ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi - Page 4 Empty Re: Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi

Post by RayMabus 24/9/2015, 10:23

Mađari su nebitni. Mađari će izhebat Srbe jer im neće dat wiše da se Mađarska koristi kao ruta preko srpskog teritorija a Hrwati su .....ustaše.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi - Page 4 Empty Re: Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi

Post by Kermit 24/9/2015, 10:35

kaja_333 wrote:I Jarun isto.
hahaha kaja nikad čula za Balaton, osim toga Pešta sama ima duplo više zarade od cijelog Jadarana, ali no kaju sad znamo da si gutnila Zoki :)))
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by catabbath 24/9/2015, 10:56

vuksadinare wrote:...a talibani se uopce ne zadrzavaju kod nas

E super ne zadržavaju se samo konstantno prolaze tako da ih je konstantno par desetaka tisuća tu. Ali samo u prolazu :D. Oni ljudi kojima gaze njive i ometaju posjed su sigirno sretni da su ovi samo u prolazu :)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/9/2015, 11:01

dawson wrote:
vuksadinare wrote:...a talibani se uopce ne zadrzavaju kod nas

E super ne zadržavaju se samo konstantno prolaze tako da ih je konstantno par desetaka tisuća tu. Ali samo u prolazu :D. Oni ljudi kojima gaze njive i ometaju posjed su sigirno sretni da su ovi samo u prolazu :)
..tu se slazem..ali geopolitici se jebe tamo za nekakve njive...uostalom ista situaciji bi ti bila s mađarskom i srbijom da blokiramo citavu granicu..isto bi kmecali..isto bi srali...slazem se da je zoki poludio....ali jbg vise godina ga se vrijeđa kao politicara i cak na osobnoj razini....ko ne bi pukao...on sad koristi priliku da to sve naplati...pa kud puklo da puklo..bolje i da umrem ali umrijet cu uspravno..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 24/9/2015, 11:10

vuksadinare wrote:vise godina ga se vrijeđa kao politicara i cak na osobnoj razini....

Možda je i on sam malo krvim za to? Svako malo pa izbaci neku debilnu izjavu (znam kako je imati poplavu i meni je jednom pukla cijev od vode u stanu).
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/9/2015, 11:25

dawson wrote:
vuksadinare wrote:vise godina ga se vrijeđa kao politicara i cak na osobnoj razini....

Možda je i on sam malo krvim za to? Svako malo pa izbaci neku debilnu izjavu (znam kako je imati poplavu i meni je jednom pukla cijev od vode u stanu).
..sve stima....ne opravdavam ga zbog njegovih izjava..i bisera..ali akd ti cetri godien iz hdz-a i desnice dolaze uvrede tipa..'srbin si'..'izdajnik'..'sudit ce ti se za izdaju'..'nisi za premijera jer ne znas rec ne'..i slicno..ionako ej puknut pukne jos vise
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/9/2015, 11:26

..a sad vidmo od onih koji su mu prebacivali da je kukavica i izdajnik..kao sto ej karamarko koji se jucer u briselu pokvareno ogradio od kolinde na pitanje sto kaze o izjavi kolinde o merkel..on ziheraski i kukavicki..'nisam ja majke mi'... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics