Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
jbte, da dovedem ukrajinku onda bi je morao i fukat, nisam lude gljive jeo :Dpismejker wrote:hajd ti dovedi neku Ukrajinku,dobrodusnu,jos je spasis teskih zima...a bogami i nauzivas se u njima onako lijepim i zgodnima..Leviathan2 wrote:nijesam, nece nijedna da se uda :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:svicarska 2900chf
italija 800 eur
dnrh 2400kn
cz 400 eur
austria 300 eur
dodatna zarada 4800 eur
dozivotna renta 520 eur
nije lose
uglavnom, ne zalim se, ;D
cek,nisil to prepisao na forumsku curu,ono Pemziju???
a i nacekala bi se da krepucnem :D
a vec neke podvodace iz plemena pokusavaju da me opet ozene, jebga, atraktivan zenik ;D
Re: Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
nista dzabe, osim invalidima, i to invalidima sa invaliditetom a ne nekim psihickim smetnjama,kserks_ wrote:RayMabus wrote:Tako će i kod nas bit kad ljudi u Hr shvate da sam ja u pravupismejker wrote:RayMabus wrote:Neželimo plačat režije očemo to sve đabe
Idi kod gadafija...u Libiju..tamo je sve to besplatno..voda,kruff,skola,zdravstveno..struja...
barem jest bilo besplatno..
pa nekima je i dalje struja, voda, zdravstveno besplatno, još primaju i socijalnu pomoć:)
i besplatni prijevoz.
svarko radno sposoban mora opravdat svoju egzistenciju a ne da kuka
pleme rulz
Pa nista, i to se desava.danni1 wrote:A što ak izgubiš? Uložiš 1500kn i ode vrit, idući mjesec opet... Kao da svi koji ulažu zarađuju.Triny wrote:To je jedna pretpostavka.croatia yes wrote:Triny wrote:svaki mjesec iznos od 1591 kune polagao na oročenu štednju, i to s konzervativnom stopom od samo 2 posto kamate
tu kamatu plaća država prodajom obveznica bankama
kako je lako kad nemaš mozak, onda misliš da novac tek tako pada s neba
ako država ne prodaje svoje obveznice bankarskom sektoru, ili ako je kamata na državne obveznice 0, onda banke svojim štedišama ne mogu dati kamatu na štednju, nego će im naplaćivati paušal za gomilanje novca na računu
cijela ova pretpostvka počiva na tome da država vodi politiku subvencijoniranja štednje onima koji imaju tendenciju ne trošiti i ne riskirati
zašto bi država subvencijonirala štednju i konzervativno ponašanje umjsto da subvencijonira ulaganje, dizanje kredita i izlaganje riziku?
koju korist ima kapitalistički sustav od izbjegavanja rizika?
Ja sigurno ne bih svoje novce držala u banci.
Uzmimo da tih 1500 kn uplaćenih u mirovinsko tjedno uložiš u nešto i zaradiš još toliko. Svaki tjedan. Prvi mjesec je to 6000 kn.
Dalje računaj sam.
Trinity-
2014-04-17
Cini ti se puno? Pa to je samo 300 kn dnevno.Čistog.A di je sve ostalo.kserks_ wrote:ali pazi, onda dupla svote na tjednoj bazi:)danni1 wrote:A što ak izgubiš? Uložiš 1500kn i ode vrit, idući mjesec opet... Kao da svi koji ulažu zarađuju.Triny wrote:To je jedna pretpostavka.croatia yes wrote:Triny wrote:svaki mjesec iznos od 1591 kune polagao na oročenu štednju, i to s konzervativnom stopom od samo 2 posto kamate
ako država ne prodaje svoje obveznice bankarskom sektoru, ili ako je kamata na državne obveznice 0, onda banke svojim štedišama ne mogu dati kamatu na štednju, nego će im naplaćivati paušal za gomilanje novca na računu
cijela ova pretpostvka počiva na tome da država vodi politiku subvencijoniranja štednje onima koji imaju tendenciju ne trošiti i ne riskirati
zašto bi država subvencijonirala štednju i konzervativno ponašanje umjsto da subvencijonira ulaganje, dizanje kredita i izlaganje riziku?
