Centralni komitet komunističke partije Kine objavio plan za svjetsku dominaciju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Centralni komitet komunističke partije Kine objavio plan za svjetsku dominaciju
kina prska
Last edited by Pinochet on 20/10/2017, 06:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Centralni komitet komunističke partije Kine objavio plan za svjetsku dominaciju
inače autor ovoga članka na indexu,
Gordan Duhaček: Moja prednost je što sam peder
KOMENTAR GORDANA DUHAČEKA Otvoreno pismo ... - Tportal
2. ruj 2015. - obraćam vam se na ovaj način jer sve upućuje na to kako ću na nadolazećim parlamentarnim izborima svoj glas dati Radničkoj fronti.
Gordan Duhaček: Moja prednost je što sam peder
KOMENTAR GORDANA DUHAČEKA Otvoreno pismo ... - Tportal
2. ruj 2015. - obraćam vam se na ovaj način jer sve upućuje na to kako ću na nadolazećim parlamentarnim izborima svoj glas dati Radničkoj fronti.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sudbina provincije
što je to neoliberalizam? može li mi netko dati definiciju toga? što je to neoliberalizam epikur?
jel to ovo?
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20342-baustelci-dolaze[/quote]
Guest- Guest
Ajme, dobro to sam se šalio, ne moraš se odmah hvatati za svaku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma neman me par dana, na PCu , pa moran postaviti obranu :D tko će tipkati na mobitelu, to je samo za kratke komentare
Guest- Guest
to se slažem, mobitel nije za forumanje.
Evo petak radnom narodu RH, radniku i seljaku želim ugodan i odmoran vikend :)
Evo petak radnom narodu RH, radniku i seljaku želim ugodan i odmoran vikend :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
stediti na radnciima koji rintaju fizikaliju..bar si ti bosanaci trebao bi znati kako je raditi na građevini
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A kako je? Ništa posebno.vuksadinare wrote:stediti na radnciima koji rintaju fizikaliju..bar si ti bosanaci trebao bi znati kako je raditi na građevini
Trupci koje građevina ne zanima samo zuje okolo i čekaju da prođe vrijeme i sve im je teško.
I onako ti je kako dogovoriš sa gazdom. Znači satnica mi je toliko i tioliko. Oćeš dobro. Nećeš,ne moraš,isdemo dalje.
Radnika treba i uvijek ćeš naći gazdu koji će ti dati zadovoljavajuću dnevnicu.
Ja kao radnik imam istu dnevnicu kao i neki ,ajmo reći majstori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ka'k ti radis fizikaliju a u mirovini si?...da nisi slucajno u invalidskojjastreb wrote:A kako je? Ništa posebno.vuksadinare wrote:stediti na radnciima koji rintaju fizikaliju..bar si ti bosanaci trebao bi znati kako je raditi na građevini
Trupci koje građevina ne zanima samo zuje okolo i čekaju da prođe vrijeme i sve im je teško.
I onako ti je kako dogovoriš sa gazdom. Znači satnica mi je toliko i tioliko. Oćeš dobro. Nećeš,ne moraš,isdemo dalje.
2015-09-08
Nebitno. Bitno je da se radi. Da sam u invalidskoj ne bih mogao bit na građevini. Bauštela traži zdrave i jake ljude.vuksadinare wrote:ka'k ti radis fizikaliju a u mirovini si?...da nisi slucajno u invalidskojjastreb wrote:A kako je? Ništa posebno.vuksadinare wrote:stediti na radnciima koji rintaju fizikaliju..bar si ti bosanaci trebao bi znati kako je raditi na građevini
A nisam ni od onih koji su u penziju otišli na račun ludila,tzv PTSP,koji ustvari i ne postoji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa zbog cega si u mirovini sa 45?..niej vrag da imas staz od 40 godina....sto si poceo raditi sa pet?jastreb wrote:Nebitno. Bitno je da se radi. Da sam u invalidskoj ne bih mogao bit na građevini. Bauštela traži zdrave i jake ljude.vuksadinare wrote:ka'k ti radis fizikaliju a u mirovini si?...da nisi slucajno u invalidskojjastreb wrote:A kako je? Ništa posebno.vuksadinare wrote:stediti na radnciima koji rintaju fizikaliju..bar si ti bosanaci trebao bi znati kako je raditi na građevini
A nisam ni od onih koji su u penziju otišli na račun ludila,tzv PTSP,koji ustvari i ne postoji.
2015-09-08
da nisi mozda bio drot?
