Dan bez mobitela u prometu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dan bez mobitela u prometu
a bemu..malo sam se zanijela , sad morate bacit' neki kontra-spellNoor wrote:
samo si zacoprala
neva- Posts : 4367
2014-04-12
eh, kad nije vidio što je prava chick fight prašina...da prašina, pustinjska pješčana olujaNeve wrote:ajde, malo prašinice neće te ubit'kserks_ wrote:ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temama
i zar sam te kuvala ili zaproslila, pa mi sad objašnjavaš da si zauzet i sve? :D tako chill ti
eno, stavila sam...samo da ne ode jope ukrivoNeve wrote:a bemu..malo sam se zanijela , sad morate bacit' neki kontra-spellNoor wrote:
samo si zacoprala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa evo, pokušavamo u trenucima besposlice malo zabaviti sebe i tebe.. onako usput, nije da si bitankserks_ wrote:
ma daj, slobodno se vi...to što već radite
2014-04-12
sjećamo se s nostalgijomNoor wrote:eh, kad nije vidio što je prava chick fight prašina...da prašina, pustinjska pješčana olujaNeve wrote:ajde, malo prašinice neće te ubit'kserks_ wrote:ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temama
i zar sam te kuvala ili zaproslila, pa mi sad objašnjavaš da si zauzet i sve? :D tako chill ti
2014-04-12
cijelo vrime se pitam tko se to VI, nije da me zanima,ali onoNeve wrote:pa evo, pokušavamo u trenucima besposlice malo zabaviti sebe i tebe.. onako usput, nije da si bitankserks_ wrote:
ma daj, slobodno se vi...to što već radite
Gost- Guest
dosta je meni oluja u životuNoor wrote:eh, kad nije vidio što je prava chick fight prašina...da prašina, pustinjska pješčana olujaNeve wrote:ajde, malo prašinice neće te ubit'kserks_ wrote:ne znam ja ništa digla se prašina bilaNeve wrote:pa nisam posebno došla zbog vašeg veličanstva, nego da odgovorim na pp-e i malo prošvrljam po temama
Gost- Guest
pa ja kao ja i noorka kao noorka=mikserks_ wrote:cijelo vrime se pitam tko se to VI, nije da me zanima,ali onoNeve wrote:pa evo, pokušavamo u trenucima besposlice malo zabaviti sebe i tebe.. onako usput, nije da si bitan
zanimalo te ili ne, sad znaš
2014-04-12
ne, ne mogu mi ništa, ne mogu mi ništakserks_ wrote:dosta je meni oluja u životu
sve prirodne sile i sav njihov bijes
ne mogu mi ništa ni žega ni kiša
na krilima vjetra ja nastavljam ples
2014-04-12
aha ti si njena glasnogovornica, pa mi objašnjavaš njene misli, da se ja ne bi zabunija nešto...koji altruizamNeve wrote:pa ja kao ja i noorka kao noorka=mikserks_ wrote:cijelo vrime se pitam tko se to VI, nije da me zanima,ali onoNeve wrote:pa evo, pokušavamo u trenucima besposlice malo zabaviti sebe i tebe.. onako usput, nije da si bitan
zanimalo te ili ne, sad znaš
hvala
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ljudi......
Gost- Guest
đizs, pričam s njim 5 minuta i već zove upomoć
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žene u prometu..
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
Page 6 of 6