Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
i ja post iznad ...spominjem kukanje, ne poreze i zakonepismejker wrote:rekoh jebe sve po spisku zakonima i porezima..ne rekoh da kuka..Noor wrote:levi ne kuka, živi svoj životpismejker wrote:ne nuzno..evo i Levi mlaca pare,a jebe svbim zakonima i porezima sve po spisku...nekom ide lakse,nekom teze,svakako je nepravda,sto drzava cini ljudima,uzimajuci im lovu,a nimalo olaksavajuci uvjete posla,ili pokretanaj posla...Noor wrote:znamo, da je tako ne bi bilo toliko kuknjavepismejker wrote:
to ne znamo noor...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
Pa ne vidjeh da Triny kuka..a i da kuka,pa sto...kamen bi zakukao,da moze shvatiti sto doli drzava radi ljudima..Noor wrote:i ja post iznad ...spominjem kukanje, ne poreze i zakonepismejker wrote:rekoh jebe sve po spisku zakonima i porezima..ne rekoh da kuka..Noor wrote:levi ne kuka, živi svoj životpismejker wrote:ne nuzno..evo i Levi mlaca pare,a jebe svbim zakonima i porezima sve po spisku...nekom ide lakse,nekom teze,svakako je nepravda,sto drzava cini ljudima,uzimajuci im lovu,a nimalo olaksavajuci uvjete posla,ili pokretanaj posla...Noor wrote:
znamo, da je tako ne bi bilo toliko kuknjave
Guest- Guest
RayMabus wrote:Tako će i kod nas bit kad ljudi u Hr shvate da sam ja u pravupismejker wrote:RayMabus wrote:Neželimo plačat režije očemo to sve đabe
Idi kod gadafija...u Libiju..tamo je sve to besplatno..voda,kruff,skola,zdravstveno..struja...
barem jest bilo besplatno..
pa nekima je i dalje struja, voda, zdravstveno besplatno, još primaju i socijalnu pomoć:)
i besplatni prijevoz.
Last edited by kserks_ on 11/10/2017, 19:05; edited 1 time in total
Gost- Guest
uffff...sto za veceru praviti..???
Guest- Guest
ona je nebitna, riječ je o ulaganju u "siguran" posaopismejker wrote:Pa ne vidjeh da Triny kuka..a i da kuka,pa sto...kamen bi zakukao,da moze shvatiti sto doli drzava radi ljudima..Noor wrote:i ja post iznad ...spominjem kukanje, ne poreze i zakonepismejker wrote:rekoh jebe sve po spisku zakonima i porezima..ne rekoh da kuka..Noor wrote:levi ne kuka, živi svoj životpismejker wrote:
ne nuzno..evo i Levi mlaca pare,a jebe svbim zakonima i porezima sve po spisku...nekom ide lakse,nekom teze,svakako je nepravda,sto drzava cini ljudima,uzimajuci im lovu,a nimalo olaksavajuci uvjete posla,ili pokretanaj posla...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Tako i treba, to svi tako moraju imatikserks_ wrote:RayMabus wrote:Tako će i kod nas bit kad ljudi u Hr shvate da sam ja u pravupismejker wrote:RayMabus wrote:Neželimo plačat režije očemo to sve đabe
Idi kod gadafija...u Libiju..tamo je sve to besplatno..voda,kruff,skola,zdravstveno..struja...
pa nekima je i dalje struja, voda, zdravstveno besplatno, još primaju i socijalnu pomoć:)
i besplatni prijevoz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i cijeli bruto im ostane:)RayMabus wrote:Tako i treba, to svi tako moraju imatikserks_ wrote:RayMabus wrote:Tako će i kod nas bit kad ljudi u Hr shvate da sam ja u pravupismejker wrote:RayMabus wrote:Neželimo plačat režije očemo to sve đabe
i besplatni prijevoz.
