Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
zabranjivanje I iskrivljivanje istine je specijalnost ljevice
njih istina nikad nije previse ni zanimala
uglavnom I'm stoji na putu ko prepreka
njih istina nikad nije previse ni zanimala
uglavnom I'm stoji na putu ko prepreka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:pa da, nije politicki korektnomaggie13 wrote:on smije svojima, netko izvana ne moze.prckov wrote:to sto je ovaj crnac reko bijelac ne smije
u australiji je jedan u parlamentu u naletu nadahnuca reko da aboridzini nisu znali ni za tocak kad su englezi dosli tamo
ljevicari se sve onesvjescivali radi toga sledecih par godina, bol je bila neizdrziva
ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:pa da, nije politicki korektnomaggie13 wrote:on smije svojima, netko izvana ne moze.prckov wrote:to sto je ovaj crnac reko bijelac ne smije
u australiji je jedan u parlamentu u naletu nadahnuca reko da aboridzini nisu znali ni za tocak kad su englezi dosli tamo
ljevicari se sve onesvjescivali radi toga sledecih par godina, bol je bila neizdrziva
to je za budale koje ne vole slobodu
dakle sve je ok po meni, naravno to sve moze bit tocno ili ne
2014-04-19
to je bijelac koga su samo prefarbali u crno,peta kolona
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
politicka korektnost ti se samo odnosi na bijelce ako to nisi primjetio
naime ovdje u australiji se otvoreno govori da su kinezi najbilji ucenici I da I'm je iq veci of australaca (misli se na anglo). Niko of toga ne pravi bauk, jedino kad to bijelci rade drugim rasama
naime ovdje u australiji se otvoreno govori da su kinezi najbilji ucenici I da I'm je iq veci of australaca (misli se na anglo). Niko of toga ne pravi bauk, jedino kad to bijelci rade drugim rasama
2014-04-19
Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:pa da, nije politicki korektnomaggie13 wrote:on smije svojima, netko izvana ne moze.prckov wrote:to sto je ovaj crnac reko bijelac ne smije
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:pa da, nije politicki korektnomaggie13 wrote:
on smije svojima, netko izvana ne moze.
sto se tice smatranja naravno da moze smatrat imbecilom koga god hoce, ja sa tim nemam nista. E ropstvo je vec drugo, dira mi u slobodu a ja nisam diro u njegovu slobodu da misli-smatra sta god hoce. Mislim zar ovo treba objasnjavat
2014-04-19
I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove priceprckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:
pa da, nije politicki korektno
sto se tice smatranja naravno da moze smatrat imbecilom koga god hoce, ja sa tim nemam nista. E ropstvo je vec drugo, dira mi u slobodu a ja nisam diro u njegovu slobodu da misli-smatra sta god hoce. Mislim zar ovo treba objasnjavat
mozete li vi ljevicari funkcionirat na zdravim odnosima. Nisam ja zrtva ako je on inteligentniji of mene, ili ako je njegova civilizacija uspjesnija ili vozi bolje auto I sto je najgore ima bolju zenu
2014-04-19
Ako toliko ne patiš od političke korektnosti, onda moraš priznati da on, sa svojih 25 IQ bodova viška, ima pravo tebe smatrati sebi podređenim i da mu se ti, osim ako nisi moralno intelektualno smeće, moraš pokloniti kao gospodaru. A da si i de facto rob, pa to ti samo ako si glup (a u čemu tvojih minus 25 bodova očito igra bitnu ulogu) ne vidiš. Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?prckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?prckov wrote:
pa da, nije politicki korektno
2016-11-08
Ako si desničar, onda bi trebao znati da se desnica (za razliku od ljevice kojoj su puna usta apstraktne jednakosti svih ljudi, neovisno o rasi, naciji i boji kože i koji onda na osnovu te jednakosti svi imaju ista prava), u svojoj osnovi bazira na prirodnom pravu, to jest, tko je jači, pameniji i sposobniji od tebe, ima pravo da bude tvoj gospodar. Tvoje jedino pravo, kao slabijeg, glupljeg i nesposobnijeg je da budeš kuš. Kao i ti što smatraš da su crnci tebi kao bijelcu genetski intelektualno inferiorniji i da ima da budu kuš.prckov wrote:I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove priceprckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:
Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?
mozete li vi ljevicari funkcionirat na zdravim odnosima...
