Dan bez mobitela u prometu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dan bez mobitela u prometu
... onda se duboko pogledaju u oči i na kraju se skupa odvezu u prekrasni sutonNoor wrote:možeš, al mislim da više vole lijep zagonetan osmjeh, to ih uvijek razoruža
mislim da konzumiraš previše ljubića i romantičnih filmova
neva- Posts : 4367
2014-04-12
zašto ne? slaba su ti?kserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
osim toga, ne obračunavamo se, zašto vi muški mislite da se mi stalno hoćemo tući u ringu punom blata? i u mokrim majicama?
2014-04-12
nema ni potrebe ni za kakvim obračunom, opusti se, petak je navečerkserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
ma izazivaju chick fight...banda jednaNeve wrote:zašto ne? slaba su ti?kserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
osim toga, ne obračunavamo se, zašto vi muški mislite da se mi stalno hoćemo tući u ringu punom blata? i u mokrim majicama?
nevjerojatno koliko to vole
Last edited by Noor on 20/10/2017, 22:49; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
što misliš, jel' to njegov wishful thinking ili se ozbiljno zabrinuo za sebe?Noor wrote:nema ni potrebe ni za kakvim obračunom, opusti se, petak je navečerkserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
2014-04-12
jbg, s tobom sam to već obavila.. jedino da privede, ne znam, Triny ili neku druguNoor wrote:ma izazivaju chick fight...banda jedna
2014-04-12
ček da razmislimNeve wrote:što misliš, jel' to njegov wishful thinking ili se ozbiljno zabrinuo za sebe?Noor wrote:nema ni potrebe ni za kakvim obračunom, opusti se, petak je navečerkserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
ovo drugo nije.
hvala ti što si posebno došla, da mi objasniš što je noor mislila. hvala na briziNeve wrote:zašto ne? slaba su ti?kserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
nadalje niti sam na tržištu, niti kuvam ikoga. tako chill.
Gost- Guest
i trajalo je dugo dugo u noć...svi su se razišli i napustili poprište, a mi smo ustrajale, dok nismo pozaspaleNeve wrote:jbg, s tobom sam to već obavila.. jedino da privede, ne znam, Triny ili neku druguNoor wrote:ma izazivaju chick fight...banda jedna
Triny se ne usudi fajtati, samo voli gristi po petama.
2017-10-06
između ostaloga mislim da je neve malo ljubomora na noor , misli da joj noor otima pažnju forumaša, tko bi to razumija.
Last edited by kserks_ on 20/10/2017, 23:00; edited 1 time in total
Gost- Guest
easy, easy....neve i ja se šalimokserks_ wrote:hvala ti što si posebno došla, da mi objasniš što je noor mislila. hvala na briziNeve wrote:zašto ne? slaba su ti?kserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
NHF
2017-10-06
pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temamakserks_ wrote:hvala ti što si posebno došla, da mi objasniš što je noor mislila. hvala na brizi
i zar sam te kuvala ili zaproslila, pa mi sad objašnjavaš da si zauzet i sve? :D tako chill ti
2014-04-12
ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temamakserks_ wrote:hvala ti što si posebno došla, da mi objasniš što je noor mislila. hvala na brizi
i zar sam te kuvala ili zaproslila, pa mi sad objašnjavaš da si zauzet i sve? :D tako chill ti
Gost- Guest
aww toliko mi je do pažnje forumaša da se danonoćno trudim oko njih tu po forumu... ni noću ne spavamkserks_ wrote:između ostaloga mislim da je neve malo ljubomora na noor , misli da joj noor otima pažnju forumaša, tko bi to razumija.
2014-04-12
ajde, malo prašinice neće te ubit'kserks_ wrote:ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temama
2014-04-12
a valjdaNeve wrote:ajde, malo prašinice neće te ubit'kserks_ wrote:ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temama
Gost- Guest
vidiš ti njega.. a baš sam maloprije na jukebox stavila ovoNoor wrote:easy, easy....neve i ja se šalimo
NHF
2014-04-12
držžž se kserksoookserks_ wrote:a valjdaNeve wrote:ajde, malo prašinice neće te ubit'
djelujemo ti opasno?
2014-04-12
Noor wrote:easy, easy....neve i ja se šalimokserks_ wrote:hvala ti što si posebno došla, da mi objasniš što je noor mislila. hvala na briziNeve wrote:zašto ne? slaba su ti?kserks_ wrote:Molim da se ne obračunavate preko mojih leđa.
NHF
ma daj, slobodno se vi...to što već radite
Gost- Guest
Neve wrote:vidiš ti njega.. a baš sam maloprije na jukebox stavila ovoNoor wrote:easy, easy....neve i ja se šalimo
NHF
samo si zacoprala
a bemu..malo sam se zanijela , sad morate bacit' neki kontra-spellNoor wrote:
samo si zacoprala
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žene u prometu..
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
Page 5 of 6