Uzmimo da tih 1500 kn uplaćenih u mirovinsko tjedno uložiš u nešto i zaradiš još toliko. Svaki tjedan. Prvi mjesec je to 6000 kn.
Dalje računaj sam.
Trinity-
2014-04-17
Triny@ ne bi ja imao nista protiv takve zarade, čak bi ti dao 50% zarade kada bi mi ukazala na takvu priliku
Gost- Guest
Jedno je sigurno, mali ulog nosi i malu dobit. Smalim ulogom moraš igrat na veliki rizik što u pravilu znači pušionu.Triny wrote:Cini ti se puno? Pa to je samo 300 kn dnevno.Čistog.A di je sve ostalo.kserks_ wrote:ali pazi, onda dupla svote na tjednoj bazi:)danni1 wrote:A što ak izgubiš? Uložiš 1500kn i ode vrit, idući mjesec opet... Kao da svi koji ulažu zarađuju.Triny wrote:To je jedna pretpostavka.croatia yes wrote:
Dalje računaj sam.
S 1500 tjedno nikad ih nećeš uduplat..jedino u kladionici.
Ja sam zadovoljan sa dobiti od 5-10%... Dugoročno je to puno.
Gost- Guest
Pa nisam luda.kserks_ wrote:Triny@ ne bi ja imao nista protiv takve zarade, čak bi ti dao 50% zarade kada bi mi ukazala na takvu priliku
Trinity-
2014-04-17
To ti mislis.danni1 wrote:Jedno je sigurno, mali ulog nosi i malu dobit. Smalim ulogom moraš igrat na veliki rizik što u pravilu znači pušionu.Triny wrote:Cini ti se puno? Pa to je samo 300 kn dnevno.Čistog.A di je sve ostalo.kserks_ wrote:ali pazi, onda dupla svote na tjednoj bazi:)danni1 wrote:A što ak izgubiš? Uložiš 1500kn i ode vrit, idući mjesec opet... Kao da svi koji ulažu zarađuju.Triny wrote:
To je jedna pretpostavka.
Dalje računaj sam.
S 1500 tjedno nikad ih nećeš uduplat..jedino u kladionici.
A kladionicu zaboravi.
Trinity-
2014-04-17
triny me podsjeca na jednog poznanika, kockara, i danas nakon prokockanih stotina tisuca eura on masta da zna, i samo treba par puta na crno, pa ponekad, par nepar i eto gaaa
utrostrucis za tren:)
dijagram-
2015-08-09
Švercer...kockar...mastoviti ste...za uhljebe i penziće u najboljim godinama...dijagram wrote:triny me podsjeca na jednog poznanika, kockara, i danas nakon prokockanih stotina tisuca eura on masta da zna, i samo treba par puta na crno, pa ponekad, par nepar i eto gaaa
Trinity-
2014-04-17
..i školarce,molim lijepo..Triny wrote:Švercer...kockar...mastoviti ste...za uhljebe i penziće u najboljim godinama...dijagram wrote:triny me podsjeca na jednog poznanika, kockara, i danas nakon prokockanih stotina tisuca eura on masta da zna, i samo treba par puta na crno, pa ponekad, par nepar i eto gaaa
Guest- Guest
Komunjara, Mason, jugonostalgičar ... sto ono jos... E da cetnik.Triny wrote:Švercer...kockar...mastoviti ste...za uhljebe i penziće u najboljim godinama...dijagram wrote:triny me podsjeca na jednog poznanika, kockara, i danas nakon prokockanih stotina tisuca eura on masta da zna, i samo treba par puta na crno, pa ponekad, par nepar i eto gaaa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Čardak planira Nacionalizirati Štednju Građana
» Znate li koliku moć, iscjeliteljsku moć, ima menstrualna krv?
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» Priprema se ukidanje mirovinskog sustava!?!
» Počinje rasulo mirovinskog sustava
» Znate li koliku moć, iscjeliteljsku moć, ima menstrualna krv?
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» Priprema se ukidanje mirovinskog sustava!?!
» Počinje rasulo mirovinskog sustava
Page 7 of 7