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ako toliko ne patiš od političke korektnosti, onda moraš priznati da on, sa svojih 25 IQ bodova viška, ima pravo tebe smatrati sebi podređenim i da mu se ti, osim ako nisi moralno intelektualno smeće, moraš pokloniti kao gospodaru. A da si i de facto rob, pa to ti samo ako si glup (a u čemu tvojih minus 25 bodova očito igra bitnu ulogu) ne vidiš. Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?prckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:ne priznajem politicku korektnostOh_Femder wrote:
Je li politički korektno reći da je IQ Hrvata za 25 bodova manji od onog Aškenazi Židova? I da, shodno tome, Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom, a Hrvati imaju slučajnu državu koja je svakim danom sve slučajnija i beznačajnija?
on ima pravo smatrat sta god hoce, sve dok njgovo smatranje ne postane akcija koja ugrozava moju slobodu I opstanak. Ne treba ti politicka korektnost da te zastiti of takve situacije niti ce te zastitit, naprotiv-uzece ti slobodu
ja takode mogu smatrat da bi ga bilo dobro recimo opljackat pa ga bacit u more sa sidrom zakacenim za nogu
2014-04-19
Onaj tko ti je superioran, po desničarskom nazoru ti ima pravo biti gospodar. Ti dakle nemaš pravo na osobnu slobodu jer tim pravom, po desnom kanonu, raspolaže tvoj gospodar. Ako se pobuniš, gospodar će te, u najmanju ruku, izbičevati, a što je vjerojatnije, lišiti prava na život, kao što je do još manje od pola stoljeća bio slučaj s bijelim gosodarima i crnim robovima u Južnoj Africi. A ne sumnjam da ćeš se složiti kao je to za Južnoafričku Republiku bilo bolje rješenje od ovoga što imaju danas ;Dprckov wrote:Oh_Femder wrote:Ako toliko ne patiš od političke korektnosti, onda moraš priznati da on, sa svojih 25 IQ bodova viška, ima pravo tebe smatrati sebi podređenim i da mu se ti, osim ako nisi moralno intelektualno smeće, moraš pokloniti kao gospodaru. A da si i de facto rob, pa to ti samo ako si glup (a u čemu tvojih minus 25 bodova očito igra bitnu ulogu) ne vidiš. Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?prckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:
ne priznajem politicku korektnost
on ima pravo smatrat sta god hoce, sve dok njgovo smatranje ne postane akcija koja ugrozava moju slobodu I opstanak. Ne treba ti politicka korektnost da te zastiti of takve situacije niti ce te zastitit, naprotiv-uzece ti slobodu
ja takode mogu smatrat da bi ga bilo dobro recimo opljackat pa ga bacit u more sa sidrom zakacenim za nogu
2016-11-08
sta si ovo ti nasroOh_Femder wrote:Ako si desničar, onda bi trebao znati da se desnica (za razliku od ljevice kojoj su puna usta apstraktne jednakosti svih ljudi, neovisno o rasi, naciji i boji kože i koji onda na osnovu te jednakosti svi imaju ista prava), u svojoj osnovi bazira na prirodnom pravu, to jest, tko je jači, pameniji i sposobniji od tebe, ima pravo da bude tvoj gospodar. Tvoje jedino pravo, kao slabijeg, glupljeg i nesposobnijeg je da budeš kuš. Kao i ti što smatraš da su crnci tebi kao bijelcu genetski intelektualno inferiorniji i da ima da budu kuš.prckov wrote:I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove priceprckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?prckov wrote:
ne priznajem politicku korektnost
sto bolan napamet pricas, di sam ja reko kako smatram crnce. Ja ljude smatram iskljucivo na individualnoj osnovi, to grupno "smatranje" ostavi kolektivistickim budalama ko sto si ti. To vam je uostalom maska iza koje se I krije rasizam I slicne pojave oko koje ljevicari sad vriste. Bas zato sto su oni to pa pretpostavljaju da su svi takvi. Pa KKK je bio iskljucivo pokret demokrata. Cak su I feministice bile rasisti. To su sve ljevicarska sranja koja sad hoce da prebace desno. A ja nisam desno a pogotovo lijevo niti centar. Ja sam situacijski.
