Tko stiti Horvatincica
Page 1 of 1
Tko stiti Horvatincica
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/tko-stiti-horvatincica-1077321/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko stiti Horvatincica
stiti sam sebe ucjenama..lik je suradjivao sa udbom stvorio politicka poznanstva i ima crnu knjizicu nesto slicno ko seks,mamic,bandic..
2015-09-08
..dovoljno je kad se nadje u nevolji nazove...'halo bingo'..i lika obavijesti da uslucaju mozebitnog opiranja da ga spasi obavijestit ga kako stvari stoje unjegovojcrnoj knjizici ili video zbirci a mediji se vole svacega intrigratnog docepati narocito kad su politicari u pitanju
2015-09-08
Cemu galama i kuknjava kad tu vise pomoci nema,predaleko je bolest otisla.Rak,gangrena ili nesto trece svejedno je.
Pustimo institucije da odrade posao do kraja i konstatiraju na kraju da je lijecenje bilo uspjesno ali pacijent na zalost mrtav.
Pustimo institucije da odrade posao do kraja i konstatiraju na kraju da je lijecenje bilo uspjesno ali pacijent na zalost mrtav.
vili40-
2015-08-02
Regoč-
2015-08-21
Kad ga vrag napokon uzme gore dobit ce napokon sve odstete,i one materijalne i one nematerijalne poput zlostavljanja nad njim bespotrebnim navlacenjem i oduzimanjem vremena pred sudovima.
vili40-
2015-08-02
Valjda će ga vrag uzeti dolje?! Gore uzima Bog.vili40 wrote:Kad ga vrag napokon uzme gore dobit ce napokon sve odstete,i one materijalne i one nematerijalne poput zlostavljanja nad njim bespotrebnim navlacenjem i oduzimanjem vremena pred sudovima.
Regoč-
2015-08-21
Ja sam poslao mail s punim imenom i prezimenom i jmbgom i oibom na vrhovni sud da imam sinkopu, anemičnost. Pa ako nekog zgazim ili izmesarim s elisama, imaju mail.
2014-12-30
sada će ti Čardak oduzeti vozačku dozvolu za auto i jahte, jer kada imaš sinkopu nesmiš ništa vozitveber wrote:Ja sam poslao mail s punim imenom i prezimenom i jmbgom i oibom na vrhovni sud da imam sinkopu, anemičnost. Pa ako nekog zgazim ili izmesarim s elisama, imaju mail.
osim ako nisi Horvantinčić, ili neki sličan Čardakovac , udba/domoljub. Onda možeš sve
Guest- Guest
jebga, nisam o tome razmišljaoPinochet wrote:sada će ti Čardak oduzeti vozačku dozvolu za auto i jahte, jer kada imaš sinkopu nesmiš ništa vozitveber wrote:Ja sam poslao mail s punim imenom i prezimenom i jmbgom i oibom na vrhovni sud da imam sinkopu, anemičnost. Pa ako nekog zgazim ili izmesarim s elisama, imaju mail.
osim ako nisi Horvantinčić, ili neki sličan Čardakovac , udba/domoljub. Onda možeš sve
2014-12-30
hm...cardak je goli kurac prema mafiji i obavjestajnom sistemuPinochet wrote:tko stoji iza Horvantinčića?
Čardak eto tko
2015-09-08
Mafija i obavjestajni sistem je samo vazan dio cardaka.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» HDZ-e štiti Vujčića i HNB-e
» BSG -štiti istok evrope !?
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» PRECEDNICA ŠTITI ZORANA ERCEGA
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» BSG -štiti istok evrope !?
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» PRECEDNICA ŠTITI ZORANA ERCEGA
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti