Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
melkior wrote:Ovo je prestrašno za sve u Hrvatskoj, nemam kredit, ali odavde treba bježati što dalje i što prije. Ovo je svinjarija teška, ni do sada Ustavni sud nije u pravosudnim krugovima uživao nekakav ozbiljan respekt, ali sada me doista sram vlastite struke, a prije svega, načina i kriterija koga se sve i kako bira u tu instituciju. Za početak, ovo je čisti zelenaški ugovor, tim više jer građanin nije uopće u situaciji da može pregovarati o uvjetima pod kojima će sklopiti ugovor o kreditu. U ovakvim izmijenjenim okolnostima, gotovo svaki ugovor o kreditu bi trebalo smatrati zelenaškim, odnosno ništetnim. Ovo je jebeni reket kakvog nema niti u jednoj zemlji Europe, Europe a ne članici EU-a. Sramim se što sam pravnik, sramim se vlastite struke, još kad su krenuli s legalizacijom pederskih brakova u Americi, preko kafkijanskih presuda hrvatskog pravosuđa, svih političkih afera koje su s vremenom postale pravosudne trakavice i razvlače se godinama, bez kraja i konca. Ovo je prejebeno strašno, čak i meni koji svaki dan radim na postupcima ovrha i naplatama potraživanja i činim sve, i prilično sam uspješan u tome, da naplatim potraživanja, ali ovo mi se jednostavno gadi. Kako itko može u ovoj jebenoj zemlji smatrati da će mu dugoročno ići dobro ako svima oko njega ide loše? Ovakvu razinu kanibalizma i bešćutnosti s jedne strane, te neodgovornosti institucija s druge strane trebalo bi proučavati kao eklatantan primjer zločina protiv čovječnostiRayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/512689/digli-ste-kredit-ajme-vama-umjesto-trecine-primanja-banke-od-sad-plijene--sve
istina.....
Istina je također da ako se baš mora dizati kredit, da nikada ne izabere ono što bankar preporučuje. Ljudi s kojima se dogovora su savjetovani da guraju vrste kredita koji su najpovoljniji za banku, a ne za građane.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
I tako im i triba, to su sve glumci i glumice
Dobro je Levy to objasnio, mene da lopov vidi dat će mi pet kuna za šišanje
Ovi glume neki kurac a sve na kredit koji nemogu otplatit
Ja ne glumim ništa šta više teški odrpanac
Ali istina je
Drukčija
Dobro je Levy to objasnio, mene da lopov vidi dat će mi pet kuna za šišanje
Ovi glume neki kurac a sve na kredit koji nemogu otplatit
Ja ne glumim ništa šta više teški odrpanac
Ali istina je
Drukčija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad ću vam objasnit koliki sam odrpanac
Imam jedne Lewis hlače, kupio ih prije pet godina, patike isto
Nedavno dobio original addidas paše mi broj, nošene godinu dana, poklon
A priko trideset tisuća kuna na kartici
Niks dugova i kredi
Sve Keš
Stanovi, auto
Čista lova
A odrpanac
Niks dugova i kredi
Sve Keš
Stanovi, auto
Čista lova
A odrpanac
2014-04-11
jest da je puno, ali kad je dizala kredu, muž je bio živ i bile su dvije plaće u kući, valjda im se uklapalo nekako u budžetRayMabus wrote:Ja znam hrpu ljudi koji uzmu kredit ali to je mali kredit i krajnje nužno i za nešto korisno i znaju da će ga oplatit
Čoviće mi ovdje pričamo o nekom tko je uzela kredit mjesec ratu četiri tisuće kuna
Alo Alo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja bi neka dignu kamatu na 3-4% I meni ok...jer je uredu da i ja zaradim na svom novcu..
