Folk pjevačica iz Srbije zabavljala goste na Mamićevoj svadbi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Folk pjevačica iz Srbije zabavljala goste na Mamićevoj svadbi
b.t.w..mamicevom prijatelju bujancu nekidan na svadbi nisu pjevale folkerice..vec domoljubi bulic,thompson..a tamo je i mamic bio i zdusno pjevao uz njih..mogao je nesto od frenda nauciti da se domoljuublje mora pokazati i u svakoj prilici i na svakom mjesu..ako si vec domoljub
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro ti se ne kurcis da si patriota nego europejac pa mo's slusat sto ti srce zeli..pizzon wrote:ja volim da slusam vanu, znaci ja sam ustasa, ili nisam srbinvuksadinare wrote:sto kaze da enma veceg domoljuba od njega a nigdje makar domoljubnih pjevaca...eto u tom je problem...pizzon wrote:u cemu je problem
2015-09-08
ja bi onda pozvao dacica da mu pjeva na svadbi sa obradom osman aga u..'mamic aga mamic aga moja zena ti je draga'
2015-09-08
Uz ovo sigurno nećemo u Europu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i to jos pjevala u westinu gdje odsjedaju eurospki gosti...ajd jos da je pjevala na svadbi 'kod šabana' u restoranu u rakovom potoku..epikur37 wrote:Uz ovo sigurno nećemo u Europu.
2015-09-08
Koji su ti?epikur37 wrote:Bolje da su uzeli Jandrino jato.
Trinity-
2014-04-17
Jebeš takvu svadbu. Njemu se može baš zato što je najveći i može da pravi svadbu kakvu hoće. Ne mora da pravi politički korektnu svadbu i jebe mu se što će sutra sirotinja da kuka.vuksadinare wrote:..pa cuj a'k s evec kurcis da si najveci ili među najvecim domoljubima onda bar jednom podvezi jaja...i reci..'evo ja najveci domoljub pozivam na svadbu jednog od navecih domoljuba među pjevacima matu bulica a moze i kum mladen grdovic da nesto i kumovi zarade'dzango wrote:Bi li ti uzeo njih trojicu ili nju?vuksadinare wrote:a mogao je pjevati mu i zemo mate bulic...jasmin stavros...mladen grdovic..a on bas nasao drocu folkericu..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je za bezubu sirotinju koja voli da gleda u tuđi tanjir. Njemu se može da napravi pravu svadbu.vuksadinare wrote:pa mate bulic,stavros,mladen grdovic isto pjevaju na svadbama a jos su domoljubi..dzango wrote:Ne pravi predizbornu kampanju već svadbu.vuksadinare wrote:sto kaze da enma veceg domoljuba od njega a nigdje makar domoljubnih pjevaca...eto u tom je problem...pizzon wrote:u cemu je problem
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zastio mislis da se narodnjaci drugih zemelja IN a nasi AUTepikur37 wrote:Uz ovo sigurno nećemo u Europu.
nista laponci nisu vise eu od nasih, ili bavrske seljancice
sa siskama koje kipe preko. takvu sliku ima i k. sifer
iz svojih najboljih dana.
Guest- Guest
Triny wrote:Koji su ti?epikur37 wrote:Bolje da su uzeli Jandrino jato.
Guest- Guest
Jel bila tatina prijateljica?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ne ona je u sočiju..Eva_ wrote:Jel bila tatina prijateljica?
2015-09-08
da je bila caletova prijateljica i ja bi se malo sigraoEva_ wrote:Jel bila tatina prijateljica?
Guest- Guest
Sve je u skladu s otomanskim civilizacijskim naslijeđem iz kojeg ta ekipa dolazi, ne vidim čemu čuđenje.
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:domoljuublje se mora pokazati i u svakoj prilici i na svakom mjesu..ako si vec domoljub
Ja se nekad isto malo zaboravim, opustim, i odmah iskoči četnik iz mene, pa pjeva i veseli se.
Tada moram sam sebe ošamariti, ugristi se za usne i tri dana plakati i vikati ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
...tako treba iskreno..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:domoljuublje se mora pokazati i u svakoj prilici i na svakom mjesu..ako si vec domoljub
Ja se nekad isto malo zaboravim, opustim, i odmah iskoči četnik iz mene, pa pjeva i veseli se.
Tada moram sam sebe ošamariti, ugristi se za usne i tri dana plakati i vikati ja sam Hrvat.
2015-09-08
Ironično kako velikim domoljubima pravim rvatimakatolicima nema veselja bez Srba.
catabbath wrote:Ironično kako velikim domoljubima pravim rvatimakatolicima nema veselja bez Srba.
Jebo te Mamić Zdravko s pripadajućim glazbenim sastavom. :)
Guest- Guest
Hate the game not the player :)
ma nisicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:domoljuublje se mora pokazati i u svakoj prilici i na svakom mjesu..ako si vec domoljub
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Usprkos IK: Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Masovna tučnjava na svadbi u Zadru
» Za razliku od grupe 'Borg',Kolinda ne želi imati stav u slučaju presude Zdravku Mamiću i 'Mamićevoj grupi'
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Masovna tučnjava na svadbi u Zadru
» Za razliku od grupe 'Borg',Kolinda ne želi imati stav u slučaju presude Zdravku Mamiću i 'Mamićevoj grupi'
Page 2 of 3