Gost- Guest
Samo budale rade za druge, socijalisti nisu budale
2014-04-11
4800% ako se uduplava svaki tjedankserks_ wrote:
a neki pričaju od 1000% dobiti godišnje:)
Guest- Guest
hehehecroatia yes wrote:4800% ako se uduplava svaki tjedankserks_ wrote:
a neki pričaju od 1000% dobiti godišnje:)
Gost- Guest
u prosjeku tocno..u praksi,na zapadu je prilicno tesko doci sa balkana i odmah krenuti raditi za sebea..odjedared si pre visokim zidom jebene konkurencije,po efikasnosti,strucnosti,ucinkovitosti i konkurentnosti...lako je na balkanu..prosjecni konkurent ako tako mozemo nazvati je tutlek tupasti..RayMabus wrote:Samo budale rade za druge, socijalisti nisu budale
Guest- Guest
ja ne želim raditi za sebe, neka drugi rade ja ću biti socijalistapismejker wrote:u prosjeku tocno..u praksi,na zapadu je prilicno tesko doci sa balkana i odmah krenuti raditi za sebea..odjedared si pre visokim zidom jebene konkurencije,po efikasnosti,strucnosti,ucinkovitosti i konkurentnosti...lako je na balkanu..prosjecni konkurent ako tako mozemo nazvati je tutlek tupasti..RayMabus wrote:Samo budale rade za druge, socijalisti nisu budale
Oću pare neću posao i oču sve đabe
2014-04-11
u koloniji pčela i trutovi imaju svoju funkciju:)RayMabus wrote:ja ne želim raditi za sebe, neka drugi rade ja ću biti socijalistapismejker wrote:u prosjeku tocno..u praksi,na zapadu je prilicno tesko doci sa balkana i odmah krenuti raditi za sebea..odjedared si pre visokim zidom jebene konkurencije,po efikasnosti,strucnosti,ucinkovitosti i konkurentnosti...lako je na balkanu..prosjecni konkurent ako tako mozemo nazvati je tutlek tupasti..RayMabus wrote:Samo budale rade za druge, socijalisti nisu budale
ugledajmo se na prirodu.
Gost- Guest
RayMabus wrote:ja ne želim raditi za sebe, neka drugi rade ja ću biti socijalistapismejker wrote:u prosjeku tocno..u praksi,na zapadu je prilicno tesko doci sa balkana i odmah krenuti raditi za sebea..odjedared si pre visokim zidom jebene konkurencije,po efikasnosti,strucnosti,ucinkovitosti i konkurentnosti...lako je na balkanu..prosjecni konkurent ako tako mozemo nazvati je tutlek tupasti..RayMabus wrote:Samo budale rade za druge, socijalisti nisu budale
Guest- Guest
Neka Nijemci rade mi ostali ćemo prijetit raspadom euro zone ako nam ne daju svoje pare
2014-04-11
RayMabus wrote:Neka Nijemci rade mi ostali ćemo prijetit raspadom euro zone ako nam ne daju svoje pare
ma koji rad..Dragi upre u botun i stvori 80 milijardi eura svaki mjesec, čak više ne moraju ni štampat novac...
Gost- Guest
Etokserks_ wrote:RayMabus wrote:Neka Nijemci rade mi ostali ćemo prijetit raspadom euro zone ako nam ne daju svoje pare
ma koji rad..Dragi upre u botun i stvori 80 milijardi eura svaki mjesec, čak više ne moraju ni štampat novac...
Daj pare ili ti glasamo za radnička fronta
2014-04-11
Htjeli su i ovo radit, pa su švabe popizdile,toliko o radu hahahaha
Gost- Guest
Neću više ni za MOST glasat i to su neka kapitalistička bagra
Samo živi zid i Radnička fronta
Samo živi zid i Radnička fronta
2014-04-11
jbte, da dovedem ukrajinku onda bi je morao i fukat, nisam lude gljive jeo :Dpismejker wrote:hajd ti dovedi neku Ukrajinku,dobrodusnu,jos je spasis teskih zima...a bogami i nauzivas se u njima onako lijepim i zgodnima..Leviathan2 wrote:nijesam, nece nijedna da se uda :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:svicarska 2900chf
italija 800 eur
dnrh 2400kn
cz 400 eur
austria 300 eur
dodatna zarada 4800 eur
dozivotna renta 520 eur
nije lose
uglavnom, ne zalim se, ;D
cek,nisil to prepisao na forumsku curu,ono Pemziju???
a i nacekala bi se da krepucnem :D
a vec neke podvodace iz plemena pokusavaju da me opet ozene, jebga, atraktivan zenik ;D
» Znate li koliku moć, iscjeliteljsku moć, ima menstrualna krv?
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» Priprema se ukidanje mirovinskog sustava!?!
» Počinje rasulo mirovinskog sustava
» Znate li koliku moć, iscjeliteljsku moć, ima menstrualna krv?
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» Priprema se ukidanje mirovinskog sustava!?!
» Počinje rasulo mirovinskog sustava
Page 6 of 7