Elvis Duspara daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Elvis Duspara daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
Sve stoji samo zemlju ne drže četiri kornjače već Chuck Norris na svojim plećima
orion- Posts : 2287
2017-06-06
greska,4 slona na ledjima kornjace..tu i tamo se malo micnu,pa onda nastane potres
Guest- Guest
pismejker wrote:greska,4 slona na ledjima kornjace..tu i tamo se malo micnu,pa onda nastane potres
esad četiri slona,pet kornjača ...šta ima veze , Chuck Norris ih je sve razgrnijo i preuzeo teret cijeloga svijeta
2017-06-06
pitam one koji znaju :Dcroatia yes wrote:Leviathan2 wrote:boli me kurac, bitno da je plodna zemlja, a moze bit i kockasta
kako ćeš znat kad treba sijat?
dijagram-
2015-08-09
Duspara otiso na kvasinu....kad preceruju s nekom idejom jednostavno sviknu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
svaka roba ima svog kupca, a ja mislim da on to napisao neku knjigu, jbga, i onaj teoreticar iz engleske, jbmaterkakosezove, kad je poceo prognozirali su mu da je luzercina, prodao knjige u milijunskim primjercima, lova curi ko iz slavine
dejvid icke,
dejvid icke,
Pa gle,nije niti bitno da je istina,nego da se idejom sto vise bedaka napali...sto ludje to bolje..jel..Leviathan2 wrote:svaka roba ima svog kupca, a ja mislim da on to napisao neku knjigu, jbga, i onaj teoreticar iz engleske, jbmaterkakosezove, kad je poceo prognozirali su mu da je luzercina, prodao knjige u milijunskim primjercima, lova curi ko iz slavine
dejvid icke,
Guest- Guest
imam ja frenda, taj ni u skoli nije otvorio knjigu ali od ickea je sve kupio i procitao, coek lagano postao paranoik :Dpismejker wrote:Pa gle,nije niti bitno da je istina,nego da se idejom sto vise bedaka napali...sto ludje to bolje..jel..Leviathan2 wrote:svaka roba ima svog kupca, a ja mislim da on to napisao neku knjigu, jbga, i onaj teoreticar iz engleske, jbmaterkakosezove, kad je poceo prognozirali su mu da je luzercina, prodao knjige u milijunskim primjercima, lova curi ko iz slavine
dejvid icke,
no NO.1 mi je u manipulaciji sakupljanju i krocenju tutleka i naivnjaka,jos uvijek Steve Jobs..stvorio milijune obozavatelja,prije bude stotine milijuna Jabučara,koji bi doslovno mogi svoju civilizaciju obozavanja voditi na nekom planetu..Dali bi zadnju kap krvi za bilo sto sa logom,Jabuke...cekali tjednima u redu pred ducanom,da budu pocasceni sto ce ljosnuti polovicu svoje place na najnoviji model Ajfouna...
Guest- Guest
to je zdonje strane ploce,odnosno Zemlje..kofein wrote:
Shizofreničar
Guest- Guest
Je. Pogledaj tipa što je hiperaktivan. ;)
Guest- Guest
kako znaš da nije sa gornjeapismejker wrote:to je zdonje strane ploce,odnosno Zemlje..kofein wrote:
Shizofreničar
od tebea nikakve koristi jer u svemiru ne postoji
gornjea ili doljnjea strana
čardak efendija wrote:kako znaš da nije sa gornjeapismejker wrote:to je zdonje strane ploce,odnosno Zemlje..kofein wrote:
Shizofreničar
to je neki fejk .... ne znam na koju foru su ju uspjeli poslikati kad se zapravo ne vidi od kornajača i slonova ....
2017-06-06
bedak...ispod doli je uvijek tamo gdje ima manje piplova da se bune...vetjina odlucuje..
Guest- Guest
pa da, sa doljnea stranea bi trebaloorion wrote:čardak efendija wrote:kako znaš da nije sa gornjeapismejker wrote:to je zdonje strane ploce,odnosno Zemlje..kofein wrote:
Shizofreničar
to je neki fejk .... ne znam na koju foru su ju uspjeli poslikati kad se zapravo ne vidi od kornajača i slonova ....
da budua slonovi i kornjače, kod menea tako razmišljanje ko i kod tebea u vezi ovogea
mrincredible wrote:kic wrote:
s 20.000kn si može platiti brod do Antarktike i lijepo nek vidi svojim okicama, ne znam zaš siluju logiku za nepotrebne stvari..
Ili neka si plati let do Japana pa neka pokuša objasniti kako se iz Europe do Japana može doći leteći preko Sjevernog Pola i Aljaske.
A e , biće si ti letio pa znaš.....hajde
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Senf daje 3 milijuna kuna za LGBT aktivizam i integraciju 'migranata'
» Vojko odojko daje 59 milijuna kuna(ne svojih) za obnovu Titovog broda 'Galeb'
» vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Senf daje 3 milijuna kuna za LGBT aktivizam i integraciju 'migranata'
» Vojko odojko daje 59 milijuna kuna(ne svojih) za obnovu Titovog broda 'Galeb'
» vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
Page 4 of 4