Vujošević šokirao Dodika(a i Srbiju):'Da,Srbija snosi najveću odgovornost što rat nije izbegnut'
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vujošević šokirao Dodika(a i Srbiju):'Da,Srbija snosi najveću odgovornost što rat nije izbegnut'
Bogic Bogicevic je svojim glasom sprijecio uvodjenje vanrednsog stanja i vojni udar koji se spremao...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Vujošević šokirao Dodika(a i Srbiju):'Da,Srbija snosi najveću odgovornost što rat nije izbegnut'
koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
2015-08-08
Čuj , čisto da te podsjetim , probaj se sjetiti tko bio legalno izabrana vlast ; Boljkovac, mesic, Manolić , Gregurić, Mateša Itd...tako da smaknuti njih i nije bila tako losa ideja kad bolje razmislimo :) sad bar ne bi gledali wc od zmijske koze Ive Todorić ... a mozda i bi u nekoj srpskoj varijantimichaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
Mislim podsjećam čisto da se ne sekiras ...:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to smo mi trebali riješiti 1993. ili 1995... ne sekiram se, neki dan me sin onako usput priupitao što mi to nismo sve potamanili kad je već bila prilika, tak da nije bed naići će oni s vremenom na pravu brezovu metlu....kaja wrote:Čuj , čisto da te podsjetim , probaj se sjetiti tko bio legalno izabrana vlast ; Boljkovac, mesic, Manolić , Gregurić, Mateša Itd...tako da smaknuti njih i nije bila tako losa ideja kad bolje razmislimo :) sad bar ne bi gledali wc od zmijske koze Ive Todorić ... a mozda i bi u nekoj srpskoj varijantimichaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
banditi koje si ti navela su u osnovi bili zainteresirani za golu pljačku (što ih naravno ne amnestira) ali banda koju sam ja spomenuo je imala u planu pobiti bar onoliko hrvata koliko su pobili nakon onog rata, ako ne i više... da su kojim slučajem naši ljudi ostali na okupiranim područjima mi bi mrtve brojali u desecima desetaka tisuća, gnojnice bi bile prevršene kostima naših ljudi...
2015-08-08
Neće stari , vječni su. Niste vi njih mogli rješiti , ne moze to ni Superman. Tak da, kako je tako je:). Hrvatsko vodstvo ti nije nikad u nikojoj varijanti za žaliti. E sad jedino je pitanje sta bi s ostalima napravio Slobo ili tako neki ludak , vjerojatno ništa dobro ..
2015-08-15
Vidi ovog klošara što se raspištoljio. Ja pričam o sprečavanju rata, ubijanja i stradanja a on bi da brani Tuđmana, Izetbegovića, Slobu i ostalu fukaru istu kao i on. Jebala te legalno izabrana vlast da te jebala. Stotine hiljda ubijeno i proterano da se nikada vrate, države pretvorene u kolonije na rubu propasti a on priča o legalizmu. E zato nam i treba ovo što smo prošli jer smo stoka za razliku od Kineza, naroda sa tradicijom od 5000 godina, koji su imali svoj Tjanmen a danas su najača ekonomija u svetu i budući vladari čovečanstva. A ovaj žali što više nije ubijao. Stoka bili, stoka ostali.michaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije Zvezda već FMP. Lako je otići na fajnal for i biti jednu loptu od finala? Lako je biti proglašen za najboljeg trenera Evrolige? Možda je vama lako kada ste preko politike i kriminalaca ugušili jedini pravi košarkaški klub u Srbiji i na njegovo mesto doveli Čovićevog i Vučićevog monstruma kojem se ne zna ni početak ni kraj. Ni ko je, ni šta je, ni odakle je.Serbinho-3 wrote:Vujosevic, lako je biti trener u zemlji gde nije bilo ozbiljnijeg kluba.
Kada je Zvezda krenula ozbiljnije, ovog udarila sujeta i poceo da divlja kao i za ovo sto divlja, jer je dobio sut nogu iz Srbije.
Prosecan trener misli da sve treba oko njega da se vrti.
