HDZ-e štiti Vujčića i HNB-e
Page 1 of 1
HDZ-e štiti Vujčića i HNB-e
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svadja-zbog-hnba-zastupnici-mosta-i-sdpa-napustili-sabornicu-i-srusili-kvorum/880404.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: HDZ-e štiti Vujčića i HNB-e
Mostov Ivan Kovačić zatražio je tijekom glasovanja o ovotjednim raspravljenim točkama u ime svog Kluba zastupnika stanku kako bi upitali zašto se ni ovog tjedna ne glasuje o Izvješću HNB-a. Reiner mu je rekao da mu stanku ne može dati tijekom glasovanja. Dodao je također i da istu ne treba zbog toga tražiti pojasnivši da se o izvješću ne glasuje zato što je tijekom saborske rasprave o njemu bilo kontroverznih razmišljanja - treba li glasovati ili ga tek primiti na znanje.
"To pitanje ćemo uputiti nadležnom Odboru za Ustav da nam daju meritorno mišljenje", rekao je Reiner.
Kovačić je potom upitao tko je zatražio mišljenje, a Reiner mu je uzvratio: "Ja, odnosno ja ću zatražiti mišljenje".
hahaha "Akadmeik Reiner" pa majkomila sa ovim akademicima ne trebaju ti kriminalci
"To pitanje ćemo uputiti nadležnom Odboru za Ustav da nam daju meritorno mišljenje", rekao je Reiner.
Kovačić je potom upitao tko je zatražio mišljenje, a Reiner mu je uzvratio: "Ja, odnosno ja ću zatražiti mišljenje".
hahaha "Akadmeik Reiner" pa majkomila sa ovim akademicima ne trebaju ti kriminalci
Kermit-
2014-04-17
"Gledao sam, ništa čudno. Patologija Reiner nije u stanju voditi dva dobro dresirana službena pasa u šetnju, a kamoli Sabor. Katastrofa. Akademik." hahaha
Kermit-
2014-04-17
lijecnik..:-)gargamel0101 wrote:Star čovjek.
2014-04-12
Svejedno. Starost ludost tj. senilnost.maggie13 wrote:lijecnik..:-)gargamel0101 wrote:Star čovjek.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Similar topics
» Tko stiti Horvatincica
» BSG -štiti istok evrope !?
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» PRECEDNICA ŠTITI ZORANA ERCEGA
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» BSG -štiti istok evrope !?
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» PRECEDNICA ŠTITI ZORANA ERCEGA
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti