kuće koje nam se sviđaju..
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kuće koje nam se sviđaju..
neke ideje za interijer: https://brightside.me/article/12-inexpensive-ways-to-make-your-apartment-a-masterpiece-of-design-21305/?utm_source=fb_ra449ed258f5b&utm_campaign=c33139cc80cf&utm_medium=cpm
prekrasna, prastara ljepotica....izgrađena 1509.
Argentan, Francuska.
Argentan, Francuska.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T.- Posts : 17590
2014-04-14
Ima godina skoro ko ona noorka, što je nekad pisala na forumu...jasambrend wrote:
T.- Posts : 17590
2014-04-14
Maison de Jeanne, izgrađena u 13. stoljeću, Aveyron, Francuska
stube su uske, vrata niska i škripe...iza njih posjetitelja čeka srednji vijek, jer vrijeme kao da je stalo..
stalak s kotlićem visi u kaminu, krušna peć čeka svoj kruh...stol je postavljen, a duh Jeanne rado dočeka svakog putnika namjernika
stube su uske, vrata niska i škripe...iza njih posjetitelja čeka srednji vijek, jer vrijeme kao da je stalo..
stalak s kotlićem visi u kaminu, krušna peć čeka svoj kruh...stol je postavljen, a duh Jeanne rado dočeka svakog putnika namjernika
2017-10-06
Dar likes this post
bome istina...još obzirom da je otvorena za posjetitelje u okviru turističke ponudekic wrote:
dobro se drži!
cijelo selo Aveyron je srednjevjekovno, baš bi to bilo lijepo vidjeti
2017-10-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU KUĆE U AMERICI KOJE JE KUPIO DUŠAN VUJOVIĆ
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Prkačin: Zoran ide od brljanja do briljiranja. Meni se često puta njegovi potezi sviđaju
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Prkačin: Zoran ide od brljanja do briljiranja. Meni se često puta njegovi potezi sviđaju
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Page 1 of 5