Rimac zaradio prvi novac
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rimac zaradio prvi novac
To je luksuz koji sad imamo, da ne moramo izlaziti na tržište s proizvodima dok ne želimo, jer nam sad u ovom trenutku ne trebaju novci.
http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/mate-rimac-ekskluzivno-za-jutarnji-progovorio-o-novim-proizvodima-projektima-i-suradnjama-detaljno-opisao-dramu-nakon-nesrece-richarda-hammonda/6671373/
nema još proizvod, al bit će, i nisu im novci bitni, dala država dovoljno za hladni pogon, čeka još 100 milijuna u drugom krugu, a ovo će naravno biti proknjiženo kao prihod u bilanci, slično kao i prošle godine državni kredit HBORa
ne bave se proizvodnjom automobila nego prodaju tehnologije koje nisu patentirali renomiranim tvrtkama iz EU kojima se ne smije ime spomenuti, ali su sad uzeli 52 milijuna da naprave 150 od kojih svaki košta 500 milijuna kn, tj 750.000 EUR, i to će biti Concept 2, koji će biti još luđi, no nije im core biznis proizvodnja auta nego prodaja tehnologije
150 auta po 500 milijuna, a uloženo za proizvest 52 milijuna, to su pare
al učitelji u školama, to su uhljebi, to treba dat otkaze, i liječnicima isto, ti ništa ne rade, zato se čeka u redovima
i socijalistički mentalitet, fuj
Guest- Guest
bice greska u tipkanjumamin sin wrote:ali su sad uzeli 52 milijuna da naprave 150 od kojih svaki košta 500 milijuna kn, tj 750.000 EUR
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
nije, namjerno je tako, jer dokazano je da što je glupost veća da bolje gutatebora-corba wrote:bice greska u tipkanjumamin sin wrote:ali su sad uzeli 52 milijuna da naprave 150 od kojih svaki košta 500 milijuna kn, tj 750.000 EUR
Rimac je novi Tesla, nema mu ravnog, genije
Guest- Guest
da, ali drzavna potrosnja dize bdp, stednja unistava drustvo, tako da ni ova investicija nije losa stvarmamin sin wrote:nije, namjerno je tako, jer dokazano je da što je glupost veća da bolje gutatebora-corba wrote:bice greska u tipkanjumamin sin wrote:ali su sad uzeli 52 milijuna da naprave 150 od kojih svaki košta 500 milijuna kn, tj 750.000 EUR
Rimac je novi Tesla, nema mu ravnog, genije
2015-08-20
ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
da, ali drzavna potrosnja dize bdp
ovo je uzimanje porezima jednima, prebacivanje u fond, i onda isplata Mati Rimcu, od toga ne raste BDP, na jednom kraju si oduzeo na drugom dodao, summa je 0
To je isto kao Pinočetove fore, da treba uzet Zagrebu pa preraspodjelit u Vinkovce, pa će rast BDP
Guest- Guest
dakle naravoučenije jeste, ko bude kukao zbog novih poreza neka se ide diviti Rimčevim automobilima kako lepo sjaje i milina ih je za gledati.mamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
ovo je uzimanje porezima jednima, prebacivanje u fond, i onda isplata Mati Rimcu, od toga ne raste BDP, na jednom kraju si oduzeo na drugom dodao, summa je 0
To je isto kao Pinočetove fore, da treba uzet Zagrebu pa preraspodjelit u Vinkovce, pa će rast BDP
2015-08-20
za Imunološki nema novca, tamo ne proizvode konkretnu robu koja ima vrijednost, lijekove, takav zavod pun uhljeba koji dangube treba likvidirati, raspordati nekretnine
i građevinski sektor je pušten da propadne, nije bilo novca da se uposle građevinske tvrtke na izgradnju infrastrukture, pa su velike građevinske tvrtke sa stručnjacima i znanjem propale
i građevinski sektor je pušten da propadne, nije bilo novca da se uposle građevinske tvrtke na izgradnju infrastrukture, pa su velike građevinske tvrtke sa stručnjacima i znanjem propale
Guest- Guest
Pa sve je doli popropadalo i to planski..Da se kroz uvoz usluga i robe,uzmu postoci ,za dobivanje potpisa..
Guest- Guest
Kak nema tolikog bundzijanja,kad politicari kradu stotine milijuna..ojrova..
Guest- Guest
porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
ovo je uzimanje porezima jednima, prebacivanje u fond, i
Guest- Guest
Pinochet wrote:porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
da li su izdatci za Rimca dio državnog proračuna? donese li država proračun za fiskalnu godinu unutar kojeg su izdvajanja za Rimca?
