Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
Sve neki pametnjakovići, ona pametna a svi ostali glupi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sora wrote:znaci konju?Leviathan2 wrote:pa ako ne das konju da jede on na kraju ugine,Totenkopf wrote:Pa zapravo, ako se plijeni čitava plaća, dug će prije bit vraćen, što je i dužniku u interesu...
Da se ne spominje kako se radi o dužnicima koji su izjave o zaplijeni plaće dragovoljno potpisali...
to bi otprilike bila druga strana medalje
Vise nismo ovce samo.
Sad smo i konji.
Jos malo pa magarad.
Pa leteći pingvini.
Pa žohari i muhe.
Sve samo ne ljudi. E . To je Vama vasa birba dala. Da ste hrpa budala.
baba ..... što god ločeš .... uzelo ti razum.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Prvo..ne dizes kredid ako nisi siguran da ces ga moci otplacivati..drugo,tko vas šiša,ako kredit dizete u RH...kao gradjani Unije,mozete dignuti kreditu u Svabiji,npr. sa uvjetima da se slatko nasmijes..RayMabus wrote:Pa eto diži kredit ko i ova, sad će morati dati tu nekretninu banci ako nema keša za vratit dug
Fino ode cijela plaća pa se ti jebi
Treće...trebas sve uvjete sitno printanim,procitati i razumiti,konsultirati odvjetnika,ako ti nes nije jasno..
cetvrto,ne dizes kredit veci ,ako ti je platja mizerna...u smislu.."SNAĆU SE JA VEC ZA RATU KREDITA.."
petto..prvo sracunaj sve druge troskove,reziske i zivotne..
šeststo.. dizi u visini maksimum 4vrtine platje..
Ocajnici se cak obracaju svojim gazdama u firmi ili direktorima da se frizira visina platje,kako bi se dobio kredit..kasnije sranje i onda Banke krive...
Meni su banke OKE sasma..oba kredita imaju nalog da se samonaplacuju sa racuna mojega...mda..
Guest- Guest
Jbg netko drugi je isto diga stambeni kredit ali puno manji i garsonjerica u predgrađu i uredno plaća
Ova bi dvosobni u centru grada
Pohlepice mojau
Pohlepice mojau
2014-04-11
RayMabus wrote:Jbg netko drugi je isto diga stambeni kredit ali puno manji i garsonjerica u predgrađu i uredno plaća
Pohlepice mojau
Upravo tako..ili uzmes kutju u nekom manjem selu,u biti puno bolje za zivjeti,jer imas mira,nema prometa i zelenis je oko tebe,a cijene bitno nize..samo se budale trpaju u grad..
Guest- Guest
kad bi si mogla kupiti nekoga da umjesto mene otplaćuje kredu, mam bi ga digla .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Pa ol nije lakše udat se za nekog tko ih ima, ja ih imam četri u krugu pet kilometara, par stotina metara od mora, petnajst minuta vožnje do centra grada
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ol nije lakše udat se za nekog tko ih ima, ja ih imam četri u krugu pet kilometara, par stotina metara od mora, petnajst minuta vožnje do centra grada
ja nako općenito, npr. za pametni auto - pošto ne volim voziti trebao bi mi jedan /ili dva/ koji rade na pogled - još bolje da čitaju misli.
2017-06-06
Inaće ove žalopojke kako nemaju di stat mi idu na kurac, sve bi u grad il penthouse uz more
Život na visokoj nozi
Ima oko Splita lokacija koliko oš samo je nebi ja tamo
A onda nemoj srat
Život na visokoj nozi
Ima oko Splita lokacija koliko oš samo je nebi ja tamo
A onda nemoj srat
2014-04-11
A najgore je što ljudi nasjedaju na ovakve priče
Znate gdje joj je stan
U gradu
To je kupljeno prije deset godina
Dvosobni naravno
Jadna ona
2014-04-11
6 milijardi kuna potraživanja samo u 6 mjeseci ove godine su banke prodale..gamad balkanska se navikla ne vracat posuđeni novac...
Gost- Guest
Ovo je prestrašno za sve u Hrvatskoj, nemam kredit, ali odavde treba bježati što dalje i što prije. Ovo je svinjarija teška, ni do sada Ustavni sud nije u pravosudnim krugovima uživao nekakav ozbiljan respekt, ali sada me doista sram vlastite struke, a prije svega, načina i kriterija koga se sve i kako bira u tu instituciju. Za početak, ovo je čisti zelenaški ugovor, tim više jer građanin nije uopće u situaciji da može pregovarati o uvjetima pod kojima će sklopiti ugovor o kreditu. U ovakvim izmijenjenim okolnostima, gotovo svaki ugovor o kreditu bi trebalo smatrati zelenaškim, odnosno ništetnim. Ovo je jebeni reket kakvog nema niti u jednoj zemlji Europe, Europe a ne članici EU-a. Sramim se što sam pravnik, sramim se vlastite struke, još kad su krenuli s legalizacijom pederskih brakova u Americi, preko kafkijanskih presuda hrvatskog pravosuđa, svih političkih afera koje su s vremenom postale pravosudne trakavice i razvlače se godinama, bez kraja i konca. Ovo je prejebeno strašno, čak i meni koji svaki dan radim na postupcima ovrha i naplatama potraživanja i činim sve, i prilično sam uspješan u tome, da naplatim potraživanja, ali ovo mi se jednostavno gadi. Kako itko može u ovoj jebenoj zemlji smatrati da će mu dugoročno ići dobro ako svima oko njega ide loše? Ovakvu razinu kanibalizma i bešćutnosti s jedne strane, te neodgovornosti institucija s druge strane trebalo bi proučavati kao eklatantan primjer zločina protiv čovječnostiRayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/512689/digli-ste-kredit-ajme-vama-umjesto-trecine-primanja-banke-od-sad-plijene--sve
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
e pa neka su, sad će netko drugi to počistitkserks_ wrote:6 milijardi kuna potraživanja samo u 6 mjeseci ove godine su banke prodale..gamad balkanska se navikla ne vracat posuđeni novac...
