Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Banke od sada mogu plijenit cijelu plaću
pa ako ne das konju da jede on na kraju ugine,Totenkopf wrote:Pa zapravo, ako se plijeni čitava plaća, dug će prije bit vraćen, što je i dužniku u interesu...
Da se ne spominje kako se radi o dužnicima koji su izjave o zaplijeni plaće dragovoljno potpisali...
to bi otprilike bila druga strana medalje
Mađarska je preuzela prvo postupke pred europskim sudovima prema bankama a na jraju donijela i zakon protiv ništetnih odredbi ugovora o kreditu. Ne znam da li radiš kazneno ali jako puno toga što si napisao blago rečeno ne stoji...Totenkopf wrote:Ma ok, ljudi jesu najebali realno, tečaj otišao gore, plaća nikakva ili je nema, troškovi života visoki itd...RayMabus wrote:Malo je ona zagrizla više nego što može progutati, to je jedina istina ovdje
Ali nemoj me je*at s kuknjavom ako si kao punoljetna i poslovno sposobna osoba potpisala da ti se plijeni je*ena plaća...
Kermit-
2014-04-17
Pa europski sud je oglasio ništetnim cijelu ovrhu na temelju vjerodostojne isprave naravno zbog biznisa ovrha to ne vrijefi na teritoriju RH
Kermit-
2014-04-17
Pa di je mađarska a di smo mi...asilovski wrote:Mađarska je preuzela prvo postupke pred europskim sudovima prema bankama a na jraju donijela i zakon protiv ništetnih odredbi ugovora o kreditu. Ne znam da li radiš kazneno ali jako puno toga što si napisao blago rečeno ne stoji...Totenkopf wrote:Ma ok, ljudi jesu najebali realno, tečaj otišao gore, plaća nikakva ili je nema, troškovi života visoki itd...RayMabus wrote:Malo je ona zagrizla više nego što može progutati, to je jedina istina ovdje
Ali nemoj me je*at s kuknjavom ako si kao punoljetna i poslovno sposobna osoba potpisala da ti se plijeni je*ena plaća...
Kakvo kd?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ne ne dijelo nego pravo...Totenkopf wrote:Pa di je mađarska a di smo mi...asilovski wrote:Mađarska je preuzela prvo postupke pred europskim sudovima prema bankama a na jraju donijela i zakon protiv ništetnih odredbi ugovora o kreditu. Ne znam da li radiš kazneno ali jako puno toga što si napisao blago rečeno ne stoji...Totenkopf wrote:Ma ok, ljudi jesu najebali realno, tečaj otišao gore, plaća nikakva ili je nema, troškovi života visoki itd...RayMabus wrote:Malo je ona zagrizla više nego što može progutati, to je jedina istina ovdje
Kakvo kd?
Kermit-
2014-04-17
Kako god sad je novi zakon i fino ode cijela plaća i jbse
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Malo, otišlo sve u st, par što mi je ostalo od ranije...
Više i ne pratim te sve izmjene i dopune...
Pratim kad mi treba ionako svakih 6 mjeseci mijenjajz sve redomTotenkopf wrote:Malo, otišlo sve u st, par što mi je ostalo od ranije...
