Katalonija proglasila nezavisnost
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Katalonija proglasila nezavisnost
nevjeruj zidovu niti kada darove dijeli anravno nedijeli nego slike salje,gdje ce zidov nemome nesto dati to je ILUZIJApismejker wrote:a eto..načekat ces se ti da vidis casnog cojeka...mojeoluje wrote:ajde ti meni posalji ejdnu koju si ti prerastao,meni dovoljna i rabljena,ovu kantu od 10+ godina starosti lupam a jos rdi,pitanje je doklepismejker wrote:a ja...svugdje gdje niknu tvornice,gradilista,pogoni,zujis kao bumbar i blagoslivljas posel..ili otvaranje...Leviathan2 wrote:ajukurac :Ppismejker wrote:znam ja Levi sto si ti...BESPOSLEN POP koji krsti novootvorene Pogone,Gradlista,tvornice...
evo tvoje bajustelske mjesalice..
lijepo ti meni rabljeni laptop i napravitic es dobro djelo
haha
ma salim se nebih uzeo od zidova samo tako to je skoro kao prokleto ali bi mi dobro dosao od nekog casnog covjeka,rabljeno
usput,poklanjam ti ovaj novi..
zelim da te dugo i uspjesno sluzi...zvijer je stvarno nabrijana..sam si kupi prenaponsku zastitu..
Guest- Guest
mojeoluje wrote:nevjeruj zidovu niti kada darove dijeli anravno nedijeli nego slike salje,gdje ce zidov nemome nesto dati to je ILUZIJApismejker wrote:a eto..načekat ces se ti da vidis casnog cojeka...mojeoluje wrote:ajde ti meni posalji ejdnu koju si ti prerastao,meni dovoljna i rabljena,ovu kantu od 10+ godina starosti lupam a jos rdi,pitanje je doklepismejker wrote:a ja...svugdje gdje niknu tvornice,gradilista,pogoni,zujis kao bumbar i blagoslivljas posel..ili otvaranje...Leviathan2 wrote:
ajukurac :P
haha
ma salim se nebih uzeo od zidova samo tako to je skoro kao prokleto ali bi mi dobro dosao od nekog casnog covjeka,rabljeno
zelim da te dugo i uspjesno sluzi...zvijer je stvarno nabrijana..sam si kupi prenaponsku zastitu..
Pa ne zelim da na Tebea nahrupi Prokletstvo ...mislim nije meni bed ti pokloniti ,od srca,ali Prokletstvo...e s tim se niej zajebavati..
Guest- Guest
naravnod a niej ali je cinjenica da bi i danas zidovi UBILI isusaKrista,dakeld a kao rpkleti su danaspismejker wrote:mojeoluje wrote:nevjeruj zidovu niti kada darove dijeli anravno nedijeli nego slike salje,gdje ce zidov nemome nesto dati to je ILUZIJApismejker wrote:a eto..načekat ces se ti da vidis casnog cojeka...mojeoluje wrote:ajde ti meni posalji ejdnu koju si ti prerastao,meni dovoljna i rabljena,ovu kantu od 10+ godina starosti lupam a jos rdi,pitanje je doklepismejker wrote:
a ja...svugdje gdje niknu tvornice,gradilista,pogoni,zujis kao bumbar i blagoslivljas posel..ili otvaranje...
haha
Pa ne zelim da na Tebea nahrupi Prokletstvo ...mislim nije meni bed ti pokloniti ,od srca,ali Prokletstvo...e s tim se niej zajebavati..
ali kazem od tebe da mi uistinu poklonis je ILUZIJA
nego podsjetio si me na "bludnicu" moracu an Izrael koju oluju UZIVAJ i hvala na podsjecanju
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa da evo mi u sisku se borimo sa bandom proleterskom koja u sisku retrospektivno gradi auschwitz zajedno sa ključnim čovjekom Srbatske Vlade...dijagram wrote:tudja posla, imamo svojih problema preko glave.
Otkud ti?
Ja sam mislio da si ti umro...
jebiga..
crvenkasti-
2014-04-17
jebomater al je zilav a, ti se ponado a on zajeba :Pcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa da evo mi u sisku se borimo sa bandom proleterskom koja u sisku retrospektivno gradi auschwitz zajedno sa ključnim čovjekom Srbatske Vlade...dijagram wrote:tudja posla, imamo svojih problema preko glave.
Otkud ti?
jebiga..
nego podsjetio si me na "bludnicu" moracu an Izrael koju oluju UZIVAJ i hvala na podsjecanju
Ne bi bila Iluzija da nisu unaprijed vec popljuvao me,jel..ono.."prokletstvo"..pa Prika,ti sad drljaj na 10godisnjoj kanti,a mogao si imati stroj koji radi kao rols royce...
Ono da ti poklonim a ti pljuckas,pa nabijem te na Kitonju svog podebljeg i poveceg..Ja se trebam jos poniziti i pokloniti ti nesto...a da..kak da ne..
Mos Israelu samo puffati u guzove..i to je to...Bog ga stiti..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jebomater al je zilav a, ti se ponado a on zajeba :Pcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa da evo mi u sisku se borimo sa bandom proleterskom koja u sisku retrospektivno gradi auschwitz zajedno sa ključnim čovjekom Srbatske Vlade...dijagram wrote:tudja posla, imamo svojih problema preko glave.
