmice sam vratio vlasnici, ne znam čije su balerinke.
2014-12-30
vis,to sam i ja prije radio...poslije,prodju godine,nes me podsjeti na te osobe,a ono nis iza njih...trebalo bi nesto i ostati....kserks_ wrote:Ja kad odu,sve skupim i bacim u skovacepismejker wrote:a jok...toc su relikvije nekih proslih dana i proslih ljubavi,koje su osle..kserks_ wrote:Svetac pomislit cu da si trandza..pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Guest- Guest
ko kazered wolf wrote:Ne...Ali vidim da si bolesnik...Ne trebaš neko potrebno znanje za to...prckov wrote:jes ti doktorred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:
Ne, ti si bolesnik...To je istina...Koju ćeš ti teško prihvatiti...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dzango wrote:Ja pustio bradu. Ovi ostali sa foruma su pederi.
recimo, kod tebe ste i dođe njena prijateljica...ti odeš pod tuš i shvatiš da si zaboravio čiste gaćove, pa joj vikneš da ti ih doturi...i nađe štiklu, a ti umjesto gaćova dobiješ štiklu u glavupismejker wrote:ma imamo pravilo..ne kopamo jedno drugom po stanu..ali..slucajnosti s dogadjaju..imas ti pravo..Noor wrote:ma miči to, jer ako nađe, gotov si :)pismejker wrote:aaaaaa...nis..skriveno je u ladici...pod muskih gacova...Noor wrote:kaj rujki veliš, otkud ti to? :pismejker wrote:evo,ne budi lijen..
a jest...daljinski od mjesalice jos nisi vidio..pulsira kao da dise,u bojama..mjesalica daljinski brat bratu 200 Ojrova..Leviathan2 wrote:pismejker wrote:ma jok..to se ja hvalim svojom Mješalicom..Leviathan2 wrote:u jebote, velki broj nosis :Dpismejker wrote:evo,ne budi lijen..
Guest- Guest
kaja wrote:I jesmo se složili da su bradice, brade bas napete.. kome stoje jelte?
Jesmo.
Tebi bi oprostio noge na ploči, samo bi sic moral malo odmaknuti.
2014-12-30
jesi, zubljat lišćeveber wrote:Noor wrote:nisi me zval ni na trešnju, nemoj zmišljat sad...veber wrote:Noor wrote:to i uggsice ne nosim :)veber wrote:Jebga Norka, uz čizmice, pošaljemo ti i balerinke.
a bome niti martensice.
A nisu ti ostavila? Širi, ali možda ti pašu?
u stvari, jesi, kad su bile gotove
Znači ipak jesam. Čizmice sam vratio vlasnici, ne znam čije su balerinke.
Ti i kolega sa mešalice?Leviathan2 wrote:dzango wrote:Ja pustio bradu. Ovi ostali sa foruma su pederi.
e vidis, to si dobro primjetilakaja wrote:I jesmo se složili da su bradice, brade bas napete.. kome stoje jelte?
Jesmo.
meni ne stoji, izgledam kao da me poplava izbacila
mali, deb.. ugodno popunjeni sa bradom u kojoj zna biti i betona
red wolf-
2016-02-10
nemam kolegu na mjesalici, ja mislio da se ti to zvaljis u ogledalu :Ddzango wrote:Ti i kolega sa mešalice?Leviathan2 wrote:dzango wrote:Ja pustio bradu. Ovi ostali sa foruma su pederi.
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
Page 10 of 18