Rimac zaradio prvi novac
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rimac zaradio prvi novac
dobro jel Rimac na kraju uhljeb ili heroj koji diže bdp?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
covjek malo radi malo parazitira, kao i svi u ovoj drzavi koji imaju imalo umjecabora-corba wrote:dobro jel Rimac na kraju uhljeb ili heroj koji diže bdp?
Pinoče ne zna što bi komentirano na 52,2 milijuna kuna poreznog novca koji su otišli vrhunskom poduzetniku Rimcu kojeg država uništava nametima
pa pili naopako
Guest- Guest
Pinochet wrote:u čemu je problem?
problem je što nisi digao kredit
mora netko financirat ekonomiju iz duga
kako će Rimac biti u plusu ako ostali građani ne odu u minus, kad već neće država da plaća to iz deficita
Guest- Guest
šta će mi kredit kada iman para dovoljno, da većinu svojih stvari što mi trebaju kupujem u kešumamin sin wrote:Pinochet wrote:u čemu je problem?
mora netko financirat ekonomiju iz duga, inače ide nova recesija
kako će Rimac biti u plusu ako ostali građani ne odu u minus, kad već neće država da plaća to iz deficita
Guest- Guest
Pinochet wrote:
šta će mi kredit kada iman para dovoljno, da većinu svojih stvari što mi trebaju kupujem u kešu
moraš imat kredit inače neće biti neoliberalnog kapitalizma kod nas
uostalom nije fer da Rimac dobije bespovratna sredstva samo od oporezovanih kredita koje je upumpao epikur u BDP
Guest- Guest
kredit, ako mi bude trebala veća lova za neke investicije u business.. o tome čak razmišljan... ali ovako, love iman i više nego dosta sa više nego dobar život.. for now..mamin sin wrote:Pinochet wrote:
šta će mi kredit kada iman para dovoljno, da većinu svojih stvari što mi trebaju kupujem u kešu
uostalom nije fer da Rimac dobije bespovratna sredstva samo od oporezovanih kredita koje je upumpao epikur u BDP
Guest- Guest
bravo, konacno netko ko shvaca ekonomiju pravilno, samo kesh i samo kesh, dug nije drug, jebo rucak na veresijuPinochet wrote:šta će mi kredit kada iman para dovoljno, da većinu svojih stvari što mi trebaju kupujem u kešumamin sin wrote:Pinochet wrote:u čemu je problem?
mora netko financirat ekonomiju iz duga, inače ide nova recesija
radi ispod radara, jer ako ides u kredit moras imat regan busines a onda imas i cardak za vratomPinochet wrote:kredit, ako mi bude trebala veća lova za neke investicije u business.. o tome čak razmišljan... ali ovako, love iman i više nego dosta sa više nego dobar život.. for now..mamin sin wrote:Pinochet wrote:
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da, zaradio sam 619 miliona eura
» Navaljni zaradio robiju
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da, zaradio sam 619 miliona eura
» Navaljni zaradio robiju
Page 3 of 3