Otkud ti?
jebiga..
koliko je kukao, mislio sam, ovaj je gotov
crvenkasti-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Kao u Odesi, dati navijačima Atletiko Madrida da uvedu red na ulice, iridentu zatvori u zgradu, zapali je, a one koje pokušaju pobjeći dočeka špalir... Možda bi EU i u ovom slučaju prihvatila izvještaj inspektora Torrenta kao službeni...Totenkopf wrote:Treba pohapsiti čitavi parlament, kolovođu skratit za glavu i uvesti izvanredno stanje, duge cijevi na ulicama...
Prošla bi ih volja za referendumom barem 20 godina...
pa funkcioniralo je.. nakon toga Rusi u Odessi koji ih je bilo 20%, nakon toga sranja, su bili manji od makova zrna i ne samo to , nego su vrištali "Slava Ukraini".. tako treba i kataloncima..
Guest- Guest
zeli li da testiram Moci na Izrael nije neki rpoblem,inace Izraels e odrekao Boga,najbolji je primjer sto su pokusali ubbiti ISusa na vise nacinapismejker wrote:naravno...trojanac je namjesten da iznutra oslabi vremenom krscanstvo..drugi obraz,guz,..vis sto vam rade Kozojebi u europi..Yebu vas deklarativno i smiju vam se u oci..mojeoluje wrote:
naravnod a niej ali je cinjenica da bi i danas zidovi UBILI isusaKrista,dakeld a kao rpkleti su danas
Ne bi bila Iluzija da nisu unaprijed vec popljuvao me,jel..ono.."prokletstvo"..pa Prika,ti sad drljaj na 10godisnjoj kanti,a mogao si imati stroj koji radi kao rols royce...
Ono da ti poklonim a ti pljuckas,pa nabijem te na Kitonju svog podebljeg i poveceg..Ja se trebam jos poniziti i pokloniti ti nesto...a da..kak da ne..
Mos Israelu samo puffati u guzove..i to je to...Bog ga stiti..
znas poserem tis e ja na ovaj danasnji Baalov izrael
zaboravljas sa kime pricas priglupi covjece,nsiam ti ja nekakav bezveznjak nego IKNAR
dakle ja se salim nebih ja uzeo do tebe nsita,pa ti nsii vjeran boju jebivjetar,takve je Iljua sredio ako me kuzis,takve je Mojsije vidio kada je silazio sa zapovijedima,sve prokelto skoro
ianc emoja "KANTA2 ima Moci,vidjeti ces to uskoro,ajmo jednu oluju na Izraelo da ti malo rpomislis
PS ako dođe skrivajs e cujem da Izrael eliminira odgovorne,a ti si odgovoran
za mene ne brini smrtan jesam a,li mogu svakoga srediti
IZRAEL je danas nazalsot PRoklet,bolje receno vec duze vremensko razdoblje,tako vlada SOTONA
zelis lid a testiram Moci na Izraelu samo reci,ali nemoj mene kriviti ako to stvarno zelis,snosi i posljedice svoje odluke
Izrael je pickin dim u odnosu na mene pa cak niti to danas prije i zauvijek,osim kada se unsiti Zlo i dođe SIn Bozji kojega su zidovi sa ostalima ubili prije 2000+ godina,odna ce biti Bozji a ne prije
Guest- Guest
ok,onda cemo pokusati nestopismejker wrote:aha...
pa da vidimo,ali pazi net se prati sve,mene rpate i demoni i ljudske sluzbe,ali tis i slab,JAKO
dakel ti ces biti odgovoran akor pipadnik zidovskog naroda koji je iskreno kurva na sibici,cak niti za zidove ne zadovoljavas kriterije
neka bude onda,nekakva oluja na Izrael
neznam kakva nemogu vidjeti smrtnik sam SADA
Guest- Guest
pzvacu oluje samo za tebe da ti dokazem,trazio si dobiti ces samo bjez do tamo gdje jesipismejker wrote:aha...
Guest- Guest
aha...oluja kod menea svako malo,sivi teski oblaci,masivna kisa i vjetar..mi lajkam...veliko fala..mojeoluje wrote:pzvacu oluje samo za tebe da ti dokazem,trazio si dobiti ces samo bjez do tamo gdje jesipismejker wrote:aha...
Last edited by pismejker on 10/10/2017, 23:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
na Izrael blesavi ne na glupu njemacku tos redim laksepismejker wrote:aha...oluja kod menea svako malo,sivi teski oblaci,masivna kisa i vjetar..mi ljakam...veliko fala..mojeoluje wrote:pzvacu oluje samo za tebe da ti dokazem,trazio si dobiti ces samo bjez do tamo gdje jesipismejker wrote:aha...
dakle OLUJE NA IZRAEL
nejmacka je vec naceta ali malkice
uzivaj malo cemo se igrati skrivaca oppa onda ce uluje doci na Izrael i okolicu naravno i to besplatno,vidis kako sam ja dobar
Guest- Guest
uzivaj bice ti"veselo" uskoro kada SHVATIS za sto si odgovoranpismejker wrote:dobro...i nadalje..
Guest- Guest
Lijevičari napali desničare jer desničari neće da započmu dijalog
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Katalonija proglasila neovisnost!
» Katalonija 01.10.
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» KATALONIJA JE ŠPANIJA
» Europa, katalonija..procesi