Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi
http://www.jutarnji.hr/milanovic--rekao-sam-orbanu---ne--hvala--ne-trebate-u-moje-ime-braniti-krscanstvo-u-europi--orban--nasi-bi-odnosi-trebali-biti-odlicni----/1424454/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi
..ovo nece dobro sjest epikuru koji ce se sigurno razocarat ovom izjavom zokija
2015-09-08
..jbg..steta da je u ovo sve umijesan 'slucaj ina'....gdje je sanader muljao s mađarima i dao im vecinski paket s dosta muljaze u ugovoru i ispod stola....
2015-09-08
....problem je sto ej koncept eu samo zasnovan na gospodarskim i socijalnim osnovama...a ne i na obrambenim...bilo ej nekoliko pokusaja da s eto napravi ali ameri su svojim pritiskom to zaustavljali uz pomoc brita..a sa d se ameru fucka sto se desava sa europom...jer njemu je to u interesu..
2015-09-08
...jedno mi je sad jasno..zoki oce poslaz poruku svima..ne zajebajite se sa mnom ja sam vam luđi i od orbana i tsiprasa zajedno...sto mu i vjerujem...vlaj je to..taj sto zacrta u glavi tako mora da bidne...ili sto postoji izreka..'gdje vlaj gazi tu ni trava raste'
2015-09-08
gluposti, ovo je gluma, a od Orbana je on jedno par svijetlossnih godina tamo sa afričkim vođama, da i Zoka za razliku od ovoga niakda nije radio išta vrijedno spoemene, pa se to sada i vidi...
Kermit-
2014-04-17
Pa ako i nije radio nista do sada, sada je napravio dovoljno da se iskupi za sve. Dovoljno je vidjeti tetke orbana i vucica kako placu i zapomažu i to zato jer im zajebao mađarsko srpski plan o trpanju izbjeglica u hrvatsku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..nije gluma nego razlicit svjetonazor....a ima tu malo i ziherastva...ni zoki ni orban ne zele bombice u svom dvoristu samo taktika je razlicita..zoki se ne zeli zamjeriti radikalnijim muslimanima..a orban si ej umislio da moze ratovat protiv islamista a ne moze ni cigice u svom dvoristu rijesitasilovski wrote:gluposti, ovo je gluma, a od Orbana je on jedno par svijetlossnih godina tamo sa afričkim vođama, da i Zoka za razliku od ovoga niakda nije radio išta vrijedno spoemene, pa se to sada i vidi...
2015-09-08
bože moj vuče pa Zoka ima izbore pa ne bira sredstva da privuče mutavce koji gutaju bačene mamce, a ovo nije ništa drugo osim toga od ovoga svega RH-a će imati samo štete i to velike
Kermit-
2014-04-17
....interesantno..zasto mađar i srbin nisu napali grcku i tursku koji su uzrok ovom valu....i propustanju masovno izbjeglica...zato jer orban zna da s ene smije qurtzit erdoganu koji cemu isti cas poslati dva milijuna arapa...a grku zato sto je tsipras isto luđak i isto bi postupio kao erdogan
2015-09-08
...steta je vec ucinjena s mađarima i pokvarenim ugovorima oko ine u dilu sanader-orban...gdje se vide koliko mađari igraju prljavo oko ine zeleci zatvorit rafinerije ine..sto ej umalo dovelo do pobune u sisku....mislim pozivat se na dobrosusjedske i krscanske odnose a radit nemjerljivu stetu susjedima...a ciji ej ono sanader bio predsjednik?..hdz-a....srbija i srbi odavno igraju prljavo sa nama i prije ovog kaosa sa izbjeglicama..slucaj nikolic..'vukovar je srpski grad'.....i oni ekscesi oko oluje i provokacije na razinama vrijeđanjaasilovski wrote:bože moj vuče pa Zoka ima izbore pa ne bira sredstva da privuče mutavce koji gutaju bačene mamce, a ovo nije ništa drugo osim toga od ovoga svega RH-a će imati samo štete i to velike
2015-09-08
Orban je govnar, poziva se na dobrosusjedske odnose a s cetnikom je dogovorio prebacivanje izbjeglica u hrvatsku . Pa neka, da vidimo dokle će muva izdržati . A mislim da nece jos dugo ovakvu blokadu...
2015-08-15
..pa ja odavno govorim da mađari samo glume kao nekakve 'krscane'..i stvaraju fobije..a to rade zbog svojih ekonomskih inetersa i na racun susjeda....godinama imaju nikakve odnose sa rumunjima,slovacima...qurtze se nekom obranom mađarskin interesa a ne mogu s eobracunat ni sa cigicima u vlastitom dvoristu..koji ih uzgred soraju i samaraju..a kao neki 'jaki' desnicarikaja_333 wrote:Orban je govnar, poziva se na dobrosusjedske odnose a s cetnikom je dogovorio prebacivanje izbjeglica u hrvatsku . Pa neka, da vidimo dokle će muva izdržati . A mislim da nece jos dugo ovakvu blokadu...
2015-09-08
Ma smeće . Jučer je cijeli dan ko tetka upirao prstom u Zokija i cmoljio nesto. Sva sreća da se ovaj pravi da ne vidi, ne čuje a sto je najvažnije i ne hebe dva posto.