ono što je van proračuna nije državna potrošnja
ti Pinoče još ne znaš zbrajat, ne interesira te, bitno je filozofirat
Guest- Guest
porezi otimaju pare od mene da bi se paraziti nahraniliPinochet wrote:porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
mda...upravo tako...treba dovesti yodu u svabiju da drifta,pa kad mu drzava uzme za porez penezi,ima da mu donja celjust od muke zvizne o tlo..sto vise zaradis,vise ti odbijaju..do te mjere da ljudi,iako imaju sansu boljim poslom vise zaraditi,ili vise raditi,nece to da naprave..jer im drzava odbija preko svake mjere..Leviathan2 wrote:porezi otimaju pare od mene da bi se paraziti nahraniliPinochet wrote:porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
Guest- Guest
Europska komisija zasad ne popušta. Razlog je, navodno, što su hrvatski političari u izradi Strategije pametne specijalizacije vješto zaobišli njen smisao. Umjesto specijalizacije, odnosno da precizno odgovore u kojim točno industrijama žele da Hrvatska u budućnosti postane igrač na svjetskoj razini, oni su širili definicije industrija do besmisla.
kakve veze ima EU komisija sa potrošnjom iz državnog proračuna RH?
ili se fondovi iz kojih je Rimac dobio sredstva financiraju od poreza mimo državnog proračuna?
Guest- Guest
pa nije vidiš da se slažemo sa tebom.mamin sin wrote:Pinochet wrote:porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
da li su izdatci za Rimca dio državnog proračuna? donese li država proračun za fiskalnu godinu unutar kojeg su izdvajanja za Rimca?
ono što je van proračuna nije državna potrošnja
ti Pinoče još ne znaš zbrajat, ne interesira te, bitno je filozofirat
ova investicija u Rimca je odlična, je državna potrošnja će potaknuti ekonomiju, a nema nikakvog troška, jer se novac od te potrošnje nije uzeo nekome u realnom sektoru, jer ti porezi ne služe državi da uzima pare od nas, nego za kontrolu inflacije
pa vidiš da sam usvojio tvoje znanje i primjenjujem ga, u čemu je problem sada?
Guest- Guest
moracu te ja poducit kako smanjit poreze na minimalno :Dpismejker wrote:mda...upravo tako...treba dovesti yodu u svabiju da drifta,pa kad mu drzava uzme za porez penezi,ima da mu donja celjust od muke zvizne o tlo..sto vise zaradis,vise ti odbijaju..do te mjere da ljudi,iako imaju sansu boljim poslom vise zaraditi,ili vise raditi,nece to da naprave..jer im drzava odbija preko svake mjere..Leviathan2 wrote:porezi otimaju pare od mene da bi se paraziti nahraniliPinochet wrote:porezi ne uzimaju pare nikome, porezi služe državi samo za kontrolu inflacije, oni ne uzimaju nikome novacmamin sin wrote:ovo nije potrošnja iz deficita, pa da bi se nominalno povećao BDPbora-corba wrote:
evo ja u 4 mjescu drmnuo 40 tauzenki laganih stojerlos, zadnju ispaltu sam slikao onomad i postao za yodu :D
sad mi se ukazuje jos jedan poslic za 20 minimalno stojerlos :D
nema poreza na redovnu placu, penzije razbacane po drzavama i nemam racuna nigdje, mogu me za onu stvar potegnut :D
ova investicija u Rimca je odlična, je državna potrošnja će potaknuti ekonomiju, a nema nikakvog troška, jer se novac od te potrošnje nije uzeo nekome u realnom sektoru, jer ti porezi ne služe državi da uzima pare od nas, nego za kontrolu inflacije
to se odnosi na potrošnju iz državnog proračuna, jer država kroz fiskalnu godinu troši prije nego napuni fiskalnu blagajnu, država prvo troši na stavke proračuna pa tek onda ubire porez
kod ovih fondova je obrnuto, fond se prvo puni prihodima od poreza, mimo državnog proračuna, pa tek onda dodjeljuje izabranima
razlika je velika
ništa tebi nije jasno
Guest- Guest
vas dvojica ste zaglavili u slijepoj ulicimamin sin wrote:Pinochet wrote:
pa nije vidiš da se slažemo sa tebom.
to se odnosi na potrošnju iz državnog proračuna, jer država kroz fiskalnu godinu troši prije nego napuni fiskalnu blagajnu, država prvo troši na stavke proračuna pa tek onda ubire porez
kod ovih fondova je obrnuto, fond se prvo puni prihodima od poreza, pa tek onda dodjeljuje izabranima
razlika je velika
ništa tebi nije jasno
kod ovih fondova je obrnuto, fond se prvo puni prihodima od poreza, mimo državnog proračuna, pa tek onda dodjeljuje izabranima
razlika je velika
ništa tebi nije jasno
hvala što si mi objasnio da država prvo recimo napravi procjenjeni proračun za iduću godinu, pa onda printa pare, tipa ove godine triba uhljebnicima, pardon radnicima u javnom sektoru 5milijardi kuna plaće, i onda isprinta pare, a 5milijardi kuna od poreza uzme da bi sa njima kontrolirala inflaciju
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
vas dvojica ste zaglavili u slijepoj ulici
Pinoče ne zna što bi komentirano na 52,2 milijuna kuna poreznog novca koji su otišli vrhunskom poduzetniku Rimcu kojeg država uništava nametima
pa pili naopako
Guest- Guest
dobro jel Rimac na kraju uhljeb ili heroj koji diže bdp?
2015-08-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da, zaradio sam 619 miliona eura
» Navaljni zaradio robiju
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Da, zaradio sam 619 miliona eura
» Navaljni zaradio robiju
Page 2 of 3