POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
150 kuna je puno s obzirom da na TIFAU drzavnoj nema nis pametno..uz to imas bezvezne satelitske kanale,u low-res,a sadrzaj sacuvaj boze,.repriza,reprizine reprize..jebo ih Cobra Elf..RayMabus wrote:http://www.hrt.hr/pristojba/
80 kuna je puno s obzirom da daju ništa
Guest- Guest
Re: POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
aiiiii...Longi,kasnis eonima.......RayMabus wrote:Rtl, odličan film u jedanaest navečer
Guest- Guest
Nego,ti si ekspert za statistiku,nešto sam gledao na Hakomu,ali nisam uspio pronaći koliko koji tv-operater ima pretplatnika,pod tim mislim na kabelske,satelitske i iptv.Jeli slučajno možda ti nemaš gdje taj podatak ?RayMabus wrote:Da im nema Mamića nebi ih nitko ni gledao
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne, slabo ti ja taj tv gledamIknar je gay wrote:Nego,ti si ekspert za statistiku,nešto sam gledao na Hakomu,ali nisam uspio pronaći koliko koji tv-operater ima pretplatnika,pod tim mislim na kabelske,satelitske i iptv.Jeli slučajno možda ti nemaš gdje taj podatak ?RayMabus wrote:Da im nema Mamića nebi ih nitko ni gledao
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
dosta je vidit koje su top emisije po gledanosti..taman za zemlju ig 90...
Gost- Guest
Eto,sad navalio gledati one našnal đijografik i slicne sajens čanele,epizode od 50tak minuta,o svim temema,npr..dolazece ledeno doba,katastrofe od eventualnog kometa i slicno..fino se opustio..
a 80tih na teveju Opstanak,pa Biologija i Kemija,pa znanstvene emisije...đetić je mogao podosta toga korisnog nauciti..
sad moraju ljudi gledati ono malo Krme,kaxe zove..B,a yebay ga..nedavno se ozenio..
a 80tih na teveju Opstanak,pa Biologija i Kemija,pa znanstvene emisije...đetić je mogao podosta toga korisnog nauciti..
sad moraju ljudi gledati ono malo Krme,kaxe zove..B,a yebay ga..nedavno se ozenio..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Metalni objekt na nebu zaprepastio građane: Nitko nema pojma što je to
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Da bi robotaksiji vozili Zagrebom, Vlada mora osmisliti propise kakve nema nitko u Europi. Mogu li to ne zabrljati?
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Da bi robotaksiji vozili Zagrebom, Vlada mora osmisliti propise kakve nema nitko u Europi. Mogu li to ne zabrljati?
Page 2 of 2