Dan bez mobitela u prometu
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Dan bez mobitela u prometu
http://danbezmobitelauprometu.uhms.hr/
91 % vozača u Hrvatskoj koristi mobitel u vožnji
33 % biciklista s mobitelom pedalira
50 % pješaka koristi mobitel dok prelazi cestu
hvale vrijedna akcija jer ovo danas više nije normalno...
91 % vozača u Hrvatskoj koristi mobitel u vožnji
33 % biciklista s mobitelom pedalira
50 % pješaka koristi mobitel dok prelazi cestu
hvale vrijedna akcija jer ovo danas više nije normalno...
2016-01-25
Re: Dan bez mobitela u prometu
velik je postotak za vožnju, ja ne koristim nikad recimo, općenito ni na zvučnik ne volim pričati i to iovak izbjegavam..
Pjesaci i biciklisti vise drze slusalice,od tel...time gube jedno culo i povecavaju si sansu da ih se pokupi..a biciklisti su posebna prica,tren su pjesaci,tren sudionici u prometu..
Gost- Guest
da, to mi nije nikad bilo jasno kad vidim lika na biciklu koji se vozi po cesti sa slušalicama u ušima...
Ne mogu vjerovat da postoji toliko idiota koji su spremni da ubiju sebe ili ne daj Boze drugoga zbog nekih 99% baljezgarija preko mobitela.
omni-
2014-04-12
Ja pricam dok vozim, nekad se i šminkam, mijenjam cipele u vožnji a znala sam citati ... tak da...a sto kažnjavaju?
Bolje im je da kriminalce hvataju...al dobro, tu nema kesa pa razumijem
Bolje im je da kriminalce hvataju...al dobro, tu nema kesa pa razumijem
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Telefoniram dok vozim i odgovaram na pozive ali ne idem na internet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa dobro, ni ja, to bi bilo previse..epikur37 wrote:Telefoniram dok vozim i odgovaram na pozive ali ne idem na internet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i dok sam već stajala na ugibalištu, odozada me puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
koju posluku porati?
Last edited by Noor on 20/10/2017, 13:37; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne jebem ni pol posto telefon u vožnji. dok vozim đubre zvoni i zvoni ... ma zvoni pička ti materina, tko te jebe.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Noor wrote:ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i onda me odozada puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
a je l'? daj samo javi gdje se krećeš ..... tek toliko da izbjegavam taj dio dok sam na cesti.
2017-10-12
siguran si dok vozim, viš da se zvizarije dešavaju kad stanemKavran wrote:Noor wrote:ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i onda me odozada puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
a je l'? daj samo javi gdje se krećeš ..... tek toliko da izbjegavam taj dio dok sam na cesti.
2017-10-06
Noor wrote:siguran si dok vozim, viš da se zvizarije dešavaju kad stanemKavran wrote:Noor wrote:ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i onda me odozada puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
čisto sumnjam da te puknuo zbog telefona ..... ako pogledam avatar ti.
2017-10-12
rekao je da je gledao u mob, mora da je bio prekrasanKavran wrote:Noor wrote:siguran si dok vozim, viš da se zvizarije dešavaju kad stanemKavran wrote:Noor wrote:ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i onda me odozada puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
2017-10-06
Noor wrote:rekao je da je gledao u mob, mora da je bio prekrasanKavran wrote:Noor wrote:siguran si dok vozim, viš da se zvizarije dešavaju kad stanemKavran wrote:Noor wrote:ja tijekom vožnje i pričam i pišem....i nikad ništa. lani sam odlučila ipak stati na jednom ugibalištu i odtelefonirati u miru, ne izazivajući opasnosti i onda me odozada puknuo tip koji je mislio napraviti isto.
koju posluku porati?
ili je peder.
2017-10-12
a ne znam, sjećam se da me zvao na ručak da izgladi situaciju...hehehe, al meni se žurilo pa ništa od togaKavran wrote:Noor wrote:rekao je da je gledao u mob, mora da je bio prekrasanKavran wrote:Noor wrote:siguran si dok vozim, viš da se zvizarije dešavaju kad stanemKavran wrote:
ili je peder(čina).
2017-10-06
neka mobitela ja dok vozim narucim na njega da me probudi kad se krivina priblizi
ovdje se to kaznjava sa $300 I uzima se 3 boda
ovdje se to kaznjava sa $300 I uzima se 3 boda
2014-04-19
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žene u prometu..
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
» DEKODIRANJE MOBITELA
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
Page 1 of 6