Gost- Guest
I onda će ovakvi koji su u biti sirotinja i dužničko ropstvo sutra moje djete u vrtiću zvat lidlići
Daj bježi
Daj bježi
2014-04-11
ma nemoj majke tiNoor wrote:jest da je puno, ali kad je dizala kredu, muž je bio živ i bile su dvije plaće u kući, valjda im se uklapalo nekako u budžetRayMabus wrote:Ja znam hrpu ljudi koji uzmu kredit ali to je mali kredit i krajnje nužno i za nešto korisno i znaju da će ga oplatit
Čoviće mi ovdje pričamo o nekom tko je uzela kredit mjesec ratu četiri tisuće kuna
Alo Alo
A jel ti vidiš koliko je to arogantno
Znači za tri godine će biti ko i sada
Gdje to piše
2014-04-11
to je do bolaRayMabus wrote:ma nemoj majke tiNoor wrote:jest da je puno, ali kad je dizala kredu, muž je bio živ i bile su dvije plaće u kući, valjda im se uklapalo nekako u budžetRayMabus wrote:Ja znam hrpu ljudi koji uzmu kredit ali to je mali kredit i krajnje nužno i za nešto korisno i znaju da će ga oplatit
Alo Alo
Gdje to piše
Umišljeno
Arogantno
Glupo
2014-04-11
aj sad malo da spustimo loptu na tlo... nije problem u dizanju kredita, a nije niti bi trebao biti problem ni rješavanje situacije kad nisi u mogućnosti dalje plaćati kredit za kuću ili stan... naime kad više nisi u stanju plaćati ratu kredita prebij kredit sa stanom ili kućom i to je to... ako ima još kakve razlike plus ili minus doplati ili uzmi resto i idemo dalje... evo frend mi u njemačkoj sa curom ušao u neku shemu otkupa stana i jedno 3 godine su bili zajedno i plaćali stan dok se nisu razjebali... nakon tog on nije mogao sam plaćati rats i riješio stan pokrio kredit i ošo za norvešku... jebo stan, jebo kredit nas ubi ovaj naš mentalni sklop... jedina kuća koja će zasigurno biti naša bez da će nas puno brinuti otplata je komad ledine iznad naših glava... ;)
2015-08-08
oprosti, nisam shvatila što želiš rećiRayMabus wrote:ma nemoj majke tiNoor wrote:jest da je puno, ali kad je dizala kredu, muž je bio živ i bile su dvije plaće u kući, valjda im se uklapalo nekako u budžetRayMabus wrote:Ja znam hrpu ljudi koji uzmu kredit ali to je mali kredit i krajnje nužno i za nešto korisno i znaju da će ga oplatit
Alo Alo
Gdje to piše
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imo bi ti kurac tri stana da morati porez na nekretnine... bi ti se goldcard brzo stanjila.... :)))))RayMabus wrote:Sad ću vam objasnit koliki sam odrpanac
Niks dugova i kredi
Sve Keš
Stanovi, auto
Čista lova
A odrpanac
2015-08-08
orion wrote:melkior wrote:Ovo je prestrašno za sve u Hrvatskoj, nemam kredit, ali odavde treba bježati što dalje i što prije. Ovo je svinjarija teška, ni do sada Ustavni sud nije u pravosudnim krugovima uživao nekakav ozbiljan respekt, ali sada me doista sram vlastite struke, a prije svega, načina i kriterija koga se sve i kako bira u tu instituciju. Za početak, ovo je čisti zelenaški ugovor, tim više jer građanin nije uopće u situaciji da može pregovarati o uvjetima pod kojima će sklopiti ugovor o kreditu. U ovakvim izmijenjenim okolnostima, gotovo svaki ugovor o kreditu bi trebalo smatrati zelenaškim, odnosno ništetnim. Ovo je jebeni reket kakvog nema niti u jednoj zemlji Europe, Europe a ne članici EU-a. Sramim se što sam pravnik, sramim se vlastite struke, još kad su krenuli s legalizacijom pederskih brakova u Americi, preko kafkijanskih presuda hrvatskog pravosuđa, svih političkih afera koje su s vremenom postale pravosudne trakavice i razvlače se godinama, bez kraja i konca. Ovo je prejebeno strašno, čak i meni koji svaki dan radim na postupcima ovrha i naplatama potraživanja i činim sve, i prilično sam uspješan u tome, da naplatim potraživanja, ali ovo mi se jednostavno gadi. Kako itko može u ovoj jebenoj zemlji smatrati da će mu dugoročno ići dobro ako svima oko njega ide loše? Ovakvu razinu kanibalizma i bešćutnosti s jedne strane, te neodgovornosti institucija s druge strane trebalo bi proučavati kao eklatantan primjer zločina protiv čovječnostiRayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/512689/digli-ste-kredit-ajme-vama-umjesto-trecine-primanja-banke-od-sad-plijene--sve
istina.....