Kermit-
2014-04-17
ja znam samo jedno, meni banke mogu popusit al doslovno,
ni zrna zhita bankarima
nemam racun, nemam stednu, nemam kredit, nemam nista sto bi me vezivalo s bankama, jedino kontakt sa novcarskim institucijama je odlazak na postu sa platnom listom po isplatu place, :D
hrpa me ljudi pita jesam li bedast, jesam dakako i s tim sam zadovoljan
kao nemos uzet auto na kredit, pa jebote auto od 2000 eura na kredit, to mogu platiti i keshovinom
al nemos kupit stan, jebote stan, imam 3 stana, jednu kucu i i sve keshovinom, koji ce mi kurac jos jedan stan
al opasno je nosit kesh lovu, moze te netko opljackat, koga mene, pa mene lopovi kad vide nude se da mi kupe sendwic
upickumaterinu i banke
tako vam i treba kad nemate strpljenja,
isprusi se onoliko koliko se mos pokrit, zas da ja strahujem oce li mi banka zakucat na vrata, nek mi popushe
ni zrna zhita bankarima
nemam racun, nemam stednu, nemam kredit, nemam nista sto bi me vezivalo s bankama, jedino kontakt sa novcarskim institucijama je odlazak na postu sa platnom listom po isplatu place, :D
hrpa me ljudi pita jesam li bedast, jesam dakako i s tim sam zadovoljan
kao nemos uzet auto na kredit, pa jebote auto od 2000 eura na kredit, to mogu platiti i keshovinom
al nemos kupit stan, jebote stan, imam 3 stana, jednu kucu i i sve keshovinom, koji ce mi kurac jos jedan stan
al opasno je nosit kesh lovu, moze te netko opljackat, koga mene, pa mene lopovi kad vide nude se da mi kupe sendwic
upickumaterinu i banke
tako vam i treba kad nemate strpljenja,
isprusi se onoliko koliko se mos pokrit, zas da ja strahujem oce li mi banka zakucat na vrata, nek mi popushe
2014-04-17
Eto Levy je sve objasnio
A meni iskreno rečeno ovakvi ko ova idu na pičkin živac
Glumi nešto a sve na kredit
Ja imam par stanova i niks kredita pa ne glumim ništa
A meni iskreno rečeno ovakvi ko ova idu na pičkin živac
Glumi nešto a sve na kredit
Ja imam par stanova i niks kredita pa ne glumim ništa
2014-04-11
To vam je gluma na kredit a bez pokrića
Pazi rata kredita od četr tisuće kuna, kao muž i ja
Pa da neznam koja primanja imam nebi na to pristao plus to stambeni krediti od tko zna koliko godina
Pazi rata kredita od četr tisuće kuna, kao muž i ja
Pa da neznam koja primanja imam nebi na to pristao plus to stambeni krediti od tko zna koliko godina
2014-04-11
znaci konju?Leviathan2 wrote:pa ako ne das konju da jede on na kraju ugine,Totenkopf wrote:Pa zapravo, ako se plijeni čitava plaća, dug će prije bit vraćen, što je i dužniku u interesu...
Da se ne spominje kako se radi o dužnicima koji su izjave o zaplijeni plaće dragovoljno potpisali...
Vise nismo ovce samo.
Sad smo i konji.
Jos malo pa magarad.
Pa leteći pingvini.
Pa žohari i muhe.
Sve samo ne ljudi. E . To je Vama vasa birba dala. Da ste hrpa budala.
Totenkopf wrote:Pa zapravo, ako se plijeni čitava plaća, dug će prije bit vraćen, što je i dužniku u interesu...
..... situacija ko sa ciganjskim konjem - taman kad ga nauče da ne jede on krepa ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ajd pucaj si u nogu i probaj se onda glasat ko zhabaSora wrote:znaci konju?Leviathan2 wrote:pa ako ne das konju da jede on na kraju ugine,Totenkopf wrote:Pa zapravo, ako se plijeni čitava plaća, dug će prije bit vraćen, što je i dužniku u interesu...
Vise nismo ovce samo.
Sad smo i konji.
Jos malo pa magarad.
Pa leteći pingvini.
Pa žohari i muhe.
Sve samo ne ljudi. E . To je Vama vasa birba dala. Da ste hrpa budala.
kru te jebo ideoloski
2014-04-11
Inaće su vam te priče kako ga je ona već dijelom otplatila pa je to njena lova pogrešno
Ona bi plaćala podstanarstvo
Znači treba i podstanarima onda da netko vrati lovu po toj logici
Ona bi plaćala podstanarstvo
Znači treba i podstanarima onda da netko vrati lovu po toj logici
2014-04-11
Znači netko uzme kredit dvije tisuće kuna mjesečno na dvadeset godina, prođe deset godina nema više odakle platit sad joj netko treba vratit pare
Pa bio bi Podstanar tih deset godina
Koji kurac sereš
Pa bio bi Podstanar tih deset godina
Koji kurac sereš
2014-04-11
jes' vidio čudo. digneš kredit, ne plaćaš ga i oni ti plijene plaću!??!
pa tko je to vidio?? toga u svijetu nema.
pa tko je to vidio?? toga u svijetu nema.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sve neki pametnjakovići, ona pametna a svi ostali glupi
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Njemačke banke traže da ih financira država, kukaju da ne mogu bez rentijerstva
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Komšić će se ponovo kandidirati za Predsjedništvo BiH: "Ne mogu sada stati"
» I stanovnici Arizone od sada se mogu voziti Uberovim samovozećim automobilom
Page 3 of 8