2014-04-11
S obzirom da su banke prodale u 2.5 godine gotovo 23 milijarde kuna nenaplativih kredita, nije ni čudno da se žele zaštiti...a novac koji ne vraćate nije bancin, nego od vašeg susida Mate...znam, zašto bi Mate ima , treba mu ukrast na prevaru...jalnusi,zato i propadate...
Gost- Guest
S obzirom da su banke prodale u 2.5 godine gotovo 23 milijarde kuna nenaplativih kredita, nije ni čudno da se žele zaštiti...a novac koji ne vraćate Nije bancin,nego od vašeg susida Mate...znam, zašto bi Mate ima , treba mu ukrast na prevaru...jalnusi,zato i propadate...
Last edited by kserks_ on Thu 19 Oct - 21:09; edited 1 time in total
Gost- Guest
naravnokserks_ wrote:S obzirom da su banke prodale u 2.5 godine gotovo 23 milijarde kuna nenaplativih kredita, nije ni čudno da se žele zaštiti...a novac koji ne vraćate nije bancin, nego od vašeg susida Mate...znam, zašto bi Mate ima , treba mu ukrast na prevaru...jalnusi,zato i propadate...
Ali sad će sve doći na naplatu
2014-04-11
Ja znam hrpu ljudi koji uzmu kredit ali to je mali kredit i krajnje nužno i za nešto korisno i znaju da će ga oplatit
Čoviće mi ovdje pričamo o nekom tko je uzela kredit mjesec ratu četiri tisuće kuna
Alo Alo
Čoviće mi ovdje pričamo o nekom tko je uzela kredit mjesec ratu četiri tisuće kuna
Alo Alo
2014-04-11
Oko trećine dižu kredite sa namjerom da ih ne vrate, oko trećine idu maksimalistički i zaboli ih kurac sto ce biti, te zadnja trećina koja je spletom okolnosti popušila poslove i nisu u mogucnosti da vraćaju kredu...
Gost- Guest
sad će im ovrhe na plaće a oni nek u zelenaša prosuđuju pa s njima raspravekserks_ wrote:Oko trećine dižu kredite sa namjerom da ih ne vrate, oko trećine idu maksimalistički i zaboli ih kurac sto ce biti, te zadnja trećina koja je spletom okolnosti popušila poslove i nisu u mogucnosti da vraćaju kredu...
2014-04-11
melkior wrote:Ovo je prestrašno za sve u Hrvatskoj, nemam kredit, ali odavde treba bježati što dalje i što prije. Ovo je svinjarija teška, ni do sada Ustavni sud nije u pravosudnim krugovima uživao nekakav ozbiljan respekt, ali sada me doista sram vlastite struke, a prije svega, načina i kriterija koga se sve i kako bira u tu instituciju. Za početak, ovo je čisti zelenaški ugovor, tim više jer građanin nije uopće u situaciji da može pregovarati o uvjetima pod kojima će sklopiti ugovor o kreditu. U ovakvim izmijenjenim okolnostima, gotovo svaki ugovor o kreditu bi trebalo smatrati zelenaškim, odnosno ništetnim. Ovo je jebeni reket kakvog nema niti u jednoj zemlji Europe, Europe a ne članici EU-a. Sramim se što sam pravnik, sramim se vlastite struke, još kad su krenuli s legalizacijom pederskih brakova u Americi, preko kafkijanskih presuda hrvatskog pravosuđa, svih političkih afera koje su s vremenom postale pravosudne trakavice i razvlače se godinama, bez kraja i konca. Ovo je prejebeno strašno, čak i meni koji svaki dan radim na postupcima ovrha i naplatama potraživanja i činim sve, i prilično sam uspješan u tome, da naplatim potraživanja, ali ovo mi se jednostavno gadi. Kako itko može u ovoj jebenoj zemlji smatrati da će mu dugoročno ići dobro ako svima oko njega ide loše? Ovakvu razinu kanibalizma i bešćutnosti s jedne strane, te neodgovornosti institucija s druge strane trebalo bi proučavati kao eklatantan primjer zločina protiv čovječnostiRayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/512689/digli-ste-kredit-ajme-vama-umjesto-trecine-primanja-banke-od-sad-plijene--sve
istina.....
Istina je također da ako se baš mora dizati kredit, da nikada ne izabere ono što bankar preporučuje. Ljudi s kojima se dogovora su savjetovani da guraju vrste kredita koji su najpovoljniji za banku, a ne za građane.
2017-06-06
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Njemačke banke traže da ih financira država, kukaju da ne mogu bez rentijerstva
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
Page 4 of 8