2015-09-08
i to mu cilj?!mamin sin wrote:Veća uloga državnih firmi u ekonomiji
“Kina i cijeli svijet se upravo nalaze usred dubokih i kompleksnih promjena. Kina je u važnom periodu strateške prilike za razvoj. Mogućnosti su dobre, ali su i izazovi veliki”, rekao je Xi Jinping u govoru u kojemu je najavio i kako će država kroz svoje firme više utjecati na održavanje stalnog, ali umjerenog ekonomskog rasta. Cilj je i u sljedećih godina ojačati utjecaj Komunističke partije u kineskom društvu, kao i povećati trošenje na vojsku. To znači i da kineski komunisti ne namjeravaju dati još veći prostor tržišnoj ekonomiji u odnosu na onaj koji već ima u kineskom društvu, pa zapadni analitičari predviđaju da će slobodno tržište u Kini biti “unutar zlatnog kaveza”, kako je za Bloomberg izjavio stručnjak za Kinu Jude Blanchette.
Xi Jinping, kojega je The Economist upravo na novoj naslovnici proglasio najmoćnijim čovjekom na svijetu, najavio je kako će do 2050. Kina postati “veličanstvena moderna socijalistička država”, u kojoj će se poštovati vladavina zakona, brinut će se o ekologiji i čistom okolišu, još više će se povećati srednja klasa, smanjiti razlike u standardu između urbanih i ruralnih dijelova zemlje, masovno proširiti svima dostupan javni prijevoz itd.
nista multikulturalizam, ljucka prava, gej prava, zenska prava, crnacka prava, diversity, inclusivity, soros, izbjeglice..altruizam?!
Nista?
Ma bjaaazi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kako jedna stranka uništi jednu civilizaciju, a sve u svrhu kratkoročnog skupljanja glasova da bi se vladalo 4 godine. kako je demokracija manjkava.prckov wrote:i to mu cilj?!mamin sin wrote:Veća uloga državnih firmi u ekonomiji
“Kina i cijeli svijet se upravo nalaze usred dubokih i kompleksnih promjena. Kina je u važnom periodu strateške prilike za razvoj. Mogućnosti su dobre, ali su i izazovi veliki”, rekao je Xi Jinping u govoru u kojemu je najavio i kako će država kroz svoje firme više utjecati na održavanje stalnog, ali umjerenog ekonomskog rasta. Cilj je i u sljedećih godina ojačati utjecaj Komunističke partije u kineskom društvu, kao i povećati trošenje na vojsku. To znači i da kineski komunisti ne namjeravaju dati još veći prostor tržišnoj ekonomiji u odnosu na onaj koji već ima u kineskom društvu, pa zapadni analitičari predviđaju da će slobodno tržište u Kini biti “unutar zlatnog kaveza”, kako je za Bloomberg izjavio stručnjak za Kinu Jude Blanchette.
Xi Jinping, kojega je The Economist upravo na novoj naslovnici proglasio najmoćnijim čovjekom na svijetu, najavio je kako će do 2050. Kina postati “veličanstvena moderna socijalistička država”, u kojoj će se poštovati vladavina zakona, brinut će se o ekologiji i čistom okolišu, još više će se povećati srednja klasa, smanjiti razlike u standardu između urbanih i ruralnih dijelova zemlje, masovno proširiti svima dostupan javni prijevoz itd.
nista multikulturalizam, ljucka prava, gej prava, zenska prava, crnacka prava, diversity, inclusivity, soros, izbjeglice..altruizam?!
Nista?
Ma bjaaazi
Gost- Guest
da, samo bojim se da oni ne igraju na to "4 godine"kserks_ wrote:kako jedna stranka uništi jednu civilizaciju, a sve u svrhu kratkoročnog skupljanja glasova da bi se vladalo 4 godine. kako je demokracija manjkava.prckov wrote:i to mu cilj?!mamin sin wrote:Veća uloga državnih firmi u ekonomiji
Nista?
Ma bjaaazi
ambiciozna je to stoka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mutava baštarda wrote:
Između seronja iz amerike i seronja iz kine, draže su mi američke seronje.
I meni, Kinezi su četnici, a Ameri ne.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britanskia profesorica, clanica komunisticke partije, imenovana za predsjedateljicu savjetodavne skupine WHO-a
» Kovacevic nakon presude ESLJP-a:''Otvoreno pitam Grbina,Tomasevica,Kekin,Peovicku da li ce se distancirat od Komunisticke partije"'
» HDZjot objavio plan oko stanogradnje/najma ako dobije izbore
» KP Kine postavila novi petogodišnji plan - nastavak liberalizacije i stabilni rast
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
» Kovacevic nakon presude ESLJP-a:''Otvoreno pitam Grbina,Tomasevica,Kekin,Peovicku da li ce se distancirat od Komunisticke partije"'
» HDZjot objavio plan oko stanogradnje/najma ako dobije izbore
» KP Kine postavila novi petogodišnji plan - nastavak liberalizacije i stabilni rast
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
Page 3 of 3