Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović Orbanu:Ne,hvala ne treba u moje ime braniti krščanstvo u Europi
MOgli smo al nebi bilo fer kad možemo Mađarima.nevjestin_razbojnik wrote:prvi jebeni dan ej Zoka rekao da ce ih sporvesti do Mađarske granice, jbg mi nismo imali za ponudit alternativnu rutu, jedino ga uvalit janezima...a ni to ne smijemo, koliko smo moćnivuksadinare wrote:jesu li nas srbi mađari pokusali zajebat s izbjeglicama?..jesu..amen....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa stanoje meni je stvarno zao, imas krivi pasos. Nista od kafe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inaće u ćijeloj priči Orban je nasanjkao glupog Wučića.
2014-04-11
Nista, moraces ti kod mene...kaja_333 wrote:Pa stanoje meni je stvarno zao, imas krivi pasos. Nista od kafe
Da, jedino tako. Nista, dođem onda ja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ae, kao idemo redom...osta'će to sve na Jarunu na kraju,pa će kaja na hidjab partyRayMabus wrote:MOgli smo al nebi bilo fer kad možemo Mađarima.nevjestin_razbojnik wrote:prvi jebeni dan ej Zoka rekao da ce ih sporvesti do Mađarske granice, jbg mi nismo imali za ponudit alternativnu rutu, jedino ga uvalit janezima...a ni to ne smijemo, koliko smo moćnivuksadinare wrote:jesu li nas srbi mađari pokusali zajebat s izbjeglicama?..jesu..amen....
n_razbojnik-
2014-04-15
To mi reci! Neka pobedi bratstvo i ljubav medju narodima!kaja_333 wrote:Da, jedino tako. Nista, dođem onda ja..
Zlowenće je Merkelića pritisla ....neće zablokirat imigrante nego će ih transportirat u Austriju.
2014-04-11
..sukob između nas i mađara je poceo kad je mađar bliokirao horgos i rekao srbima prebacujte ih u hrvatsku....srbi su to jedva docekali..a drugo mađari su to napravili zbog sukoba s nama oko ine....i zato je to mucki dogovor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbi su glupi tj owa srpska wlast ....Orban ih je preweslao.
2014-04-11
....ma znaju oni to...ali njima bitnije da ga pokusaju nama parkiratiRayMabus wrote:Srbi su glupi tj owa srpska wlast ....Orban ih je preweslao.
2015-09-08
vuksadinare wrote:.i zato je to mucki dogovor
Kako to da se svi oko nas uvijek uspiju dogovoriti a mi smo posvađani sa svima?
catabbath-
2015-08-22
Srbija nemože blokirat imigrante da dolaze. Da to naprawe owi će na Kosowo a Šiptari će ih onda swe strpat u srpsku MItrowiću i opet Srbija puši.
2014-04-11
Ma da, ovako površan kliše, dugo nisam pročitao.vuksadinare wrote:pa mađari su ti poznati da galame i kad normalno pricaju...pa ne znas da'l se svađa ili normalno prica....kaja_333 wrote:Ma smeće . Jučer je cijeli dan ko tetka upirao prstom u Zokija i cmoljio nesto. Sva sreća da se ovaj pravi da ne vidi, ne čuje a sto je najvažnije i ne hebe dva posto.
Guest- Guest
svi hoće naše , svi bi zajebali svjetske prvake u prevari...a neide to takodawson wrote:vuksadinare wrote:.i zato je to mucki dogovor
n_razbojnik-
2014-04-15
..mi smo posvađani s mađarima oko ine..koji nam je nepravedan ugovor po nas smjestio sanader i hdz....uostalom spomeni ovima u sisku mađare..ima da te nema....drugo...srbija vec dugo provocira hrvatsku ti dobro znas..od nikolicevog 'vukovar je srpski'..do vulinovih incidentnih izjava..pa seselj....pa da ne govorim srpske bljuvotine o oluji i braniteljima....napokon se pojavio covjek koji je blesav ali s mudima koji vise ne saginej glavu kao sto se saginjalo zadnjih 15 godina....zar niej posljednjih mjeseci bilo najava iz hdz-a,braniteljskih udruga da treba zaostriti sa srbijom zbog provokacija..amendawson wrote:vuksadinare wrote:.i zato je to mucki dogovor
2015-09-08
Orban je nasanjkao Srbe .....prije ili kasnije EU će počet zaoštrawat kontrole na granićama ukljućujući i owe prema Hr tj i wanjske i unutarnje.
E onda će biti weselo ....pun Srijem muslimana.
E onda će biti weselo ....pun Srijem muslimana.
2014-04-11
vuksadinare wrote: ali s mudima koji vise ne saginej glavu
A jeben ti ovo bi trebalo uvrstiti u "shit of the week". Kad ima takva muda zašto ne uvede embargo Slovencima, niti oni ne žele imigrante. Dok ljudi s urednim papirima ne mogu preko granice obostrano a gospodarstvo je pušiona, istovremeno u državu bez papira ulazi na desetke tisuća talibana i to kad oni žele, kada žele i kuda žele, a ovaj "čovik sa mudima" im može samu pušiti i istovremeno lizati čmar EU i Merkelice :). Ako Srbiju treba odjebati to je definitivno iz nekih drugih razloga...
..pa eto prilike za odjeb..ovako da smo sili zbog nekih drugih prilika..bas bi onda najebali od eu-a a srbiji dali forcu.....ne kuzis ti geopolitiku ni qurtza......a talibani se uopce ne zadrzavaju kod nas niti zele ostati...sto nas briga ako ih zele njemci,svedi,danci,nizozemci....eto ih njima bitno da nisu kod nas..a ako ih maltertiras,ratujes sa njima..eto ti bomba u dvoristu..ja en zelim vise biti niciji krizar a ponajmanje od europskih probisvjeta i pedera..dosta je toga bilo..da budemo predziđe a na kraju uvijek noz u leđa...i na kraju pusimo..dawson wrote:vuksadinare wrote: ali s mudima koji vise ne saginej glavu
A jeben ti ovo bi trebalo uvrstiti u "shit of the week". Kad ima takva muda zašto ne uvede embargo Slovencima, niti oni ne žele imigrante. Dok ljudi s urednim papirima ne mogu preko granice obostrano a gospodarstvo je pušiona, istovremeno u državu bez papira ulazi na desetke tisuća talibana i to kad oni žele, kada žele i kuda žele, a ovaj "čovik sa mudima" im može samu pušiti i istovremeno lizati čmar EU i Merkelice :). Ako Srbiju treba odjebati to je definitivno iz nekih drugih razloga...
2015-09-08
..bog te heba prije 300,400 godina branili smo ugarsku od osmanlija..a sta smo dobili?..iza leđa od mađara noz u leđa i njihovu okupaciju....dok banu jelacicu nije dopizdilo.....a pravasi napucali nogom u guzicu hedervary-a
2015-09-08
Mađari su nebitni. Mađari će izhebat Srbe jer im neće dat wiše da se Mađarska koristi kao ruta preko srpskog teritorija a Hrwati su .....ustaše.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BiH nakon Srbije najbolja u Europi po GDP-u, hvala Allahz dželešanuhu :)
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
» Glasnović: Treba zabraniti SDP - oni su nasljednik najveće kriminalne organizacije u Europi
» Milanović kao ludi Neron – Bogu hvala
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
» Glasnović: Treba zabraniti SDP - oni su nasljednik najveće kriminalne organizacije u Europi
Page 3 of 4