Drugo, to sto cu ja izabrat da radim za nekog ko je rizikovo ulago I mucio se da nesto ostvari nije meni oduzelo slobodu niti me napravilo robom nego mozda ja parazitiram na osnovu rada koji je on omogucio drugim. Sta mislis na to? Takode ga mogu napustit I otic prodavat kospe, niko pa ni taj pametnjakovic mi to ne brani.
2014-04-19
ti si momak budala, I to ne obicna budala nego I prilicno bolesna budala. Robovlasnistvo btw su bijelci I ukinuli. Crnci u americi su takode imali roblje I nema ti to veze sa desnicom glupane. Zidovi I arapi su bili glavni trgovci robljem a I drugi crnci ovisno o plemenu, ali ne bi o tome jer to nije bitno jer ja pricam o dansnjici a ti bi se malo vozo vremeplovom. Evo jos kao argument koristis I kondicionale, kolko je tebi godina kenjac jedan matoriOh_Femder wrote:Onaj tko ti je superioran, po desničarskom nazoru ti ima pravo biti gospodar. Ti dakle nemaš pravo na osobnu slobodu jer tim pravom, po desnom kanonu, raspolaže tvoj gospodar. Ako se pobuniš, gospodar će te, u najmanju ruku, izbičevati, a što je vjerojatnije, lišiti prava na život, kao što je do još manje od pola stoljeća bio slučaj s bijelim gosodarima i crnim robovima u Južnoj Africi. A ne sumnjam da ćeš se složiti kao je to za Južnoafričku Republiku bilo bolje rješenje od ovoga što imaju danas ;Dprckov wrote:Oh_Femder wrote:Ako toliko ne patiš od političke korektnosti, onda moraš priznati da on, sa svojih 25 IQ bodova viška, ima pravo tebe smatrati sebi podređenim i da mu se ti, osim ako nisi moralno intelektualno smeće, moraš pokloniti kao gospodaru. A da si i de facto rob, pa to ti samo ako si glup (a u čemu tvojih minus 25 bodova očito igra bitnu ulogu) ne vidiš. Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?prckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:
Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?
2014-04-19
Ti si, malac, stjecajem okolnosti izmanipuliran na desno. Da si se našao u nekim drugim okolnostima, bio bi izmanipuliran na lijevo. Ovako si samo tipičan priglupi desničar (što ne znači da nema i inteligentnih desničara, dapače iznimnih intelektualaca) koji uopće ne razumije što desnica zapravo uopće znači.prckov wrote:sta si ovo ti nasroOh_Femder wrote:Ako si desničar, onda bi trebao znati da se desnica (za razliku od ljevice kojoj su puna usta apstraktne jednakosti svih ljudi, neovisno o rasi, naciji i boji kože i koji onda na osnovu te jednakosti svi imaju ista prava), u svojoj osnovi bazira na prirodnom pravu, to jest, tko je jači, pameniji i sposobniji od tebe, ima pravo da bude tvoj gospodar. Tvoje jedino pravo, kao slabijeg, glupljeg i nesposobnijeg je da budeš kuš. Kao i ti što smatraš da su crnci tebi kao bijelcu genetski intelektualno inferiorniji i da ima da budu kuš.prckov wrote:I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove priceprckov wrote:kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.Oh_Femder wrote:
Kaj to može biti točno: da tebe jedan aškenazi židov sa svojih 25 IQ bodova viška može smatrati intelektualnim imbecilom kojemu je jedino pravo da bude kuš i da prihvati svoju ropsku poziciju na globalnom planu?
sto bolan napamet pricas, di sam ja reko kako smatram crnce. Ja ljude smatram iskljucivo na individualnoj osnovi, to grupno "smatranje" ostavi kolektivistickim budalama ko sto si ti. To vam je uostalom maska iza koje se I krije rasizam I slicne pojave oko koje ljevicari sad vriste. Bas zato sto su oni to pa pretpostavljaju da su svi takvi. Pa KKK je bio iskljucivo pokret demokrata. Cak su I feministice bile rasisti. To su sve ljevicarska sranja koja sad hoce da prebace desno. A ja nisam desno a pogotovo lijevo niti centar. Ja sam situacijski.
