Folk pjevačica iz Srbije zabavljala goste na Mamićevoj svadbi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Folk pjevačica iz Srbije zabavljala goste na Mamićevoj svadbi
ma nisicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:domoljuublje se mora pokazati i u svakoj prilici i na svakom mjesu..ako si vec domoljub
Ja se nekad isto malo zaboravim, opustim, i odmah iskoči četnik iz mene, pa pjeva i veseli se.
Tada moram sam sebe ošamariti, ugristi se za usne i tri dana plakati i vikati ja sam Hrvat.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
catabbath wrote:Hate the game not the player :)
:D Pa ima rvatakatolika koji su i protiv te pošasti fudbalsko-mafijaške
Guest- Guest
Pa sad. Ja ovu ne bih odbio.kofein wrote:catabbath wrote:Ironično kako velikim domoljubima pravim rvatimakatolicima nema veselja bez Srba.
Jebo te Mamić Zdravko s pripadajućim glazbenim sastavom. :)
dzango wrote:Pa sad. Ja ovu ne bih odbio.kofein wrote:catabbath wrote:Ironično kako velikim domoljubima pravim rvatimakatolicima nema veselja bez Srba.
Jebo te Mamić Zdravko s pripadajućim glazbenim sastavom. :)
Ti sad iz muzičkih voda u erotske, jebi se...drži se teme!
Guest- Guest
A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
mrincredible-
2014-04-16
Šta inače svirate na svadbama? Mocarta?mrincredible wrote:A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mrincredible wrote:A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
Mene smeta trovanje javnosti tom usranom vijesti.
Guest- Guest
stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta rade na svdbama? Plaču?vuksadinare wrote:gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
2014-04-19
ma neeeee...klape su super za vesele provode, meni su toliko dobre da to nije normalnovuksadinare wrote:gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa trebali bidzango wrote:Šta rade na svdbama? Plaču?vuksadinare wrote:gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sve si vene isekla.kaja wrote:ma neeeee...klape su super za vesele provode, meni su toliko dobre da to nije normalnovuksadinare wrote:gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
2014-04-19
dzango wrote:Šta inače svirate na svadbama? Mocarta?mrincredible wrote:A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
Ali ne ni cajku.
mrincredible-
2014-04-16
Još svi oženjeni pa plus i saosećaju sa mladoženjom.prckov wrote:pa trebali bidzango wrote:Šta rade na svdbama? Plaču?vuksadinare wrote:gibboni ne pjeva na svadbama a klape van festivala pjevaju na sprovodima..kaja wrote:stvarno me čudi, trebali su možda zvati gibonija i klapu maslina...i onda samo da probude uzvanike oko ponoći da odu doma...
Šta onda? Piša Trovač i Novi fosili?mrincredible wrote:dzango wrote:Šta inače svirate na svadbama? Mocarta?mrincredible wrote:A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
Ali ne ni cajku.
2014-04-19
dzango wrote:Šta onda? Piša Trovač i Novi fosili?mrincredible wrote:dzango wrote:Šta inače svirate na svadbama? Mocarta?mrincredible wrote:A što očekuješ na vjenčanju jednog Mamića? Mozarta?
Ali ne ni cajku.
Ne. Hitovi Višnje Pevec.
mrincredible-
2014-04-16
vuksadinare wrote:dok mamic fila lovu i dok kaze da s eprosetavao u maskirnoj uniformi od name do spomenika banu jelacicu..i dok tu i tamo opsuje srpsku kevu...spomene orjunu...on je domoljub..mote mu pjevati i era ojdanic bice mu oprosteno...ne kaze se bezveze da lova ide tamo di ni burgija nece
VUČE;
Ova ti je dobra ;
Veliki HRVATOLJUB MAMINJO se PROŠETAVAO po Zagrebu u maskirnoj uniformi - nije se slučajno tako ( u to vrijeme ) prošetao u Glini, Pakracu, Gospiću , Borovu Selu, Vukovaru u OLOVNIM vremenima --- ??
JEBOTE -- DIVIM se njegovom odnosu i hrabrosti u datom trenutku - " ON " je svakako moj IDOL !!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Usprkos IK: Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Masovna tučnjava na svadbi u Zadru
» Za razliku od grupe 'Borg',Kolinda ne želi imati stav u slučaju presude Zdravku Mamiću i 'Mamićevoj grupi'
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Masovna tučnjava na svadbi u Zadru
» Za razliku od grupe 'Borg',Kolinda ne želi imati stav u slučaju presude Zdravku Mamiću i 'Mamićevoj grupi'
Page 3 of 3