''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)red wolf wrote:Toliko me mrziš?Noor wrote:i ja bi zatražila njihovu pomoć, da dođu ovamo i odvedu te, samo znam da neće htjet doć.red wolf wrote:Pa nadam se da će inteligentno potražiti pomoć pishologa najmanje, ali može i psihijatra...Možda će to biti unčikovitije...Noor wrote:a ti misliš da te kserks sluša?!red wolf wrote:
Nek ti Kserks bude primjer...Nauči slušati poput njega...
vidi čovjek da si šigimigi, pa se inteligentno povukao
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije li lakše dati zagrljaj drugom čovjeku nego ga raniti, ubiti, zlostaljati, mučiti?....Kad znaš da to činiš samom sebi?
red wolf-
2016-02-10
kaj ga ovaj može srati ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
bilo bi dosadno.red wolf wrote:Kad bi se većina ljudi odlučila na put dobra...Zamislite što bi se dogodilo?...
Kavran wrote:kaj ga ovaj može srati ....
ahaha, kaj ne?!
2017-10-06
Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...Noor wrote:ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)red wolf wrote:Toliko me mrziš?Noor wrote:i ja bi zatražila njihovu pomoć, da dođu ovamo i odvedu te, samo znam da neće htjet doć.red wolf wrote:Pa nadam se da će inteligentno potražiti pomoć pishologa najmanje, ali može i psihijatra...Možda će to biti unčikovitije...Noor wrote:
a ti misliš da te kserks sluša?!
vidi čovjek da si šigimigi, pa se inteligentno povukao
red wolf-
2016-02-10
zašto si gore napisao....toliko me mrziš?red wolf wrote:Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...Noor wrote:ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)red wolf wrote:Toliko me mrziš?Noor wrote:i ja bi zatražila njihovu pomoć, da dođu ovamo i odvedu te, samo znam da neće htjet doć.red wolf wrote:
Pa nadam se da će inteligentno potražiti pomoć pishologa najmanje, ali može i psihijatra...Možda će to biti unčikovitije...
2017-10-06
ovo me podsjetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinjered wolf wrote:Poanta je sljedeća...Na zlo morate uvijek odgovoriti dobrim...Nemojte hraniti zlo...
Last edited by kserks_ on 21/10/2017, 23:03; edited 1 time in total
Gost- Guest
Mislim da se radi o kombinaciji tableta i alkohola...Kavran wrote:kaj ga ovaj može srati ....
Gost- Guest
Jer ne mrziš mene...Nego ono što ja pišem ovdje....Ovo je vaš svijet...Ovaj vam je pokušao to objasniti...Noor wrote:zašto so gore napisao....toliko me mrziš?red wolf wrote:Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...Noor wrote:ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)red wolf wrote:Toliko me mrziš?Noor wrote:
i ja bi zatražila njihovu pomoć, da dođu ovamo i odvedu te, samo znam da neće htjet doć.
red wolf-
2016-02-10
Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...kserks_ wrote:ovo me podsijetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinjered wolf wrote:Poanta je sljedeća...Na zlo morate uvijek odgovoriti dobrim...Nemojte hraniti zlo...
red wolf-
2016-02-10
je..aha.red wolf wrote:Jer ne mrziš mene...Nego ono što ja pišem ovdje....Ovo je vaš svijet...Ovaj vam je pokušao to objasniti...Noor wrote:zašto so gore napisao....toliko me mrziš?red wolf wrote:Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...Noor wrote:ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)red wolf wrote:
Toliko me mrziš?
2017-10-06
Upravo ovo što se sad događa. Većina ljudi i je dobra.red wolf wrote:Kad bi se većina ljudi odlučila na put dobra...Zamislite što bi se dogodilo?...