Drugo, to sto cu ja izabrat da radim za nekog ko je rizikovo ulago I mucio se da nesto ostvari nije meni oduzelo slobodu niti me napravilo robom nego mozda ja parazitiram na osnovu rada koji je on omogucio drugim. Sta mislis na to? Takode ga mogu napustit I otic prodavat kospe, niko pa ni taj pametnjakovic mi to ne brani.
He-he, vidi ga što se iživcirao, sve mu pjena pršti na sve strane iz usta ;D Daj se malo jače propni na stražnje noge, više će ti uspjeti uvjereti samog sebe da si dvonožacprckov wrote:ti si momak budala, I to ne obicna budala nego I prilicno bolesna budala. Robovlasnistvo btw su bijelci I ukinuli. Crnci u americi su takode imali roblje I nema ti to veze sa desnicom glupane. Zidovi I arapi su bili glavni trgovci robljem a I drugi crnci ovisno o plemenu, ali ne bi o tome jer to nije bitno jer ja pricam o dansnjici a ti bi se malo vozo vremeplovom. Evo jos kao argument koristis I kondicionale, kolko je tebi godina kenjac jedan matoriOh_Femder wrote:Onaj tko ti je superioran, po desničarskom nazoru ti ima pravo biti gospodar. Ti dakle nemaš pravo na osobnu slobodu jer tim pravom, po desnom kanonu, raspolaže tvoj gospodar. Ako se pobuniš, gospodar će te, u najmanju ruku, izbičevati, a što je vjerojatnije, lišiti prava na život, kao što je do još manje od pola stoljeća bio slučaj s bijelim gosodarima i crnim robovima u Južnoj Africi. A ne sumnjam da ćeš se složiti kao je to za Južnoafričku Republiku bilo bolje rješenje od ovoga što imaju danas ;Dprckov wrote:Oh_Femder wrote:Ako toliko ne patiš od političke korektnosti, onda moraš priznati da on, sa svojih 25 IQ bodova viška, ima pravo tebe smatrati sebi podređenim i da mu se ti, osim ako nisi moralno intelektualno smeće, moraš pokloniti kao gospodaru. A da si i de facto rob, pa to ti samo ako si glup (a u čemu tvojih minus 25 bodova očito igra bitnu ulogu) ne vidiš. Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?prckov wrote:
kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.
2016-11-08
WHITE WOMAN'S RIGHT
Louise Michele Newman
This study reinterprets a crucial period (1870s-1920s) in the history of women's rights, focusing attention on a core contradiction at the heart of early feminist theory. At a time when white elites were concerned with imperialist projects and civilizing missions, progressive white women developed an explicit racial ideology to promote their cause, defending patriarchy for "primitives" while calling for its elimination among the "civilized." By exploring how progressive white women at the turn of the century laid the intellectual groundwork for the feminist social movements that followed, Louise Michele Newman speaks directly to contemporary debates about the effect of race on current feminist scholarship.
evo malo ruzne strane tih lijepih pokreta protiv tlacitelja
Louise Michele Newman
This study reinterprets a crucial period (1870s-1920s) in the history of women's rights, focusing attention on a core contradiction at the heart of early feminist theory. At a time when white elites were concerned with imperialist projects and civilizing missions, progressive white women developed an explicit racial ideology to promote their cause, defending patriarchy for "primitives" while calling for its elimination among the "civilized." By exploring how progressive white women at the turn of the century laid the intellectual groundwork for the feminist social movements that followed, Louise Michele Newman speaks directly to contemporary debates about the effect of race on current feminist scholarship.
evo malo ruzne strane tih lijepih pokreta protiv tlacitelja
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Židovi, kao što mnogi teoretičari zavjera tvrde već više od 100 godina, iza kulisa vladaju svijetom
i u tebi čuči mali fašist
koliki je tvoj IQ, jednu standardnu devijaciju iznad prosječnog Hrvata?