2014-04-19
..e sad si ga ujebao totalka...ti za mir protiv ubijanaj a velis kako sipce treba..trc mrc prc...dzango wrote:Vidi ovog klošara što se raspištoljio. Ja pričam o sprečavanju rata, ubijanja i stradanja a on bi da brani Tuđmana, Izetbegovića, Slobu i ostalu fukaru istu kao i on. Jebala te legalno izabrana vlast da te jebala. Stotine hiljda ubijeno i proterano da se nikada vrate, države pretvorene u kolonije na rubu propasti a on priča o legalizmu. E zato nam i treba ovo što smo prošli jer smo stoka za razliku od Kineza, naroda sa tradicijom od 5000 godina, koji su imali svoj Tjanmen a danas su najača ekonomija u svetu i budući vladari čovečanstva. A ovaj žali što više nije ubijao. Stoka bili, stoka ostali.michaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Volim. Ali to su lične sklonosti. Neko voli alkohol, neko kocku...vuksadinare wrote:..e sad si ga ujebao totalka...ti za mir protiv ubijanaj a velis kako sipce treba..trc mrc prc...dzango wrote:Vidi ovog klošara što se raspištoljio. Ja pričam o sprečavanju rata, ubijanja i stradanja a on bi da brani Tuđmana, Izetbegovića, Slobu i ostalu fukaru istu kao i on. Jebala te legalno izabrana vlast da te jebala. Stotine hiljda ubijeno i proterano da se nikada vrate, države pretvorene u kolonije na rubu propasti a on priča o legalizmu. E zato nam i treba ovo što smo prošli jer smo stoka za razliku od Kineza, naroda sa tradicijom od 5000 godina, koji su imali svoj Tjanmen a danas su najača ekonomija u svetu i budući vladari čovečanstva. A ovaj žali što više nije ubijao. Stoka bili, stoka ostali.michaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
2014-04-19
daj mojmedzango wrote:Volim. Ali to su lične sklonosti. Neko voli alkohol, neko kocku...vuksadinare wrote:..e sad si ga ujebao totalka...ti za mir protiv ubijanaj a velis kako sipce treba..trc mrc prc...dzango wrote:Vidi ovog klošara što se raspištoljio. Ja pričam o sprečavanju rata, ubijanja i stradanja a on bi da brani Tuđmana, Izetbegovića, Slobu i ostalu fukaru istu kao i on. Jebala te legalno izabrana vlast da te jebala. Stotine hiljda ubijeno i proterano da se nikada vrate, države pretvorene u kolonije na rubu propasti a on priča o legalizmu. E zato nam i treba ovo što smo prošli jer smo stoka za razliku od Kineza, naroda sa tradicijom od 5000 godina, koji su imali svoj Tjanmen a danas su najača ekonomija u svetu i budući vladari čovečanstva. A ovaj žali što više nije ubijao. Stoka bili, stoka ostali.michaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
2015-09-08
Lepo vaspitavas decu... Pravi rvat...michaellcmacha wrote:to smo mi trebali riješiti 1993. ili 1995... ne sekiram se, neki dan me sin onako usput priupitao što mi to nismo sve potamanili kad je već bila prilika, tak da nije bed naići će oni s vremenom na pravu brezovu metlu....kaja wrote:Čuj , čisto da te podsjetim , probaj se sjetiti tko bio legalno izabrana vlast ; Boljkovac, mesic, Manolić , Gregurić, Mateša Itd...tako da smaknuti njih i nije bila tako losa ideja kad bolje razmislimo :) sad bar ne bi gledali wc od zmijske koze Ive Todorić ... a mozda i bi u nekoj srpskoj varijantimichaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
michaellcmacha wrote:to smo mi trebali riješiti 1993. ili 1995... ne sekiram se, neki dan me sin onako usput priupitao što mi to nismo sve potamanili kad je već bila prilika, tak da nije bed naići će oni s vremenom na pravu brezovu metlu....kaja wrote:Čuj , čisto da te podsjetim , probaj se sjetiti tko bio legalno izabrana vlast ; Boljkovac, mesic, Manolić , Gregurić, Mateša Itd...tako da smaknuti njih i nije bila tako losa ideja kad bolje razmislimo :) sad bar ne bi gledali wc od zmijske koze Ive Todorić ... a mozda i bi u nekoj srpskoj varijantimichaellcmacha wrote:koji likovi... sad mi točno dođe žao što nisam pobio one srbijance kod farkašića tj dođe mi žao što sam ratujući uvijek tražio način kako da se i tu bandu četničku ne roka ako baš nije prijeko potrebno... a očito je bilo prijeko potrebno jer čitajući ove glodavce nema drugog rezona nego da čovjeku bude žao... ološari bi da se izvršio državni udar i da se smakne legalno izabrana vlast i da se nas 30 000 i kusur naoružanih vama predamo kako bi nas vi ispijukali nad nekim tenkovskim rovom...jebiga nije vam se zbilo kako vam se snilo, a morete samo zahvaliti međunarodnoj zajednici i posebno onom debilu klintonu što svih 10 miljona na hrpi između drine i crne planine...
Mi ovo, mi ono
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Vule zabroavlja svoje Crnogorce,koji po meni,snose najveću odgovornost za paljenje požara.
Tipičan velikosrpski refleks. Za sve su krivi Crnogorci.
Guest- Guest
fakat ovaj nikak da okrivi jerbo jadni srbi se dali nagovorit od crnogoraca inace oni nikako ne bi.....slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Vule zabroavlja svoje Crnogorce,koji po meni,snose najveću odgovornost za paljenje požara.
