vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
Page 1 of 1
vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
gledajte provjereno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
mislim ono,brinus e radi pasa stvarno preglupo
neka se brinu za ljude,kako pomoci ljudima,a te koji su bacili pse kazniti
po meni rjesenje ili udomiti ili dati kinezima i slicnima kao hranu itd
neka daju te pse sirijcima koji nemaju za hranu,izvor proteina jer sam vidio clanak da ssu pojelis voje zivotinje pa neka i ove pojedu
ljudima nedaju nista skoro a pse nagrađuju
evo jedne prigodne tim ljudima sa psima koji ne postuju druge ljude,dakle ne vode sa brnjicon,na povodcu i ne kupe govna sa njima
ide ovako
"jebo ti pas mater,jebo ti pas materrrrrrrrrrrrrrr,jebo ti pas materrrrrrrrrrrrrr o jebo ti pas materrrrrrrrr",ostalo vi skladajte sami
ionako psi imaju veca prava u HR od ljudi,dokazano na primjeru svakodnevom
neka se brinu za ljude,kako pomoci ljudima,a te koji su bacili pse kazniti
po meni rjesenje ili udomiti ili dati kinezima i slicnima kao hranu itd
neka daju te pse sirijcima koji nemaju za hranu,izvor proteina jer sam vidio clanak da ssu pojelis voje zivotinje pa neka i ove pojedu
ljudima nedaju nista skoro a pse nagrađuju
evo jedne prigodne tim ljudima sa psima koji ne postuju druge ljude,dakle ne vode sa brnjicon,na povodcu i ne kupe govna sa njima
ide ovako
"jebo ti pas mater,jebo ti pas materrrrrrrrrrrrrrr,jebo ti pas materrrrrrrrrrrrrr o jebo ti pas materrrrrrrrr",ostalo vi skladajte sami
ionako psi imaju veca prava u HR od ljudi,dokazano na primjeru svakodnevom
tajna- Posts : 38
2016-01-08
Re: vlahušić i ministarstvo za zaštitu napuštenih pasa daje drugarici 2500 kuna po pasu..
da li si ti onaj priglupi MIHA koji je prijetioo ljudima da ce ih ubiti nozem mislim SRKmichaellcmacha wrote:gledajte provjereno...
ako jesi imas pjesmicu na temi sa psima ,to vrijedi i za satorase,uisto govno drugo pakovanje
jer i psi i satorasi su na ljestvici iznad postenih i casnih ljudi
tajna- Posts : 38
2016-01-08
Similar topics
» svaki će radnik uskoro moći dobiti svoju CRO karticu s 2500 kuna kako bi nam turizam ipak bio spašen
» Daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
» Elvis Duspara daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
» Senf daje 3 milijuna kuna za LGBT aktivizam i integraciju 'migranata'
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
» Elvis Duspara daje 20.000 kuna za jednu fotografiju Antarktike
» Senf daje 3 milijuna kuna za LGBT aktivizam i integraciju 'migranata'
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
Page 1 of 1