kuće koje nam se sviđaju..
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kuće koje nam se sviđaju..
Volim kuće u šumi. Ili uz vodu. A najvolim ako ima oboje kao kod ove.Noor wrote:
Guest- Guest
da, ova je savršena :)Ra wrote:Volim kuće u šumi. Ili uz vodu. A najvolim ako ima oboje kao kod ove.Noor wrote:
Onaj tornjić mi ne da da izgovorim tu čarobnu riječ.Noor wrote:da, ova je savršena :)Ra wrote:
Volim kuće u šumi. Ili uz vodu. A najvolim ako ima oboje kao kod ove.
Guest- Guest
djubre jednoT. wrote:Ima godina skoro ko ona noorka, što je nekad pisala na forumu...jasambrend wrote:
Noor wrote:djubre jednoT. wrote:Ima godina skoro ko ona noorka, što je nekad pisala na forumu...jasambrend wrote:
Reci ti njima da i neke stare kuće imaju puno godina pa znaju bolje izgledat od ovih novih modela... :D
Dar-
2020-10-30
Dar wrote:Noor wrote:djubre jednoT. wrote:Ima godina skoro ko ona noorka, što je nekad pisala na forumu...jasambrend wrote:
Reci ti njima da i neke stare kuće imaju puno godina pa znaju bolje izgledat od ovih novih modela... :D
istina živa...a osim izgleda imaju i dušu
Dar likes this post
Noor wrote:Dar wrote:
istina živa...a osim izgleda imaju i dušu
Evo malo i slika za zgrijat dušu... :)
I jedna s malo vatre...
Dar-
2020-10-30
Noor likes this post
e, uz ovo paše kuhano vino :)
sjećam se kad sam kao dijete jedne godine, na skijanju, bila u jednom Gasthoffu, u sred restorana je bila ogromna kaljeva peć, oko nje zidane klupe, tople klupe, na kojima se sjedilo uz peć...a mi klinci smo ležali gore na peći, koja je očito bila ojačana za to, kad su nam vlasnici sami rekli da slobodno idemo gore sušiti se i grijati. popeli smo se po kaskadnim zidanim klupama-stepenicama...
to mi je baš bio doživljaj, eto i nakon toliko godina se sjećam
nešto ovako...recimo, samo veće
sjećam se kad sam kao dijete jedne godine, na skijanju, bila u jednom Gasthoffu, u sred restorana je bila ogromna kaljeva peć, oko nje zidane klupe, tople klupe, na kojima se sjedilo uz peć...a mi klinci smo ležali gore na peći, koja je očito bila ojačana za to, kad su nam vlasnici sami rekli da slobodno idemo gore sušiti se i grijati. popeli smo se po kaskadnim zidanim klupama-stepenicama...
Noor wrote:e, uz ovo paše kuhano vino :)
Se sjećaš možda koje je to godine bilo i na kojoj cesti ili ruti? Jer imam sliku baš jedne takve s povratka iz Austrije...
Dar-
2020-10-30
to je bilo početkom 80-tih, Zell am See...mislim da se gasthof zvao Schober Alm...ali to sad nisam sigurna, jer tamo je jako puno gasthofa na terenima, pa je to možda bilo u nekom drugom, no nema veze...Zell am See 100%Dar wrote:
Se sjećaš možda koje je to godine bilo i na kojoj cesti ili ruti? Jer imam sliku baš jedne takve s povratka iz Austrije...
Dar likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kic and Dar like this post
https://www.24sata.hr/lifestyle/selo-u-skotskoj-izgleda-kao-da-je-u-njemu-vrijeme-davno-stalo-739646
preslatko seoce, kad izmisle vremeplov posjetiti cu ga :)
Planiram to posjetit godinama. Uvijek nesto.
Valjda mi se jednom zelja ispuni.
:-)
Valjda mi se jednom zelja ispuni.
:-)
Mora još samo imat pub i krt mula za privezat kaić i to je to...
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU KUĆE U AMERICI KOJE JE KUPIO DUŠAN VUJOVIĆ
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Prkačin: Zoran ide od brljanja do briljiranja. Meni se često puta njegovi potezi sviđaju
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Prkačin: Zoran ide od brljanja do briljiranja. Meni se često puta njegovi potezi sviđaju
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Page 3 of 5