Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
Page 1 of 1
Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/davor-bernardic-hajka-na-mene-je-pocela-kad-sam-spomenuo-oca-branitelja-i-domovinski-rat-1077667/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
ovo mu vjerujem
2015-09-08
Re: Davor Bernardic:Hajka na mene je pocela kad sam spomenuo oca branitelja i Domovinski rat
je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
2015-09-08
Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
svejedno...ali da je rekao na javnom mjestu kad je jos bio kandidat za celno mjesto sdp-a rekao je..i od tad..ga je ekipa uzela na zub..bar obna koja mu nikad nije bila sklona...sad o njegovim kvalitetama kao sefa ili vođe da se razgovarat...cuj kad je pao u nemilost stazica znas koliko ej satimutava baštarda wrote:Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
2015-09-08
Ja se samo pitam kako je takav idiot uspio dogurati do najviše pozicije u stranci koja tu i tamo zna dobiti izbore. S njim neće definitivno ništa napraviti pa je legitimno pravo njegovih stranačkih kolega napadati ga. napadali bi ga i da mu je ćaća bio general u jna.vuksadinare wrote:svejedno...ali da je rekao na javnom mjestu kad je jos bio kandidat za celno mjesto sdp-a rekao je..i od tad..ga je ekipa uzela na zub..bar obna koja mu nikad nije bila sklona...sad o njegovim kvalitetama kao sefa ili vođe da se razgovarat...cuj kad je pao u nemilost stazica znas koliko ej satimutava baštarda wrote:Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
cuj...pa realno nisu ni imali prevec nekog izbora...stazic,maras,hajdas doncic,bauk,jovanovic...komadina nece..linica i stare garde nema..zoki otisao...i birali su po onoj..'od goreg malo bolje'...mutava baštarda wrote:Ja se samo pitam kako je takav idiot uspio dogurati do najviše pozicije u stranci koja tu i tamo zna dobiti izbore. S njim neće definitivno ništa napraviti pa je legitimno pravo njegovih stranačkih kolega napadati ga. napadali bi ga i da mu je ćaća bio general u jna.vuksadinare wrote:svejedno...ali da je rekao na javnom mjestu kad je jos bio kandidat za celno mjesto sdp-a rekao je..i od tad..ga je ekipa uzela na zub..bar obna koja mu nikad nije bila sklona...sad o njegovim kvalitetama kao sefa ili vođe da se razgovarat...cuj kad je pao u nemilost stazica znas koliko ej satimutava baštarda wrote:Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
2015-09-08
...realno ni u drugim strankama sto s etice kvalitetnih kadrova puno bolje nije..susa nemila....ovo sto se nudi mahom je 'granicevska skola politicara'...bezlicni,streberski tip politicara koji svoju hrabrost jedino znaju ispoljiti preko twittera ili fejsbuka...ono sto bi mozda i vrijedilo nesto zadovoljava se manjim pozicijama jer opet nisu bas prevec sigurni u sebe da to oni mogu...i onda sta's..ili ti brisel ustolici namjesnioke poput plenkija,picule i slicnih...
2015-09-08
što se tiče stranke sdp, nema ništa da nit' smrdi, nit' miriše osim možda picule, a koji svojim šefovanjem ruši rejting stranke. u toj ulozi je super izbor, jer što prije propadne sdp, hdz će izgubit smisao postajonja...vuksadinare wrote:cuj...pa realno nisu ni imali prevec nekog izbora...stazic,maras,hajdas doncic,bauk,jovanovic...komadina nece..linica i stare garde nema..zoki otisao...i birali su po onoj..'od goreg malo bolje'...mutava baštarda wrote:Ja se samo pitam kako je takav idiot uspio dogurati do najviše pozicije u stranci koja tu i tamo zna dobiti izbore. S njim neće definitivno ništa napraviti pa je legitimno pravo njegovih stranačkih kolega napadati ga. napadali bi ga i da mu je ćaća bio general u jna.vuksadinare wrote:svejedno...ali da je rekao na javnom mjestu kad je jos bio kandidat za celno mjesto sdp-a rekao je..i od tad..ga je ekipa uzela na zub..bar obna koja mu nikad nije bila sklona...sad o njegovim kvalitetama kao sefa ili vođe da se razgovarat...cuj kad je pao u nemilost stazica znas koliko ej satimutava baštarda wrote:Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
...ej .... pa, niej... jebaji ga
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bernardic-ovo-smo-vec-vidjeli-naprave-se-spektakularna-uhicenja-i-onda-nista/1001282.aspx
Počisti tih par stotina skojevaca u stranci i sve ok.
Zasnivati stranku na ww2 i na propaloj ideologiji, propaloj državi i povijesnoj pobijedi čiji su rezultati danas isčezli je suludo i kontraproduktivno.
Zasnivati stranku na ww2 i na propaloj ideologiji, propaloj državi i povijesnoj pobijedi čiji su rezultati danas isčezli je suludo i kontraproduktivno.
Gost- Guest
Ovo je jača fora i provjerena...mutava baštarda wrote:Mali je poveći komad budale. Prije misec dana je govorio da je hajka na njega zbog Agrokora.vuksadinare wrote:je'l mali dolazi konacno sebi pa vidi sa kakvom ej svitom okruzen
Eno i Todorić je mučenik ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Medijska hajka na Orbana
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
» Bunjac spomenuo uhljebe i digao cijeli HDZ i SDP na noge...
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
Page 1 of 1