Bilo bi čudo da si razumijela...Noor wrote:je..aha.red wolf wrote:Jer ne mrziš mene...Nego ono što ja pišem ovdje....Ovo je vaš svijet...Ovaj vam je pokušao to objasniti...Noor wrote:zašto so gore napisao....toliko me mrziš?red wolf wrote:Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...Noor wrote:
ne mrzim te uopće, želim ti samo pomoći :)
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Upravo ovo što se sad događa. Većina ljudi i je dobra.red wolf wrote:Kad bi se većina ljudi odlučila na put dobra...Zamislite što bi se dogodilo?...
red wolf-
2016-02-10
Ne nisu. Samo je Otac dobar.red wolf wrote:Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...kserks_ wrote:ovo me podsijetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinjered wolf wrote:Poanta je sljedeća...Na zlo morate uvijek odgovoriti dobrim...Nemojte hraniti zlo...
Točno, samo je Otac dobar...U onom duhovnom smislu...No, životinje su dobre u usporedbi s vama ljudima...danni1 wrote:Ne nisu. Samo je Otac dobar.red wolf wrote:Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...kserks_ wrote:ovo me podsijetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinjered wolf wrote:Poanta je sljedeća...Na zlo morate uvijek odgovoriti dobrim...Nemojte hraniti zlo...
red wolf-
2016-02-10
naravno, zato ti i želim pomoći i dovest psihijatra ovamo, jedino on možda može razumjeti tvoje šizofrenijered wolf wrote:Bilo bi čudo da si razumijela...Noor wrote:je..aha.red wolf wrote:Jer ne mrziš mene...Nego ono što ja pišem ovdje....Ovo je vaš svijet...Ovaj vam je pokušao to objasniti...Noor wrote:zašto so gore napisao....toliko me mrziš?red wolf wrote:
Ne, ti ne mrziš mene, nego ono što ja ovdje pišem...To toliko mrziš da nisi svijesna toga...I zato te žalim...
Vjeruj mi, Kserks je shvatio, a i ti ćeš...Pomogni mu kad mu bude teško...A bit će mu...Noor wrote:naravno, zato ti i želim pomoći i dovest psihijatra ovamo, jedino on možda može razumjeti tvoje šizofrenijered wolf wrote:Bilo bi čudo da si razumijela...Noor wrote:je..aha.red wolf wrote:Jer ne mrziš mene...Nego ono što ja pišem ovdje....Ovo je vaš svijet...Ovaj vam je pokušao to objasniti...Noor wrote:
zašto so gore napisao....toliko me mrziš?
red wolf-
2016-02-10
Zašto ? I životinje se ubijaju međusobno ubijaju različite vrste pa i ljude.Po čemu zaključuješ da su dobre?red wolf wrote:Točno, samo je Otac dobar...U onom duhovnom smislu...No, životinje su dobre u usporedbi s vama ljudima...danni1 wrote:Ne nisu. Samo je Otac dobar.red wolf wrote:Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...kserks_ wrote:ovo me podsijetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinjered wolf wrote:Poanta je sljedeća...Na zlo morate uvijek odgovoriti dobrim...Nemojte hraniti zlo...
Životinje imaju program koji slijede...I zato nisu zapravo ni loše ni dobre...One su ono što jesu...No, ljudi imaju razum, a dobrovoljno ga prihvačaju ili odbijaju...danni1 wrote:Zašto ? I životinje se ubijaju međusobno ubijaju različite vrste pa i ljude.Po čemu zaključuješ da su dobre?red wolf wrote:Točno, samo je Otac dobar...U onom duhovnom smislu...No, životinje su dobre u usporedbi s vama ljudima...danni1 wrote:Ne nisu. Samo je Otac dobar.red wolf wrote:Ne. životinje su dobre...Kad ste ih već zarobili, onda ih hranite barem...kserks_ wrote:
ovo me podsijetilo na one znakove upozorenja u ZOO-u ...ne hranite životinje
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» ''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona
» Ubojica s Floride je neonacista
» Neonacista iz Amerike se odomacio u Beogradu
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» Ludilo u Splitu: Pogledajte kako tulumari posada američkog nosača aviona