2015-08-15
eo znamo za koga je ovaj igrokaz zoka igrao hahaha
Kermit-
2014-04-17
Zoka trica sa sirenom
2014-04-15
pa mađari su ti poznati da galame i kad normalno pricaju...pa ne znas da'l se svađa ili normalno prica....prvo mađar bi se trebao ponajmanje javiti sto se tice muslimana..nisu od njih stradavali..u bliznjoj proslosti kao mi...nit su njima postavljali autobombe kao nama u rijeci 1995..ili nedavno nekom mađaru odsjekli glavu kao salopeku..ako im je do rata sa muslimanima t6e sutanja..mogli su komotno javiti amerima da se javljaju u velikom broju kao dragovoljci za irak i afganistan..kad vec imaju zelju braniti krscane od islama..ili u siriju kao dragovoljci kod asada ili kurda...naravno d anisu..lako ej lajat na jeziku al kad treba pokazat u praksi muda onda idemo susjedima podmetat nek se oni bore..nista cudno od njih...kad ih u vlastotoj kuci cigici samaraju koej pak svi drugi samaraju..kaja_333 wrote:Ma smeće . Jučer je cijeli dan ko tetka upirao prstom u Zokija i cmoljio nesto. Sva sreća da se ovaj pravi da ne vidi, ne čuje a sto je najvažnije i ne hebe dva posto.
2015-09-08
Blago vama kad ste orao...
Zapravo da bi branili kršćanstvo u Siriji trebali su napasti i aneksirati nas, koji to kršćanstvo skupa sa Zokom zatiremo slanjem oružja pitaj Boga kome tamovuksadinare wrote:pa mađari su ti poznati da galame i kad normalno pricaju...pa ne znas da'l se svađa ili normalno prica....prvo mađar bi se trebao ponajmanje javiti sto se tice muslimana..nisu od njih stradavali..u bliznjoj proslosti kao mi...nit su njima postavljali autobombe kao nama u rijeci 1995..ili nedavno nekom mađaru odsjekli glavu kao salopeku..ako im je do rata sa muslimanima t6e sutanja..mogli su komotno javiti amerima da se javljaju u velikom broju kao dragovoljci za irak i afganistan..kad vec imaju zelju braniti krscane od islama..ili u siriju kao dragovoljci kod asada ili kurda...naravno d anisu..lako ej lajat na jeziku al kad treba pokazat u praksi muda onda idemo susjedima podmetat nek se oni bore..nista cudno od njih...kad ih u vlastotoj kuci cigici samaraju koej pak svi drugi samaraju..kaja_333 wrote:Ma smeće . Jučer je cijeli dan ko tetka upirao prstom u Zokija i cmoljio nesto. Sva sreća da se ovaj pravi da ne vidi, ne čuje a sto je najvažnije i ne hebe dva posto.
n_razbojnik-
2014-04-15
ISIS Deploys Croatian Weapons Against The Iraqi Army
In early 2013, Saudi Arabia began smuggling weapons it had purchased from the Croatian government through Jordan to the south of Syria, to forces loyal to the Free Syrian Army. At the time, videos posted by the Syrian opposition showed a number of weapons coming into the south of Syria, including RBG-6 grenade launchers, M60 recoilless guns, RPG-22 rocket launchers, andM79 Osa rocket launchers. In March 2013, videos began to appear showing these weapons appearing with groups outside of the FSA, including Jihadists such as Ahrar al-Sham, and images posted today show these weapons have now spread even further afield.
A series of images were posted on Twitter by the account Alanbar_news, an account used by the al-Qaeda linked Islamic State of Iraq and al-Sham, with the @Alanbar_news account covering their operations in Al Anbar Governorate of Iraq. The images show their operations against US-made armoured vehicles belonging to the Iraqi army (collected here), and one image in particularstood out
[size]
This photograph appears to show a M79 Osa, as supplied to the Free Syrian Army at the start of 2013, being used to attack Iraqi armoured vehicles inside Iraq. The following image compares the M79 Osa to what's visible in the above photograph
[/size][size]
Another recent photograph from ISIS shows a fighter with what appears to be a Croatian RBG-6 grenade launcher
[/size][size]
These weapons are not used in the region (apart from those supplied to the Free Syrian Army), so it seems extremely likely these weapons are the same ones purchased from Croatia, by Saudi Arabia, and smuggled through Jordan. Now, despite the best intentions of those who were involved with providing these weapons to the Free Syrian Army, these weapons are being used to attack Iraqi government forces inside Iraq, a clear indication that attempts to control the spread of weapons beyond the borders of Syria and the groups that initially received them has failed in a spectacular fashion. This raises serious questions when there's talk of providing the opposition in Syria with Chinese FN-6 MANPADS (surface-to-air missiles), especially when these Croatian weapons have ended up in the hands of the Islamic State of Iraq and al-Sham.
Thanks to @ShamiWitness for highlighting these photographs, and Aymenn Jawad al-Tamimi for additional information.[/size]
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BiH nakon Srbije najbolja u Europi po GDP-u, hvala Allahz dželešanuhu :)
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
» Glasnović: Treba zabraniti SDP - oni su nasljednik najveće kriminalne organizacije u Europi
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
» Glasnović: Treba zabraniti SDP - oni su nasljednik najveće kriminalne organizacije u Europi
Page 1 of 4