Istina je također da ako se baš mora dizati kredit, da nikada ne izabere ono što bankar preporučuje. Ljudi s kojima se dogovora su savjetovani da guraju vrste kredita koji su najpovoljniji za banku, a ne za građane.
Da...tako je i mene bankarica zajebala prije desetak godina sugerirajuci da ni za zivu glavu ne uzimam u Svicarcima, mada su kamate na isti izazivale smjesak...
darth_vader-
2014-04-17
Samo 30 keka i to kuna...slabo s obzirom da glumiš Matana:)
Gost- Guest
melkior wrote:Ovo je prestrašno za sve u Hrvatskoj, nemam kredit, ali odavde treba bježati što dalje i što prije. Ovo je svinjarija teška, ni do sada Ustavni sud nije u pravosudnim krugovima uživao nekakav ozbiljan respekt, ali sada me doista sram vlastite struke, a prije svega, načina i kriterija koga se sve i kako bira u tu instituciju. Za početak, ovo je čisti zelenaški ugovor, tim više jer građanin nije uopće u situaciji da može pregovarati o uvjetima pod kojima će sklopiti ugovor o kreditu. U ovakvim izmijenjenim okolnostima, gotovo svaki ugovor o kreditu bi trebalo smatrati zelenaškim, odnosno ništetnim. Ovo je jebeni reket kakvog nema niti u jednoj zemlji Europe, Europe a ne članici EU-a. Sramim se što sam pravnik, sramim se vlastite struke, još kad su krenuli s legalizacijom pederskih brakova u Americi, preko kafkijanskih presuda hrvatskog pravosuđa, svih političkih afera koje su s vremenom postale pravosudne trakavice i razvlače se godinama, bez kraja i konca. Ovo je prejebeno strašno, čak i meni koji svaki dan radim na postupcima ovrha i naplatama potraživanja i činim sve, i prilično sam uspješan u tome, da naplatim potraživanja, ali ovo mi se jednostavno gadi. Kako itko može u ovoj jebenoj zemlji smatrati da će mu dugoročno ići dobro ako svima oko njega ide loše? Ovakvu razinu kanibalizma i bešćutnosti s jedne strane, te neodgovornosti institucija s druge strane trebalo bi proučavati kao eklatantan primjer zločina protiv čovječnostiRayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/512689/digli-ste-kredit-ajme-vama-umjesto-trecine-primanja-banke-od-sad-plijene--sve
darth_vader-
2014-04-17
Sad će fino svi dobit ovrhe na punu plaću
Tiš moje dijete nazivati Lidlići
Pun san ko brod, a ti si dužničko ropstvo
Tiš moje dijete nazivati Lidlići
Pun san ko brod, a ti si dužničko ropstvo
2014-04-11
Longi forma je bitna, omot i fjok, sadržaj nikog ne zanima, niti imaju kapaciteta za to...
Gost- Guest
ne glumim Matanakserks_ wrote:Samo 30 keka i to kuna...slabo s obzirom da glumiš Matana:)
2014-04-11
Malo frizurica i obleka neka i beres na svakom kantunu kako te pice prate...ubices neke dronjke nevidljiv si...hehe površnost
Last edited by kserks_ on 19/10/2017, 20:27; edited 1 time in total
Gost- Guest
Ima ih dovoljno oko meneRayMabus wrote:ne glumim Matanakserks_ wrote:Samo 30 keka i to kuna...slabo s obzirom da glumiš Matana:)
Mene samo pitaju za mišljenje
2014-04-11
Zato sam ja odavno shvatio,najbolje profitiras prodavanjem magle...:)
Gost- Guest
cijene intelekt i suradnjuRayMabus wrote:Ima ih dovoljno oko meneRayMabus wrote:ne glumim Matanakserks_ wrote:Samo 30 keka i to kuna...slabo s obzirom da glumiš Matana:)
Mene samo pitaju za mišljenje
Pitaju po slušaju
To dobro šta tvoj um kaže
Biznis SKLOPLJEN
2014-04-11
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Njemačke banke traže da ih financira država, kukaju da ne mogu bez rentijerstva
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
Page 5 of 8