''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
Ne. Shvati da ima ženu doma...Dijete...mutava baštarda wrote:umre od šoka trovanja olovomred wolf wrote:Pa ne baš...Šok je bitan...Šok donosi promjenu...mutava baštarda wrote:to je mit... znamo što se dogodi...red wolf wrote:Bilo je slučajeva...mutava baštarda wrote:LAko li je to, aj nek' zagrli pandura.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrstaKavran wrote:red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet...Nasmiješi se...Kavran wrote:red wolf wrote:Besplatno sam te podučio nečemu što možeš naučiti i iz Biblije, ali nisi sposoban to sam učiniti...Kavran wrote:
''kaj'' briješ ti ??
ma kakva biblija te spopala luđak jedan ....
čuj ovog .... tebe pere malo žešće ....
jel tak wolfi?
Samo određujete koliko ćete smrdjeti...Noor wrote:ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrstaKavran wrote:red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet...Nasmiješi se...Kavran wrote:red wolf wrote:
Besplatno sam te podučio nečemu što možeš naučiti i iz Biblije, ali nisi sposoban to sam učiniti...
jel tak wolfi?
red wolf-
2016-02-10
jel i ti smrdiš?red wolf wrote:Samo određujete koliko ćete smrdjeti...Noor wrote:ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrstaKavran wrote:red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet...Nasmiješi se...Kavran wrote:
jel tak wolfi?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Da...Noor wrote:jel i ti smrdiš?red wolf wrote:Samo određujete koliko ćete smrdjeti...Noor wrote:ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrstaKavran wrote:red wolf wrote:
Ovo je tvoj svijet...Nasmiješi se...
jel tak wolfi?
red wolf-
2016-02-10
a u pičku materinu koji pacijent ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
moraš se prati, znašred wolf wrote:Da...Noor wrote:jel i ti smrdiš?red wolf wrote:Samo određujete koliko ćete smrdjeti...Noor wrote:ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrstaKavran wrote:
jel tak wolfi?
Ovaj crnac je pokazao onu snagu koju je pokazao Samaritanac u svoje vrijeme...Samaritanac je pobrisao granice...To je učinio i ovaj crnac...Naša dužnost je da budemo ''lučonoše'' u ovom mraku od svijeta...
Last edited by red wolf on 21/10/2017, 20:42; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
uzmi kokice i koluKavran wrote:a u pičku materinu koji pacijent ....
....a i šibice ne zaboravi
O razumijela si ti, razumijela što sam ti rekao...Noor wrote:moraš se prati, znašred wolf wrote:Da...Noor wrote:jel i ti smrdiš?red wolf wrote:Samo određujete koliko ćete smrdjeti...Noor wrote:
ako budeš dovoljno uporan, za čas ćemo svi mi biti smrdljiva vrsta
jel tak wolfi?
red wolf-
2016-02-10
naravno, da smrdiš....sam si rekaored wolf wrote:O razumijela si ti, razumijela što sam ti rekao...Noor wrote:moraš se prati, znašred wolf wrote:Da...Noor wrote:jel i ti smrdiš?red wolf wrote:
Samo određujete koliko ćete smrdjeti...
no, to nije baš ugodno, zato kažem koristi neki sapun i malo vode, bit će bolje :)
2017-10-06
Naravno da smrdim...Ali, ja znam da smrdim...Ti ne znaš...To je razlika između tebe i mene...Ostalo su sitnice...Noor wrote:naravno, da smrdiš....sam si rekaored wolf wrote:O razumijela si ti, razumijela što sam ti rekao...Noor wrote:moraš se prati, znašred wolf wrote:Da...Noor wrote:
jel i ti smrdiš?
red wolf-
2016-02-10
Zamislite što je učinio samo jedan zagrljaj!!!!! Samo jedan zagrljaj! Zamislite da se svi odlučimo, koliko nas ima na Zemlji, zagrliti!!!! Kolika bi tek to bila promjena...
red wolf-
2016-02-10
sad znam i ja, priznao si mi :)red wolf wrote:Naravno da smrdim...Ali, ja znam da smrdim...Ti ne znaš...To je razlika između tebe i mene...Ostalo su sitnice...Noor wrote:naravno, da smrdiš....sam si rekaored wolf wrote:O razumijela si ti, razumijela što sam ti rekao...Noor wrote:moraš se prati, znašred wolf wrote:
Da...
aj bok..
2017-10-06
Zamislite! Čovjeka koji je mrzio sve crnce i drugačije od sebe, promijenio je jedan zagrljaj crnca...Samo jedan zagrljaj!!!!
red wolf-
2016-02-10
Ne znaš...To je proces...A ti još nisi niti na početku tog procesa...Noor wrote:sad znam i ja, priznao si mi :)red wolf wrote:Naravno da smrdim...Ali, ja znam da smrdim...Ti ne znaš...To je razlika između tebe i mene...Ostalo su sitnice...Noor wrote:naravno, da smrdiš....sam si rekaored wolf wrote:O razumijela si ti, razumijela što sam ti rekao...Noor wrote:
moraš se prati, znaš
aj bok..
red wolf-
2016-02-10
Zamislite ovo, ako se jednog čovjeka koji je odgojen u mržnji prema različitosti, može promijeniti samo jednim zagrljajem...Zamislite što može takvo nešto učiniti na globalnoj razini?
red wolf-
2016-02-10
pomalored wolf wrote:Shvati da ima ženu doma...Dijete...mutava baštarda wrote:umre od šoka trovanja olovomred wolf wrote:Pa ne baš...Šok je bitan...Šok donosi promjenu...mutava baštarda wrote:to je mit... znamo što se dogodi...red wolf wrote:
Bilo je slučajeva...
Ne pomalo...On to shvati kad mu daš ružu, ili kad ga zagrliš...Ovom svijetu nedostaje ljubavi...I to je problem...mutava baštarda wrote:pomalored wolf wrote:Shvati da ima ženu doma...Dijete...mutava baštarda wrote:umre od šoka trovanja olovomred wolf wrote:Pa ne baš...Šok je bitan...Šok donosi promjenu...mutava baštarda wrote:
to je mit... znamo što se dogodi...
red wolf-
2016-02-10
Kakva vrsta? Euroazija ima genetski otisak neandertalca, Australija i krajnji JI Azije genetski otisak denisovskih ljudi , Afrikanci trag nepoznate vrste ljudi..i to se osjeti i odatle ta odbojnost prema Afrikancima i australskim domorocima i Papuancima, geni osjete nešto što nije slično nama.red wolf wrote:Ovaj svijet mora biti ujedinjen...Neki bi željeli i vjeruju da će samo sveopći kaos ujediniti svijet...I uspijevaju u tome...A tako je malo potrebno da se ujedinite kao vrsta...Samo je potrebno da sebe vidite u drugima...
Gost- Guest
Svi smo mi LJUDI...kserks_ wrote:Kakva vrsta? Euroazija ima genetski otisak neandertalca, Australija i krajnji JI Azije genetski otisak denisovskih ljudi , Afrikanci trag nepoznate vrste ljudi..i to se osjeti i odatle ta odbojnost prema Afrikancima i australskim domorocima i Papuancima, geni osjete nešto što nije slično nama.red wolf wrote:Ovaj svijet mora biti ujedinjen...Neki bi željeli i vjeruju da će samo sveopći kaos ujediniti svijet...I uspijevaju u tome...A tako je malo potrebno da se ujedinite kao vrsta...Samo je potrebno da sebe vidite u drugima...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Ubojica s Floride je neonacista
» Neonacista iz Amerike se odomacio u Beogradu
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Ubojica s Floride je neonacista