ČALNIK AKADEMIJE ŠOKIRAO SRBIJU:'Memorandum SANU je konstruirani grijeh'
Page 1 of 1
ČALNIK AKADEMIJE ŠOKIRAO SRBIJU:'Memorandum SANU je konstruirani grijeh'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celnik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstrirani-grijeh/4505819/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ČALNIK AKADEMIJE ŠOKIRAO SRBIJU:'Memorandum SANU je konstruirani grijeh'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celmik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstruirani-grijeh/4505819/vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celnik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstrirani-grijeh/4505819/
2015-09-08
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celnik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstruirani-grijeh/4505819/vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celmik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstruirani-grijeh/4505819/vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/celnik-akademije-sokirao-srbiju-memorandum-sanu-je-konstrirani-grijeh/4505819/
2015-09-08
...ako su sokirani znaci da i dalje podrzavaju memorandum....
2015-09-08
zasto ne postoji ?? a Jutarnji ??
Guest- Guest
Akademik Vladimir Kostić, predsjednik SANU, oštro se obrušio na memorandum koji je bio uvod u “veliku Srbiju”
Ravno tri desetljeća nakon što je u javnost pušten Memorandum SANU, iz Srpske akademije nauka i umetnosti došla je svojevrsna ograda od dokumenta koji je predstavljao uvod u kasnije zahtjeve za stvaranje “velike Srbije”.
“Memorandum SANU je konstruirani grijeh”, izjavio je [size=21]Vladimir Kostić, ugledni neurolog iz Beograda i predsjednik Srpske akademije nauka i umetnosti na B92. Kostić je još dodao da nitko u Akademiji nije prihvatio ili redigirao Memorandum, koji je otuđen i zloupotrijebljen. “Taj tekst nikada nije mogao biti promijenjen jer je odmah iskorišten za policijski brutalizam. Mi se od toga nećemo ograđivati, ako ima krivnje, mi ćemo je prihvatiti”, dodao je.[/size]
Ravno tri desetljeća nakon što je u javnost pušten Memorandum SANU, iz Srpske akademije nauka i umetnosti došla je svojevrsna ograda od dokumenta koji je predstavljao uvod u kasnije zahtjeve za stvaranje “velike Srbije”.
“Memorandum SANU je konstruirani grijeh”, izjavio je [size=21]Vladimir Kostić, ugledni neurolog iz Beograda i predsjednik Srpske akademije nauka i umetnosti na B92. Kostić je još dodao da nitko u Akademiji nije prihvatio ili redigirao Memorandum, koji je otuđen i zloupotrijebljen. “Taj tekst nikada nije mogao biti promijenjen jer je odmah iskorišten za policijski brutalizam. Mi se od toga nećemo ograđivati, ako ima krivnje, mi ćemo je prihvatiti”, dodao je.[/size]
Guest- Guest
Epi na aparatima. :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Guest- Guest
Taj vladimir je sigurno neki ustašakofein wrote:Akademik Vladimir Kostić, predsjednik SANU, oštro se obrušio na memorandum koji je bio uvod u “veliku Srbiju”
Guest- Guest
..pa vidis da postoji...cim ih je šok pogodio..znaci nit su se odrekli memoranduma a nakon ovog moze se između redaka procitati da postoji i memorandum 2..on postoji..ali ima likova ovdje koji vjecno sumnajju da srbi mogu opet imati necastive namjeretre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
2015-09-08
granica ide iza vuckove kuce ):)
ja znam, provereno )
ja znam, provereno )
Guest- Guest
tre911 wrote:Taj vladimir je sigurno neki ustašakofein wrote:Akademik Vladimir Kostić, predsjednik SANU, oštro se obrušio na memorandum koji je bio uvod u “veliku Srbiju”
Strah me za lika.
Guest- Guest
Istina, nisu duugo nikoga ucmekali na ulici a inače je to u srbiji nacionalni sportkofein wrote:tre911 wrote:Taj vladimir je sigurno neki ustašakofein wrote:Akademik Vladimir Kostić, predsjednik SANU, oštro se obrušio na memorandum koji je bio uvod u “veliku Srbiju”
Strah me za lika.
