Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Rebic je topFénix wrote:Rebić najbolji igrač Hrvatske! Bože, kakva mašina od igrača! Samo je gol večeras izostao da okruni partiju života u dresu reprezentacije.
Jedini je Niko Kovač u njega vjerovao za razliku od svih ostalih trenerskih klošara.
Igrali smo dobro, ali mora to još daleko bolje, posebice na bekovima gdje nisam uopće oduševljen bio.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kova je mentalna sirotinja
a Broz bi trebao igrati od prve, mada slatke muke su tu oko sastava stvarno uh..
a Broz bi trebao igrati od prve, mada slatke muke su tu oko sastava stvarno uh..
operw wrote: imamo mandzukica
darth_vader-
2014-04-17
Šta vas čudi, koliko god se đubrovačka gluperda trudi da mu preuzme tron, maleni spermenko je predominantan u svojoj gluposti i najveća je gluperda na svetu svih vremena...
Guest- Guest
Čuj, iz Vinjana Donjih u Imotskom. Naš čovjek!Maks Luburic wrote:Rebic je top
Guest- Guest
Ovo je savršena slika današnje Hrvatske. Sretneš hodajuću definiciju korupcije i kriminala i premijera koji je opljačkao i osramotio ovu zemlju i umjesto da ga pljuneš u lice i nabiješ nogom u guzicu, ti se s njim grliš, daješ mu bese i lupaš selfije.
Ali važno je da si obukao hrvatski dres, važno je da si kupio navijački kupus, važno je da si se nakitio kockicama i da si jebo mater orjunašima. Jer onda si domoljub. I Hrvatina.
E pa serem vam se na takvo domoljublje. I na takve domoljube.
Ne serite više da su vam političari krivi. Sami ste krivi. Imate sve što zaslužujete.
Guest- Guest
Maks Luburic wrote:Nije se vidio od rebica.Serbia Strong wrote:Opet gluperde na samrti: još jedna doktorska disertacija najboljeg hr igrača svih vremena i ūnajboljeg veznjaka današnjice
Btw. Rebicev caca je mlatio srbe gadno
Btw, rebić je tipično srpsko prezime...
Guest- Guest
Caca mu dobio od suska pistolj sa posvetom.Fénix wrote:Čuj, iz Vinjana Donjih u Imotskom. Naš čovjek!Maks Luburic wrote:Rebic je top
Tamanio praoslavnu stoku.
Moja sestra i tetka mu zrinka naj frendice
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vrsaljko osim besprijekorne spreme, mozga nema uopce...a centarsut ajmemajko...lijeva strana curila standardno...autoput za Messija...
darth_vader-
2014-04-17
Da daa naravno. Da samo znas koliko je srpskih majki zavio u crno..Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Nije se vidio od rebica.Serbia Strong wrote:Opet gluperde na samrti: još jedna doktorska disertacija najboljeg hr igrača svih vremena i ūnajboljeg veznjaka današnjice
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Taj iz zadra jel????jasambrend wrote:Vrsaljko osim besprijekorne spreme, mozga nema uopce...a centarsut ajmemajko...lijeva strana curila standardno...autoput za Messija...
2015-09-13
Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Nije se vidio od rebica.Serbia Strong wrote:Opet gluperde na samrti: još jedna doktorska disertacija najboljeg hr igrača svih vremena i ūnajboljeg veznjaka današnjice
Daj Kic kad ovaj skupi odreden broj glupih izjava( tri recimo), daj mu ban...daj mu odmah tri tjedna za danas...
darth_vader-
2014-04-17
Maks Luburic wrote:Taj iz zadra jel????jasambrend wrote:Vrsaljko osim besprijekorne spreme, mozga nema uopce...a centarsut ajmemajko...lijeva strana curila standardno...autoput za Messija...
Da, ali ja nisam...
darth_vader-
2014-04-17
luka 1 šut 1 gol. messi 11 nula. da je luka bio sebičan kao lionel imao bi već 11 golovakid wrote:End wrote:Picka mala kupuje jeftine poene iz penala
Modric > Messi
Danas jedino nisam vidio modrica
2015-09-13
sigurno je modrić posvetio gol sanaderu svojem ocu po lopovluku
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Nije se vidio od rebica.Serbia Strong wrote:Opet gluperde na samrti: još jedna doktorska disertacija najboljeg hr igrača svih vremena i ūnajboljeg veznjaka današnjice
Daj Kic kad ovaj skupi odreden broj glupih izjava( tri recimo), daj mu ban...daj mu odmah tri tjedna za danas...
2015-09-13
stvarno ste dosadni i opterećeni, uživajte u ovih par dana nogometa, svjetsko je kao božić za muške i zato slavite naše golove.. a ostalo ostavite institucijama više..
Kic se uclanio u HDZ...gasi forum...
darth_vader-
2014-04-17
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO