POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-brojke-hrt-ima-ocajnu-gledanost--da-nema-utakmica-nitko-ga-ne-bi-gledao/1000444.aspx
Evo kamo ide na ispašu prosječan hrvatski mozak, onda se čudimo što je država u kurcu.
Nekad prije među top 10 emisija,obavezno bi bilo nešto od onog,,odabrao Đelo Hadžiselimović'' a danas sapunjare,Izetovo kreveljenje i kojekakvi šarlatani u realitima,s tim da ni nogomet ne smatram puno boljim od ovog navedenog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
Rtl, odličan film u jedanaest navečer
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: POGLEDAJTE BROJKE: HRT ima očajnu gledanost - da nema utakmica, nitko ga ne bi gledao
Čitam ovo i ono gledanost ljudi starosti do pedeset godina je samo deset posto HRT
Znači radi penzionera svi plaćamo preplatu
OK meni to stari gleda ali očito to s vrimenom na kraju neće gledati praktički nitko
OK meni to stari gleda ali očito to s vrimenom na kraju neće gledati praktički nitko
2014-04-11
Pa i ti ćeš jednog dana biti penzić i gledat ćeš HRTRayMabus wrote:Čitam ovo i ono gledanost ljudi starosti do pedeset godina je samo deset posto HRT
2015-07-23
Tehnologija napreduje, Internet ovo ono.... TV je malo zastarjel medij
2014-04-11
Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
TREBA UKINUTI KOMERCIJALNE TELEVIZIJE
2014-04-11
Istina,no i ako filmove i serije uglavnom skidam s interneta,ipak sam pretplaćen na HBO i Cinestar premije.Znači i tv ima neke svoje draži.RayMabus wrote:Tehnologija napreduje, Internet ovo ono.... TV je malo zastarjel medij
2015-07-23
Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?RayMabus wrote:Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
2015-07-23
nemam televizor vec 30 godina :D
joda polaze autorsko pravo na koristenje cardak izraza , inace je sve krenulo sa matildinim cardakom ni na zemlji ni na nebuIknar je gay wrote:Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?RayMabus wrote:Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
Ma pretpostavio sam da je to neka interna forumska doskočica,ali nisam znao porijeklo,jer nigdje drugdje ne viđoh istu.Leviathan2 wrote:joda polaze autorsko pravo na koristenje cardak izraza , inace je sve krenulo sa matildinim cardakom ni na zemlji ni na nebuIknar je gay wrote:Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?RayMabus wrote:Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
2015-07-23
shvatas ko je cardak?Iknar je gay wrote:Ma pretpostavio sam da je to neka interna forumska doskočica,ali nisam znao porijeklo,jer nigdje drugdje ne viđoh istu.Leviathan2 wrote:joda polaze autorsko pravo na koristenje cardak izraza , inace je sve krenulo sa matildinim cardakom ni na zemlji ni na nebuIknar je gay wrote:Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?RayMabus wrote:Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
A znam ono,,čardak ni na nebu ni na zemlji'' jeli u tom smilu?Leviathan2 wrote:shvatas ko je cardak?Iknar je gay wrote:Ma pretpostavio sam da je to neka interna forumska doskočica,ali nisam znao porijeklo,jer nigdje drugdje ne viđoh istu.Leviathan2 wrote:joda polaze autorsko pravo na koristenje cardak izraza , inace je sve krenulo sa matildinim cardakom ni na zemlji ni na nebuIknar je gay wrote:Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?RayMabus wrote:Iz perspektive čardaka ovdje postoji samo jedno riješenje
Sviojevremeno,ja sam lijepu našu zvao Antifašikistan,ali danas bi se mogla zvati,,Katolibanistan,Katolikdžikistan,Katolibanija'' ili nešto slično.
2015-07-23
http://www.hrt.hr/pristojba/
80 kuna je puno s obzirom da daju ništa
2014-04-11
pa cardak objedinjuje katolibane, velike domoljube koji zive na drzavnoj sisi , uhljebe i slicne, clanstvo obje struje KPH (hdz i sdp)te neke manje strancice koje su na ispomoci istima, uglavnom cjeloukupni parazitski aparat u DNRHIknar je gay wrote:A znam ono,,čardak ni na nebu ni na zemlji'' jeli u tom smilu?Leviathan2 wrote:shvatas ko je cardak?Iknar je gay wrote:Ma pretpostavio sam da je to neka interna forumska doskočica,ali nisam znao porijeklo,jer nigdje drugdje ne viđoh istu.Leviathan2 wrote:joda polaze autorsko pravo na koristenje cardak izraza , inace je sve krenulo sa matildinim cardakom ni na zemlji ni na nebuIknar je gay wrote:
Jeli se taj termin,,čardak'' koristi igdje drugdje izuzev ovog foruma ?
Sviojevremeno,ja sam lijepu našu zvao Antifašikistan,ali danas bi se mogla zvati,,Katolibanistan,Katolikdžikistan,Katolibanija'' ili nešto slično.
dijagram-
2015-08-09
Da im nema Mamića nebi ih nitko ni gledao
2014-04-11
mozda treba povisiti pretplatu
s vise novcica mogao bi se napraviti nesto bolji program
zasto ne razmisljati i na takav nacin:)
s vise novcica mogao bi se napraviti nesto bolji program
zasto ne razmisljati i na takav nacin:)
dijagram-
2015-08-09
150 kuna je puno s obzirom da na TIFAU drzavnoj nema nis pametno..uz to imas bezvezne satelitske kanale,u low-res,a sadrzaj sacuvaj boze,.repriza,reprizine reprize..jebo ih Cobra Elf..RayMabus wrote:http://www.hrt.hr/pristojba/
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Metalni objekt na nebu zaprepastio građane: Nitko nema pojma što je to
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Da bi robotaksiji vozili Zagrebom, Vlada mora osmisliti propise kakve nema nitko u Europi. Mogu li to ne zabrljati?
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Da bi robotaksiji vozili Zagrebom, Vlada mora osmisliti propise kakve nema nitko u Europi. Mogu li to ne zabrljati?
Page 1 of 2