Guest- Guest
ajd eto, poklonio sam ti malo vremena I samo potvrdio ono sto sam vec znaoOh_Femder wrote:Ti si, malac, stjecajem okolnosti izmanipuliran na desno. Da si se našao u nekim drugim okolnostima, bio bi izmanipuliran na lijevo. Ovako si samo tipičan priglupi desničar (što ne znači da nema i inteligentnih desničara, dapače iznimnih intelektualaca) koji uopće ne razumije što desnica zapravo uopće znači.prckov wrote:sta si ovo ti nasroOh_Femder wrote:Ako si desničar, onda bi trebao znati da se desnica (za razliku od ljevice kojoj su puna usta apstraktne jednakosti svih ljudi, neovisno o rasi, naciji i boji kože i koji onda na osnovu te jednakosti svi imaju ista prava), u svojoj osnovi bazira na prirodnom pravu, to jest, tko je jači, pameniji i sposobniji od tebe, ima pravo da bude tvoj gospodar. Tvoje jedino pravo, kao slabijeg, glupljeg i nesposobnijeg je da budeš kuš. Kao i ti što smatraš da su crnci tebi kao bijelcu genetski intelektualno inferiorniji i da ima da budu kuš.prckov wrote:I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove priceprckov wrote:
kad bi to bila jedina moguca opcija sto si opiso bio bi protiv-mislim sto se tice ropstva.
a to je da za tebe nema nade, samo pazi da te ne porobe tako glupog
2014-04-19
Nema frke, mališa, dajem ti sad vremena da ideš lizati svoje rane. Koliko god da ti već treba ;)prckov wrote:ajd eto, poklonio sam ti malo vremena I samo potvrdio ono sto sam vec znaoOh_Femder wrote:Ti si, malac, stjecajem okolnosti izmanipuliran na desno. Da si se našao u nekim drugim okolnostima, bio bi izmanipuliran na lijevo. Ovako si samo tipičan priglupi desničar (što ne znači da nema i inteligentnih desničara, dapače iznimnih intelektualaca) koji uopće ne razumije što desnica zapravo uopće znači.prckov wrote:sta si ovo ti nasroOh_Femder wrote:Ako si desničar, onda bi trebao znati da se desnica (za razliku od ljevice kojoj su puna usta apstraktne jednakosti svih ljudi, neovisno o rasi, naciji i boji kože i koji onda na osnovu te jednakosti svi imaju ista prava), u svojoj osnovi bazira na prirodnom pravu, to jest, tko je jači, pameniji i sposobniji od tebe, ima pravo da bude tvoj gospodar. Tvoje jedino pravo, kao slabijeg, glupljeg i nesposobnijeg je da budeš kuš. Kao i ti što smatraš da su crnci tebi kao bijelcu genetski intelektualno inferiorniji i da ima da budu kuš.prckov wrote:
I kako ti dode do zrtve (rob) iz ove price
a to je da za tebe nema nade, samo pazi da te ne porobe tako glupog
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Tko ti je gospodar i robovlasnik, ako ne svjetska banka, koju vode...čik pogodi tko ;P Mislim ono, zar to treba objašnjavati?
to si pročitao na Stormfrontu?
ne znaš kako funkcionira bankarski sustav ni država, pa misliš da Židovi imaju nekakvu svjetsku banku
koliki je tvoj IQ, ako ti je problem razumjeti rad bankarskog sektora?
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zašto u Srbiji uporno lažu da nikad nisu napadnuti hrvatski sportaši.Dačić jučer izjavio da je ponosan da NIKAD nisu u Srbiji napadnuti sportaši pa i iz Hrvatske no hajmo ga demantirati...
» PAD BIJELOG COVJEKA...BIJELA EUROPEJKA LJUBI CIZME CRNCUGAMA
» houston , imamo problem
» Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
» Poruka iz Washingtona: Berlin, imamo problem!
» PAD BIJELOG COVJEKA...BIJELA EUROPEJKA LJUBI CIZME CRNCUGAMA
» houston , imamo problem
» Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
» Poruka iz Washingtona: Berlin, imamo problem!
Page 2 of 4