2015-09-08
U tom ratu je na kraju poginulo duplo vise Hrvata . Kad se pitaš zašto , zato da skupina , uglavnom djece bivših komesara , sekretara i udbaša s tu i tamo ubačenom nekom seljačinom ima državu prciju u kojoj nema drzave prava i u kojoj rade sto hoce . Ostali stoj i plati i šuti.
Ni u drugim državama nije nešto puno bolje.
Pa kada sagledaš stvari tako onda je vrlo izgledno da je ta skupina bivših komunista a poslje najvećih navionalista na svim stranama to namjerno zakuhala jer jedino oni imaju interes kod toga.
Bi li to vojska prije mogla zaustaviti ili bi ih zaustavila pa bi opet mi najebali jel bi ih uhvatilo velikosrpstvo ne znam .
Pa kada sagledaš stvari tako onda je vrlo izgledno da je ta skupina bivših komunista a poslje najvećih navionalista na svim stranama to namjerno zakuhala jer jedino oni imaju interes kod toga.
Bi li to vojska prije mogla zaustaviti ili bi ih zaustavila pa bi opet mi najebali jel bi ih uhvatilo velikosrpstvo ne znam .
2015-08-15
kaja wrote:Neće stari , vječni su. Niste vi njih mogli rješiti , ne moze to ni Superman. Tak da, kako je tako je:)
Nebeski narod, pa to ti je.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:fakat ovaj nikak da okrivi jerbo jadni srbi se dali nagovorit od crnogoraca inace oni nikako ne bi.....slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Vule zabroavlja svoje Crnogorce,koji po meni,snose najveću odgovornost za paljenje požara.
Zamisli, najmanji narod u Jugoslaviji snosi najveću odgovornost za raspad te države. Stvarno ne znam koliko čovjek mora biti lud ili jednostavno podmukao da odvali tako nešto.
Guest- Guest
Uopće ne mislim na Srbe nego na naše vječno vodstvo. Kad i pogledaš sjede u saboru od SHS , okomita nasljedna linija. Gore nego u s . Koreji.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Neće stari , vječni su. Niste vi njih mogli rješiti , ne moze to ni Superman. Tak da, kako je tako je:)
Nebeski narod, pa to ti je.
2015-08-15
glec..narod u globalu se ne moze zavesti ako netko to ne zeli...sloba se pojavio 1986 godine a tuđman 1990 godine..ne uracunavam tu 1989 kod tuđmana jer je hdz osnovan krajem 1989 godine..i tuđman nije imao nikakvu politicku funckiju za razliku do slobe koji dosao an vlast 1987 gdoien..kada je hrvatskom drmao stipe suvar...slobo ej vladao tri godine prije nego sto je tuđman sjeo na vlast..u međuvremenu u te tri godine bilo je brdo mitinga srpskih..jogurtt revolucija..kokardasa...i slicno...dakle po meni je difinitivan pad jugoslavije poceo jos 1987 godine ovo sve drugo ej bilo samo odrađivanje posla ili zakucavanje cavli...da nije doaso tuđman dosao bi drugi 'tuđman' jer se moralo odgovoriti na slobinu i srpsku prijetnju,mitingasenja,provokacije..to ej bilo neminovno..to se jedino moglo sprijeciti da su srbi u ono vrijeme isli rusit milosevica ali to je bilo gotovo nemoguce kad znamo da ih je 98% pomahnitalo za slobom u ono vrijeme..ali doslovce to je bilo mahnitanjekaja wrote:U tom ratu je na kraju poginulo duplo vise Hrvata . Kad se pitaš zašto , zato da skupina , uglavnom djece bivših komesara , sekretara i udbaša s tu i tamo ubačenom nekom seljačinom ima državu prciju u kojoj nema drzave prava i u kojoj rade sto hoce . Ostali stoj i plati i šuti.
2015-09-08
S ljudima je lako manipulirati, podvalis im da ih netko ugrožava i napraviš par incidenata u prilog tome.vuksadinare wrote:fakat ovaj nikak da okrivi jerbo jadni srbi se dali nagovorit od crnogoraca inace oni nikako ne bi.....slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Vule zabroavlja svoje Crnogorce,koji po meni,snose najveću odgovornost za paljenje požara.
Onda drugoj strani kazes da ih napadaju i napadaju jer napravio si par incidenata .
Tako da, skuhati sranje je lako a posebno majstori od zanata.
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dusko Vujosevic:'Srbija je najodgovornija za rat jer je kontrolirala JNA'
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Duško Vujošević(bivši dugogodišnji trener PARTIZANA):Srbija je najveći krivac za građanski rat!
» ČALNIK AKADEMIJE ŠOKIRAO SRBIJU:'Memorandum SANU je konstruirani grijeh'
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Duško Vujošević(bivši dugogodišnji trener PARTIZANA):Srbija je najveći krivac za građanski rat!
» ČALNIK AKADEMIJE ŠOKIRAO SRBIJU:'Memorandum SANU je konstruirani grijeh'
Page 2 of 4