Guest- Guest
Ja nikad nisam rekao da Memorandum ne postoji. Samo sam konstatirao da je njegova uloga prenapuhana i precijenjena,jer masa zaluđenih mitingaša,od kojih je veći dio njih kasnije aktivno sudjelovao u haračenju po Hrvatskoj,ne samo da nije razumio niti retka tog Memoranduma,već nije ni znao da postoji.tre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Memorandum sam po sebi nije odigrao nikakvu ulogu u ratu. Rata bi bilo i bez njega. Po meni puno veću ulogu imala je proslava Kosovskog boja,kao i knjige poput Noža ili Golubnjače.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mem orandum je platforma i ne treba svako za njega ni znati, bitno je znati kako i kamo usmjeriti mržnju a tu nije odigrala ulogu neka knjiga nego isključivo kriminalna politička organizacija zvana još i SPC.jastreb wrote:Ja nikad nisam rekao da Memorandum ne postoji. Samo sam konstatirao da je njegova uloga prenapuhana i precijenjena,jer masa zaluđenih mitingaša,od kojih je veći dio njih kasnije aktivno sudjelovao u haračenju po Hrvatskoj,ne samo da nije razumio niti retka tog Memoranduma,već nije ni znao da postoji.tre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Memorandum sam po sebi nije odigrao nikakvu ulogu u ratu. Rata bi bilo i bez njega. Po meni puno veću ulogu imala je proslava Kosovskog boja,kao i knjige poput Noža ili Golubnjače.
Guest- Guest
tre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Ma sigurno su to neki pravaši u BG
SPC,SANU,književnici...svakako. Oni su huškali,agitirali,propovjedali,pisali...i palili strasti. Memorandum opet sam po sebi je suhoparan i dosadan tekst koji i kad bi se čitao na nekom mitingu u Kninu,ili na Petrovoj gori ne bi izazvao nikakve posebne reakcije i izvjetrio bi iz onih pijanih (i ono malo trijeznih) glava u roku odmah.tre911 wrote:Mem orandum je platforma i ne treba svako za njega ni znati, bitno je znati kako i kamo usmjeriti mržnju a tu nije odigrala ulogu neka knjiga nego isključivo kriminalna politička organizacija zvana još i SPC.jastreb wrote:Ja nikad nisam rekao da Memorandum ne postoji. Samo sam konstatirao da je njegova uloga prenapuhana i precijenjena,jer masa zaluđenih mitingaša,od kojih je veći dio njih kasnije aktivno sudjelovao u haračenju po Hrvatskoj,ne samo da nije razumio niti retka tog Memoranduma,već nije ni znao da postoji.tre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Isto kao kad bi netko rekao da je za hrvatsko-muslimanski rat u BIH kriva Islamska deklaracija A.Izetbegovića,za koju sam siguran da 90% muslimana nije čulo za nju,a 99% je nije pročitalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe, mistika memoranduma je rasplamsala nacionalističku mitomaniju, mit o supremaciji Srba nad drugima, širilo se to kroz SPC samo tako. Ne moraš znati o povijesti ništa, ali uvijek se može nadodati i nakazati. Memorandum je poslužio kao inicijalna kapsla- Ogromna je odgovornost srpskih akademika. Da je tome tako, dokaz je V.Kostić - Predsjednik SANU
Guest- Guest
Pa da, epi ih vidi svugdje ko sora bijele mševeRiplex wrote:tre911 wrote:Epi i jastreb još provjeravaju autentičnost a ako se pokaže da je istina da memorandumi postoje onda je to sigurno neka zajebancija onih koji ne žele ekumenugargamel0101 wrote:Epi na aparatima. :)
Ma sigurno su to neki pravaši u BG
Guest- Guest
Ma, to su Srbi samo šalili, gdje bi oni to ozbiljno.
Similar topics
» Vujošević šokirao Dodika(a i Srbiju):'Da,Srbija snosi najveću odgovornost što rat nije izbegnut'
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» SANU III.
» Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije
» AUSTRIJSKI NOBEL: Posušanki Ivi Tolić priznanje Austrijske akademije znanosti
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» SANU III.
» Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije
» AUSTRIJSKI NOBEL: Posušanki Ivi Tolić priznanje Austrijske akademije znanosti
Page 1 of 1