''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
ma ti što si ih teleportirao nisu kserksovi, to su iknarovi :)kserks_ wrote:Sinko dragi ne mozes tako dalje, zašto lijekove ne piješ, znam da ih imas?red wolf wrote:Ti si bolestan...kserks_ wrote:Ja bi se volja prebratit i ići u Afriku se grlit sa crncima hoćeš mi pomoć?red wolf wrote:Taj crnac vam je pokazao da se morate okrenuti jedni drugima...To je vaša snaga...To ste vi LJUDI...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nitko ne može niti smije biti iznad vas, ma na što se pozivao...Svi ste vi jednaki....
red wolf-
2016-02-10
Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...Noor wrote:Kserks...evo pogledaj :)))red wolf wrote:Ti si bolesnik...I čim to prije shvatiš, pomoći ćeš sebi...kserks_ wrote:Koji se nalazi u bazi na tamnoj strani Mjesecadanni1 wrote:Ne nisu. Samo je Otac dobar.red wolf wrote:
Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...
https://m.youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc
Sam ne zna što bi :)
Gost- Guest
e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
2016-02-10
Jak siLeviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
Gost- Guest
znaci da si lud, nema ti ko objasnit da nisi :Dred wolf wrote:Ja nemam glasove u glavi...Leviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
Vi ljudi ste zaista smiješni...Leviathan2 wrote:znaci da si lud, nema ti ko objasnit da nisi :Dred wolf wrote:Ja nemam glasove u glavi...Leviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
red wolf-
2016-02-10
jbte, vi mislite da se ja zajebavam a ja stvarno cujem neke glasove u glavi, nekad se razgovaramo a nekad oni vode neke svoje raspre, troje su konstantni a cetvrog cujem rjetkokserks_ wrote:Jak siLeviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
ja nisam ljud, ja sam ekspert za mjesalicured wolf wrote:Vi ljudi ste zaista smiješni...Leviathan2 wrote:znaci da si lud, nema ti ko objasnit da nisi :Dred wolf wrote:Ja nemam glasove u glavi...Leviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
2016-02-10
Ti si nova vrsta čovjeka, sljedeći korak na evolucijskoj ljestvici? Ti znas da ne možemo vidit sto i ti,nemamo za to sposobnost, nismo se osvijestili da smo u matriksu i da nama upravlja crvuljka..jesam u pravu?red wolf wrote:Vi ljudi ste zaista smiješni...Leviathan2 wrote:znaci da si lud, nema ti ko objasnit da nisi :Dred wolf wrote:Ja nemam glasove u glavi...Leviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
Gost- Guest
Brate, dosta je...Ne zaslužujete bolje od onoga što će vam se dogoditi...
red wolf-
2016-02-10
kserks_ wrote:Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...Noor wrote:Kserks...evo pogledaj :)))red wolf wrote:Ti si bolesnik...I čim to prije shvatiš, pomoći ćeš sebi...kserks_ wrote:Koji se nalazi u bazi na tamnoj strani Mjesecadanni1 wrote:
Ne nisu. Samo je Otac dobar.
jedan ovdje je tvrdio da je napoleon. nakon terapija i liječenja došao k sebi i nakon nekog vremena mu doktorica, u uvjerenju kako je izliječen, kaže..evo, vidiš kako ti je sada lijepo, a ovaj odgovori...nije, ljepše mi je bilo dok sam bio napoleon, sad sam nitko i ništa :)
tako i naš wolfi, fura svoj šizo film i osjeća se važnim :)
e moj ezek, boriti se za ljude je sizifov posao,red wolf wrote:Nažalost, što god se pokuša, većina usere...Nema tu sreće...
ne isplati se apsolutno, prodaju te za veci sendvic
Otišao nam je ca, izgleda da su tablete počele djelovatNoor wrote:kserks_ wrote:Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...Noor wrote:Kserks...evo pogledaj :)))red wolf wrote:Ti si bolesnik...I čim to prije shvatiš, pomoći ćeš sebi...kserks_ wrote:
Koji se nalazi u bazi na tamnoj strani Mjeseca
Gost- Guest
Kakva je to mješalica?Leviathan2 wrote:ja nisam ljud, ja sam ekspert za mjesalicured wolf wrote:Vi ljudi ste zaista smiješni...Leviathan2 wrote:znaci da si lud, nema ti ko objasnit da nisi :Dred wolf wrote:Ja nemam glasove u glavi...Leviathan2 wrote:e moj ezek, i ja sam mislio da sam lud, al mi glasovi u glavi objasnili da nisam
Gost- Guest
ili do ponoći mora bit na tamnoj strani mjeseca...gotova brija :)kserks_ wrote:Otišao nam je ca, izgleda da su tablete počele djelovatNoor wrote:kserks_ wrote:Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...Noor wrote:Kserks...evo pogledaj :)))red wolf wrote:
Ti si bolesnik...I čim to prije shvatiš, pomoći ćeš sebi...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prije ce biti da su im ugasili wifi na odjeluNoor wrote:ili do ponoći mora bit na tamnoj strani mjeseca...gotova brija :)kserks_ wrote:Otišao nam je ca, izgleda da su tablete počele djelovatNoor wrote:kserks_ wrote:Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...Noor wrote:
Kserks...evo pogledaj :)))
Gost- Guest
Tvoja bolest neće promijeniti činjenicu da je crnac zagrlio bijelog nenonacistu i promijenio ga...To na tebe ne može djelovati jer si ti bolestan...Toliko si bolestan da možda ti niti psihijatar ne može pomoći...kserks_ wrote:Prije ce biti da su im ugasili wifi na odjeluNoor wrote:ili do ponoći mora bit na tamnoj strani mjeseca...gotova brija :)kserks_ wrote:Otišao nam je ca, izgleda da su tablete počele djelovatNoor wrote:kserks_ wrote:
Imam rođaka koji je teška psihijatrija, da vidiš koje su to price...svi te pokušavaju preobratit, da vidiš njihovu stvarnost...
red wolf-
2016-02-10
Ja ti želim pomoći...red wolf wrote:https://m.youtube.com/watch?v=zUC5Ej7Jcp4Tvoja bolest neće promijeniti činjenicu da je crnac zagrlio bijelog nenonacistu i promijenio ga...To na tebe ne može djelovati jer si ti bolestan...Toliko si bolestan da možda ti niti psihijatar ne može pomoći...kserks_ wrote:Prije ce biti da su im ugasili wifi na odjeluNoor wrote:ili do ponoći mora bit na tamnoj strani mjeseca...gotova brija :)kserks_ wrote:Otišao nam je ca, izgleda da su tablete počele djelovatNoor wrote:
https://m.youtube.com/watch?v=zUC5Ej7Jcp4
Gost- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Ubojica s Floride je neonacista
» Neonacista iz Amerike se odomacio u Beogradu
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Ubojica s Floride je neonacista